בעיית משקל קלה

שוּלה

New member
בעיית משקל קלה

כמעט ואין אתרים שמאפשרים חיפוש לפי משקל. אני מחפש נייד עם המפרט המחייב הבא: משקל: מקסימום 1.1 ק"ג כולל ספק כוח (אבל לא חובה כולל CD/DVD) רשת אלחוטית מובנית במכשיר מעבד 1.6GHZ לפחות זכרון 1GB לפחות (או אפשרות לשדרוג) מחיר: עד 8000 ש"ח כל השאר לא ממש משנה לי. כמובן הייתי מעדיף שיהיה טושיבה ולא איזה סוני קיקיוני, אבל אני מוכן להתפשר. איפה מחפשים כזה מחשב? איפה מוצאים? אין לי בעיה להזמין מחו"ל, כל עוד יש אפשרות לתיקון סביר בארץ. דרך אגב, כבר לפני 4 שנים ראיתי FUJITSU חדש שעונה למפרט הזה (בתאילנד) ב-1000$, וגם היה לי טושיבה CT100 מעולה (פנטיום 2MMX בלי רשת), שעובד מעולה עד היום בלי ספק כוח - רק כבל חשמל. אז מי שחושב שאין חיה כזאת, מוזמן לחשוב שוב
תודה!

RoyBO

New member
בתקציב שלך אין סיכוי לנייד כזה קל

או יש את dell latitude X1 שוקל 1.1KG אבל עולה יותר מ8 אלף.

bar666xp

New member
גם מעל למחיר הרצוי ../images/Emo8.gif

שמע יש אנשים שרוצים חומרה בלי לשלם... ויש אנשים ישלמו על התוכנות מיליונים ועוד על תוכנות שיש להן תחליף מעולה ולפעמים טוב יותר בקוד הפתוח.. אולי זה אצלי שההגיון עובד ככה? אבל אני על חומרה מוכן להשקיע ועל תוכנה חושב שעדיף מה שאני יכול למצוא בחינם ו/או במחיר זול ככל הניתן. מחשבי אולטרה-לייט יקרים וב8Kש"ח במשקל של מתחת ל1.3ק"ג עם מעבד 1.66 אני לא מכיר חיה כזו... אתה מכיר?

RoyBO

New member
לא מכיר ואין- מה שהצעתי זה מה שיש

אגב הטושיבה R500 שהצעתי מחשב מדהים כל כך קל ויש בו צורב לא חיצוני! ודיסק 160GB!

שוּלה

New member
תודה על הקטנת הראש, והזלזול בי

אני אצטט את ההודעה שלי: "דרך אגב, כבר לפני 4 שנים ראיתי FUJITSU חדש שעונה למפרט הזה (בתאילנד) ב-1000$, וגם היה לי טושיבה CT100 מעולה (פנטיום 2MMX בלי רשת), שעובד מעולה עד היום בלי ספק כוח - רק כבל חשמל. אז מי שחושב שאין חיה כזאת, מוזמן לחשוב שוב" יש מחשבים כאלו, היו כאלו לפני 4 שנים, ויש גם היום. ב-ZAP כבר מצאתי של LG, בפחות מ-8000 שח, אלא שהמסך שלו מבריק (שזה נורא אבל אני אבלע את הצפרדע אם לא תהיה לי ברירה). מחשב של 1KG זה לא כזה ביג דיל מבחינת חומרה(!), אני לא מבין מאיפה המשפט "יש אנשים שרוצים חומרה בלי לשלם". לא ביקשת SOLID STATE במחיר של HDD רגיל, אתה יודע.

bar666xp

New member
זילזול?! חלילה.

אבל גם לפני שנה היו סטנדרטים שונים לגמרי... והיום אני לא מכיר מוטג שהייתי מניח את ידי עליו שמחירו יהיה פחות מ10Kש"ח באולטרה-לייט. אבל תעלי קישור לLG שמצאת ניראה מה הוא מציע ביכלל.. זה אולי איזה מעבד 1.4MHZ במקרה ולא 1.66MHZ כי אני לא זוכר משהו עם מעבד 1.66MHZ בפחות מ8Kש"ח אולי אולי איזה אחד או 2 שלא הייתי מתקרב שיעלו כ7.5Kש"ח. נ.ב. ההערה על מחירים לא הייתה מכוונת אליך אישית היא הייתה הערה כללית... רק ככה אפשר להסביר איך חברות כמו MS עוד קיימות ביכלל ולמה המון חברות כמו VIA לדוגמה מעוד מתקשות ביכלל למכור מעבדים בהשוואה לAMD ואינטל {אבל לא ניכנס לזה יש לVIA עוד הרבה מה ללמוד כדי לסגור פערים עצומים}.

bar666xp

New member
תיקון MHZ=GHZ

ואם אני זוכר נכון כל הLG מתחת ל1.5ק"ג המעבד הוא 1.2GHZ ואישית אני לא ירכוש LG לפחות עד שאראה אחד שניראה לי מספיק עמיד פיזית... בנתיים לא יצא לי לראות דבר כזה שיהיה זול מבית LG. והינה דוגמה... http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2596 מעבד מדור קודם! אגב הם כתבו 1.3GMZ?! אאל"ט Intel Pentium M733 הוא ביכלל 1.1GHZ אבל לא חשוב. דיסק 60G נו שיהיה באופן אישי אם לא היה לי את הדיסק החיצוני של 250G כבר הייתי זורק את המחשב מרוב חוסר מקום. או בקיצור מחשב של העבר "והמחיר ללא תחרות" באיזור ה7.5Kש"ח.

שוּלה

New member
צודק. גם הזכרון שם הוא רק חצי ג'יגה,

וגם אני לא ממהר לקנות שום דבר שהוא לא טושיבה או IBM. בכל מקרה, המהירות של המעבד זה לא העניין בשבילי, כל עוד זה דור אחד יותר מפנטיום 3.

Jan22

New member
טוב ,הוא צריך גם להבין שיש גבול לדרישות

החומרה מול התקציב הזמין ,וניידי LIGHT עולים (בישראל בעיקר) בסביבות ה7.5K פלוס (!!!) עבור חומרה סבירה.

Jan22

New member
כנס לזאפ

ותבדוק שם לפי ''עד 1.5 קג '' . אם היית מוכן להתפשר על המשקל ,הייתי מציע לך את thinkpad x61s 1.3kg עם נתונים מעולים. בהצלחה.

למעלה