בעיית משמעת

בעיית משמעת

טוב אז ככה: בקבוצה שלי יש בעייה די רצינית, בעיית התנהגות ומשמעת, זאת אומרת שקשה לנהל שיעור בשקט בקבוצה שלי, יש בנות שמדברות כל הזמן, ויש כאלו שאומרות להן לשתוק ולפעמים מדברות אפילו בעצמן! אז חוץ מבעיית התנהגות, נוצרה גם התפלגות בין הבנות בקבוצה, שזה ממש גרוע. נהיינו פחות מגובשות מאי פעם, וכל פעם אנחנו פחות ופחות. המורה ה"ראשית" שלנו כבר עשתה לנו עשרות שיחות, חזרה על הדברים, צעקה אפילו, וגם המורות האחרות דיברו איתנו, ועושים לנו שיחה כמעט כל שיעור, זה ממש נוראי, כי יש בנות שלא מפנימות וממשיכות לדבר ולצחוק בשיעורים, מה שהורס את השיעור ואנחנו מתקדמות פחות. אני רוצה לשאול אותכם, אם גם לכם יש או היה בעיות כאלו בקבוצה, ואם למישהו יש איזה רעיון מה לעשות? תודה רבה רבה:)

prophecy girl

New member
גם אצלי זה ככה...../images/Emo21.gif../images/Emo187.gif

במגמה.. הקבוצה לא ממש אוהבת שיעורים.. כל סוג! וזה מפריע, אבל אני פשוט יושבת בצד ועובדת.. [אני לא מתבודדת, אני גם לפעמים צוחקת כשאני רואה שזה לא מפריע, אבל מתרחקת מהכמה בנות שמדברות וצוחקות ולא עובדות]. אני מציעה לך לעבוד, למרות שהקבוצה לא משתפת פעולה.. מה איכפת לך? את תתקדמי גם אם הן ישארו תקועות באותה רמה שנים... בקשר לגיבוש של הקבוצה- אני חושבת שזה הדבר הראשון שאתן צריכות לעבוד עליו. אם הקבוצה לא מגובשת זה סיוט! לבנות ריקודים כשאת עם קבוצת בנות שלכל אחת יש רעיונות וכל אחת צועקת מתחילים ריבים ולוקח המון זמן... גם לבוא לשיעורים כשאת יודעת שכולן יתחילו לריב\ לצחוק אחת על השניה\ להעליב\ ווטאבר,זה לא תענוג גדול במיוחד... תדברי עם הקבוצה, תגידי שאת חושבת שזה פוגע בקבוצה שיש התפלגות ומניסיון - זה עובד =] (לפני שנה לא יכולנו לבנות ריקוד בלי שאחת מהבנות פורצת בבכי באמצע, כולן כל הזמן צועקות ורבות ואנחנו לא עושות כלום במשך ימים.. אחרי שניהלנו שיחה אנחנו יותר מגובשות ולבנות ריקוד לוקח לנו שבוע אם לא פחות...) בהצלחה!

מיכל:)

חשבתי שזה קורה רק אצלנו. המורה שלנו כל הזמן אומרת לנו איך שדברים כאלה לא קורים במקומות אחרים. אני חושבת שאם אני אדבר איתם זה לא יעזור. כבר ניסינו כמה שיחות קבוצתיות ותמיד מישהי מתפרצת על אחרת, כי אין להם אותו ראש, מה שבאמת מעצבן אלו הבנות שבאות סתם, לא באמת בשביל לרקוד. בקשר לבניית ריקודים, אנחנו גם ככה לא בונות את הריקודים אלא המורות, אבל כל פעם מישהי חסרה ומישהיח לא מבינה ואנחנו מתקדמים לאט. היום יחלקו אותנו פעם ראשונה בשיעור אחד ל-2 קבוצות, קבוצת ח', וקבוצת ט', וזה היה באמת אדיר! כשאנחנו פחות אנחנו עובדות מצוין וגם נהנות הרבה יותר!

