בעיית מסך ב- 5915 / 5940

erezstr

New member
בעיית מסך ב- 5915 / 5940

הי שאלה לבעלי המכשיר, האם בזמן לחיצה על המסך עם הסטיילוס בנקודה שמאלית עליונה (כשהמכשיר אופקי, בנקודה כפי שמופיע בתמונה המצורפת) ישנה מעין מריחה של הצבעים בדומה לנגיעה על מסך LCD (כמו טיפה שנופלת למים, מעין מעגלים)? זה נראה הכי ברור כשהרקע בהיר. היום דיברתי עם טכנאי של HP שהמכשיר שלי אצלו והוא מסר לי כי ם במכשיר שלו הפרטי זה גם ככה וכי הסיבה היא שמסך ה- LCD של ה- 5915 כנראה לחוץ בפינה הזו אל בורג או משהו כזה ולכן בכל המכשירים התופעה הזו נמצאת. אין לו בעייה לשלוח את המכשיר למעבדה בארה"ב (כי בארץ לא נוגעים בדגם הזה כלל) אבל המכשיר יחזור ללא פתרון כי ככה זה בדגם הזה. אני מודה מראש לבודקים ולעונים. דרך אגב, במכשירים ארים המסך שונה ולכן אין טעם לבדוק. ארז

הגרגרן

New member
ב-5940 התופעה דומה, ואם כבר

האם גם אצלך מתפספסות אותיות בעת הקלדה במקלדת הוירטואלית ? אני מוצא את עצמי נאלץ להאיט את קצב ההקלדה וגם אז, להשלים אותיות חסרות.

erezstr

New member
כן, וזה לא קשור למגן מסך

אבל, זה קורה בעיקר ביומן (פוקט אינפורמנט) ובאנשי קשר. בפתקים לא כלכך. יש לי עברית איירון אז אני מבין שגם אצלך יש את התופעה? מוזר מאוד. נראה לך הגיוני? ארז

הגרגרן

New member
זה קורה אצלי ביומן, בפתקים, ב-word

כלומר, לא מצאתי שזה יחודי לשימוש/תוכנה מסוימים. אני ממש חייב להקליד מאוד לאט ולוודא היטב שהמקש מסומן כנלחץ, כדי להחמנע מאיבוד אותיות. אף פעם לא היתה לי בעיה כזו במכשיר הקודם (1910). באחת השיחות עם אירון, עלתה השערה של בעיית כיול מסך, אבל את זה כבר ניסיתי וזה לא עזר. ובודאי שאין קשר למדבקה, כי אני אינני משתמש בכזו. לגבי התופעה הנוזלית בפינת המסך, ראיתי את התופעה, אבל פרט לאפקט נוזלי לרגע, לא היתה שם איזה מריחה של צבעים, כך שזה לא ממש מפריע לי בשימוש השוטף. כמה כבר מסמנים דוקא את הנקודה הקיצונית במסך ? הרבה יותר מפריע נושא ההקלדה, כי זה ממש מאיט אותי בהקלדה. בכלל, אני די מאוכזב מהמהירות האמיתית של המכשיר. למכשיר הקודם שלי, 1910, היה אולי מעבד חלש יותר ופחות זכרון, אבל יומן ופגישה היו נפתחים מייד וללא המתנה מעצבנת כל כך. אינני יודע מה הסיבה לאיטיות הזו. WM5 ?

erezstr

New member
בהחלט כן, WM5 מאיט

היה לי 3715 עם מעבד זהה שהיה "טס". אני כבר מצטער כמעט שהחלפתי................. אבל רק כמעט. אני הייתי שמח לרכוש מכשיר זהה ל- 5915 עם מערכת הפעלה 2003. ארז

AYELET1

New member
יתכן והדבר הזה נובע כתוצאה מקצב פעולה יחסית ש

של המכשיר. כבר נתקלתי בתופעות כאלו (אך לא על מכשיר זה) ומעניין לשמוע מה קצב עבודתו

boomstik22

New member
אממממ לא קרה לי כלום מכל מה שציינתם

5940 עם עברית של איירון..... לא יצא לי לפספס אותיות ואני כותב איתו די הרבה ליומן בעיקר ואח"כ לאנשי קשר---- לא משתמש כמעט בפתקים. העיוות של הצבעים לא מופיע אצלי בכלל שאלה לאיילת מה הכוונה בקצב פעולה של המכשיר? כמה מהר אני משתמש במקלדת?

erezstr

New member
חברים, עוד חוות דעת בבקשה

איפה כל בעלי ה- 5940, טלי יש לך 2 מכשירים ועוד יש אחרים. אני רוצה לחזור ל- HP עם מידע רלוונטי תודה ארז

לי יש 5940 ממש חדש

קיבלתי אותו השבוע, ובדקתי מה שאמרת לגבי הכשיר שנמצא ברשותי, אבל אין לי שום תופעה כזו, אבל מכיוון שאני לא משתמש מנוסה בכלל (רחוק מזה)... אני לא רוצה לומר שזה מעיד דבר כלשהו על יתר המכשירים.

הי ארז

כפי שאמרתי לך בטלפון - בדקתי בשבילך באותו ערב על שלשה מכשירי 5940 שונים ובשלשתם לא היתה הבעיה, אם אתה צריך אני יכול לתת לך מספרים סידוריים של כעשרה מכשירי 5940 שאין בהם את הבעיה הזו, מה עוד אתה צריך?

erezstr

New member
תודה לכווווולם../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

למעלה