בעיית כולנו!!!

בעיית כולנו!!!

אני קורא פה כל מיני הודעות, ורואה שאנשים פה היו בקשר.. והכירו בחורים מקסימים שאהבו אותם.. ואני פשוט לא מצליח להכיר אף אחד.. אני מת גם כבר להכיר בחור נחמד.. אבל זה פשוט לא קורה.. וזה מתסכל!! אני מת כבר להיות בזוגיות.. משעמם לי.. חח בקיצור.. תאחלו לי בהצלחה מחר בפסיכומטרי... ערב טוב לכולם...

סרוג אהוב לבי שיהיה לך בהצלחה רבה

וגם לידיד נפשנו הארי בהצלחה (גם הוא נבחן בפסיכומטרי). וסרוג נשמה אל ייאוש זה עוד יגיע ותהיה לך הנאה מרובה. אולי תנסה לעבור לבוגרים יותר... בטוח ששם תמצא את האחד שמשווע לצעירים ן כמוני למשל /tapuzforum/images/Emo13.gif סתםםםם אני כבר תפוס ען בן 22 (אומנם רק בשיחות ובהחלפת תמונות, המרחק הגיאוגרפי מהווה כרועץ, אבל עוד נתגבר גם עליו. בשורות טובות אח יקר... חחחחחח

Harry J

New member
בהצלחה לשנינו!!!../images/Emo24.gif

ואתה מוזמן להכיר אותי!

ספר ריק

New member
בהצלחה!

אולי תכיר מישהו בפסיכומטרי, ואם לא שם אז באוניברסיטה, ואם לא שם-אני בטוח שבעז"ה זה ייקרה.

טיףטף2

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

אתה הולך למפגשי הו"ד וכו'? בטוח שם תכיר מישהו להיכרות...

בהצלחה אח שלי גיבור ../images/Emo6.gif

יאלה תעבור את הפסיכומטרי ותתמקד בלמצוא אהבה, בהצלחה !!!!

טיףטף2

New member
"קח אותי,סגור בארון".

על אותו משקל,קחי אותי שרון
. נעשה פרוייקט כאן בפורום עד שנמצא לך אהבה אמתית.

יאללה אני בעד!!!

המתמודדים צריכים להיות בשנות העשרים לחייהם או תחילת השלושים.. חטובים ונראים מצויין כמעט כמוני... סתאאם!! אני לא שולל....

frankie246

New member
הייתי מתנדב לדרישה, אבל אני גם מחפש צעיר...

וכנראה שמצאתי, אבל אדע רק אחרי שאפגוש אותו על אמת בפסח. הוא פה מהפורום, מבחינת נתונים פיזיים אנחנו תואמים אחד לשני במה שאנחנו מחפשים, בפגישה נראה מה הולך לגבי הנתונים הנפשיים והרוחניים יותר. ואם אני מוצא, אז אני מאמין שגם אתה תמצא. ובהצלחה לך ולHarry j מחר בפסיכומטרי. וכמובן, אל תשכחו לאחל הצלחה גם לנתיN, הוא לא כותב פה כבר למעלה משבוע בגלל הפסיכומטרי. הוא נבחן ביום ראשון. אז תעשו קומבינה - תנסו לזכור שאלות מהפסיכומטרי ולכתוב כאן בשבילו, אני בטוח שהווא ישמח על זה. המון המון הצלחה לשניכם!! (נ.ב. - אל תאמינו לזה שאסור ללמוד לפני הפסיכומטרי. ברכבת למדתי כמעט 100 מילים באנגלית. אני זוכר בוודאות ש-3 מתוכם הופיעו בבחינה שלי. אחת המילים הייתה בשאלה שלא ידעתי מה לענות, עשיתי אלימינציה ונשארו לי שתי תשובות - המילה שלמדתי באותו בוקר ועוד מילה אחרת. בזכות הלימוד ברכבת קניתי לי שאלה בבחינה. אז דירבאלק אם לא תלמדו שניה לפני שהמבחן מתחיל...
)

טיףטף2

New member
אל תדאג

נחשוב על פרוייקט מעניין זה יכול להיות מצחיק!!
נעלה לפורום יומאחד פרטים עליך,פרטים על הבחור הנדרש. פעמים בשבוע תפסול 2 מתוך רשימת המועמדים,והאחרון יזכה בליבך(נסחפתי הא?)

oriel ahamud

New member
ירדת מהעניין בבנות אני רואה....

בהצלחה. ** למה לא עונה לטלפונים?

הייתי ממש עסוק!!! והנה ברכה חשובה!!

אנא ה' עזרני להצליח במבחן הפסיכומטרי שאני עומד\ת לעשות. עזרני לזכור היטב את הדברים שלמדתי (לפני המבחן: שאני לומד\ת) שיקבעו חזק במוחי, ולא אשכח אותם כלל. אנא ה' עזרני להיות מרוכז\ת בשעת המבחן שלא יארע לי שום בילבול, שלא אתרגש ולא אשכח ולא אטעה רק אכתוב את הדברים הנכונים מהר ובצורה ברורה. אנא ה’ האר את עיני וכוון את מעשי לענות נכונה גם על הדברים שאני מסופק\ת בהם כדי שאצליח במבחן הזה. שאוכל להצליח ולהתקדם בחיים ולהביא טוב וברכה לעולם. אנא ה’ זכני למצוא חן ושכל טוב בעיני אלוהים ואדם. ויתקיים בי "ויהי דוד לכל דרכיו משכיל וה’ עימו". וכן יהי רצון ונאמר אמן. יהיו לרצון אמרי פי והגיון ליבי לפניך ה’ צורי וגואלי.

יהי רצון שכל האמור בברכה - כך יהיה

בשם ה' תעשה ותצליח. נשמח לשמוע בושורות טובות נשמה טובה ויקרה. אוהב מכל הלב

קודם שיהיה בהצלחה במבחן...‏ ‏

בנוגע לחבר,‏ תראה גם לי היה מאוד קשה והייתי לבד המון זמן עד שמצאתי בחור עם לב טהור בחור שופע אהבה ונתינה ‏,‏ בחור שאוהב את ה` ומתגבר על ניסיונות קשים,‏ ועל חיצוניות ? ממש לא חסר לו הוא גבוה וחסון נראה ממש טוב ‏‏(זה פחות מעניין אותי,יותר מעניין הפנימיות‏) בקיצור הלא הוא מורי ורבי "טיפטופון" היקר.‏ היה שווה לחכות כמה חודשים עד שנפגשנו,‏ פשוט ישבנו ושוחחנו במשך כמה שעות וממש נהיניתי מלשבת איתו,הוא אדם כל כך כיפי וחייכן שמח ומאושר.‏ בקיצר מסקנא :‏ משתלם לחכות קצת זמן עד שתמצא את האדם שיתאים לך ‏,איך אומרים בשביל דברים טובים צריך להתאמץ.‏ שיהיה בהצלחה בחיפוש,אוהב.‏ ‏

בחור אהוב יקירי, מתי מרימים כוסית לכבודך...

ולכבוד טיףטף המתוק? נעשה מפגש פורום דיסקרטי ונחגוג את האהבה השוררת כאן בפורום...

למעלה