אצלי זה בדיוק ככה../images/Emo4.gifכי בגלל שלא כל

הבנות שבאות באות כי הן רוצות לרקוד אלא כי חברות שלהן נרשמו
ואני (התלמידה הראשונה מהמושב שלי ושל המורה שלי בכלל
מכיתה א') מפסידה מזה...ועוד כמה בנות רציניות גם מפסידות...וזה לא שהאחרות לא אוהבות לרקוד...אבל הן הצטרפו בעיקר בגלל הבנות שנרשמו וזה..
וזה ממש פוגע בהתפתחות השיעור ועושים לנו גם הרבה שיחות

י ר ד נ י

New member
גם אצלנו

יש קצת בעיות משמעת, מנהלת הסטודיו עשתה לנו שיחה כל פעם ודי הפנמנו את זה... אני בדר"כ לא מדברת ומפריעה אני שונאת את זה... אבל לפעמים אני זורקת כל מיני הערות מצחיקות כאלה וכולן צוחקות גם המורה ופסדר ממשיכים... גם לנו המורה כל הזמן אומרת איך שנבוא לשיעורים פתוחים בכל מיני מקומות ונדהם איזה שקט.. ושבאף סטודיו אין ככה רעש ואי סדר.. כהה מה שתגידי... לדעתי הכי טוב בשבילך לעשות שיחה עם הלהקה שלך (או איך שאתן נקראות) ולהסביר להן שאתן צריכות לעבוד ולדבר אפשר אחרי הצהרים ולפני השיעור ואחרי השיעור... פשוט תגידי להן מה את חושבת.. בקשר לגיבוש הקבוצה-אנחנו מאוד מאוד מגובשות.. וזה גם חלק מההפרעות כל אחת מדברת עם השניה וזה עושים צחוקים בשיעורים.. אנחנו מכירות כבר הרבה זמן ויש לנו חיי חברה נהדרים בתוך הקבוצה... מפגשים וימי הולדת והכל נפלאא ככה שאני לא יודעת מה להגיד לך בקשר לזה... רק-בהצלחה שירוש =)

mousey

New member
תסבירו לי...

מה זה קומונה פה בתפוז? לא הבנתי את זה...

קומונה זה כאילו מיני פורום....כלומר

הרבה אנשים רוצים להיות מנהלים של פורום, ויש המון נושאים שאפשר לפתוח עליהם פורום וזה לא פשוט לפתוח פורום ולמצוא מנהלים והכל..אז קומונה זה משהו שכל משתמש בתפוז יכול לפתוח על איזה נושא שבא לו והוא המנהל וזה כאילו מיני פורום...

dancer14

New member
מורה לא מקצועית

כולם פההה שימו לבבב שאצל המורות הטובות בארץץ אין בעיות משמעת אם הן יודעות להיות קשוחות לא יהיה בעיותת תאמיני לי שאם מורה צועקת!!! ואפילו טיפה משפילה אז זה עוזר לדוגמא אצלנו (בית ספר לבלט קלאסי מרים קופמן)כולן שקטות כמו דגים ולמה?! כי יש את הבחינות של הR.E.D יש את תחרות קרן שרת יש מופעי טלוויזיה יש הופעות עם הבלט הישראלי אז היא אומרת אני לא אשלח אף בת\בן שהיא\הוא לא רציני\ת!!! ואז כולם כמובן רוצות ללכת והן "סוטמות" אני אשמח לכבל תגובות על תגובתי באהבהההה גל תרקוד היא אמרה לי,תרקוד

לא נכון.

המורה שלנו דווקא מקצועית מאוד. זה באמת לא קשור בה, כי היא כן צועקת עלינו ולפעמים גם על בנות מסויימות שמפריעות, אפילו קצת "משפילה" אותן. זה באמת לא קשור במורה. כי זה קורה בכל השיעורים ויש לנו 5 מורות!!!!

למעלה