בעיית ירידה

נסיונית

New member
בעיית ירידה

אז ככה, אני מאוד אוהבת את חבר שלי והסקס בינינו מצויין. העניין הוא שכשאני מנסה לרדת לו, לפעמים מתעורר אצלי רפלקס הקאה ואני מפסיקה, ואני ממש לא נגעלת מזה או משהו... אולי אני עושה את זה לא נכון? מה דעתכם?

redrider

New member
אלא אם כן

את דוחפת את הזין שלו עמוק לגרון את עושה הכל נכון ככל הנראה. אין מה לעשות אבל איש לא מושלם. כנראה שיש לך מחסום פסיכולוגי מהנושא. אני לא חייב שירדו לי ואני חושב שגם הוא יכול לחיות בסבבה בלי זה.

emh

Member
להכניס טיפה פחות...

שלא ייגע בענבל (הגוש האדום שתלוי במעמקי הפה) אם הוא ירגיש שזה פחות אפקטיבי, הליקוק אולי יוכל לפצות על ההבדל במציצה.

תראי

אולי את מכניסה אותו עמוק מדי. את לא צריכה להכניס כ"כ עמוק כדי שהירידה תהיה טובה. זה מה שמסביב- הליקוקים, נשיקות, כל העולה על רוחך.. גם המציצות לא צריכות להיות עד למטה לגמרי. יאללה, תעשי חיים

הצעה...

אם יש לך רפלקס של הקאה, כנראה את באמת מנסה להכניס אותו עמוק מידי, ובנוסף, כנראה את גם לא הכי רגילה לעשות את זה.... הצעה שלי, תנסי לדמיין את זה כאיזה סוכרייה , או גלידה בטעם שאת הכי אוהבת (אפילו אולי תמרחי על זה משהו מתוק...) ואז פשוט תתחילי ללקק...ומרוב שזה יהיה לך "טעים" את תרצי להכניס את זה כמה שיותר לפה.. תזכרי ! לא להכניס בכוח...לכל אדם יש גודל פה מסויים... ואולי שלך הוא די קטן. אם את רוצה לענג אותו כמה שיותר, תנסי להעזר בידיים כהמשך של הפה שלך . פשוט לתת אותה בקצב באופן סימולטני...:) בהצלחה...

nice4you

New member
../images/Emo12.gifהרווקה איזה ידע! פשש מה את עושה

היום בערב ?
נ.ב > הכל בהומור ואני חדש פה בפורום הזה...! ממממ בן 26 אזור המרכז ומזל עקרב >> שזה אומר כה כה אני מכור לסקס :)

nice4you

New member
טוב נו בדיחה ככה לסוף השבת :)

איש אחד נכנס לבר ומתיישב ליד איזה חתיכה מנסה להתחיל איתה, ולבסוף הוא מראה לה את שעונו, "מה המיוחד בו ?", היא שואלת השעון הזה מעביר מידע מיידי על הסביבה, הסביר לה ומה הוא אומר עכשיו?, היא שאלה "שאת לא לובשת תחתונים" ענה הגבר חיחיחי צחקה האשה, השעון שלך בטח מקולקל, אני לובשת דווקא תחתונים "לעזאזל" , פלט האיש, השעון ממהר בשעה !!

nice4you

New member
אהבת חמודה אז הנה אחת אחרונה לך:)

גרוזיני עוצר מונית באשדוד. "תביא ביד!", אומר הגרוזיני לנהג. "מה?" מזדעק נהג המונית. "תביא ביד אמרתי לך!". הנהג רואה גרוזיני ענק ושעיר ומרוב פחד מוציא את הברבוניה שלו ומתחיל לשפשף. אחרי שהוא גומר אומר לו הגרוזיני: "תביא עוד פעם ביד!". "מה?! הרגע גמרתי". "תביא עוד פעם!", מניח ביז`ו את ידיו על צווארו של הנהג. הנהג נחנק אבל מתחיל לשפשף שוב. הוא גומר ונשכב מרוח על המושב. "תביא עוד פעם ביד" הוא שומע את הגרוזיני, "אם לא אני חותך אותך!". הנהג, באפיסת כוחות, מתחיל לשפשף שוב. אחרי חצי שעה הוא גומר. כבר כמעט לא יוצא לו כלום, והענבים שלו נראים כמו צימוקים. "מה עכשיו" הוא מסנן באפיסת כוחות. "עכשיו לוקח בת שלי לאשקלון".

nice4you

New member
אפורופו אחלה ביטוי לידעתכם......>>

" מאחורי כל אישה מצליחה יש גבר...... מסקנה? כל אישה מצליחה קוקסינלית "

למעלה