בעיית חשמל-

efii19

New member
בעיית חשמל-

כאשר הרכב מונע (או חצי סוויטש) ולוחצים ברקס האורות ברקס עובדים. כאשר אורות הדרך דלוקים ונדלקים מאחורה גם שני הפנסים(תקין) ולוחצים ברקס אז אחד נידלק (תקין) והשני נכבה לגמרי כאילו לא דלוק כלום. זה קורה רק באחד. מלבד לזה אין שום בעית חשמל, איתותים עובדים, אורות חנייה, דרך, גבוהים עובדים. פיוזים תקינים. מאיפה מומלץ להתחיל?

Porsche Dude

New member
כמו שאמרתי לך מקודם

אני חושב שכדאי שתתחיל מהחלפת המנורה, למען הסר ספק. אכן תופעה מוזרה ביותר..

shsh35

New member
אפי תבדוק מגעים ותחזק מינוס

היה לי משהו דומה בכחולה החשמלאי חיזק את המינוס דרך הצמה שבתא המנוע וכך פתר את הבעיה. נשמע שלא מגיע חשמל ברגע הלחיצה. תבדוק גם שכל הנורות הם 12v תאמין או לא אצלי שמו 24v ובגלל זה היו בעיות.. הנורת ברקס ואור רגיל זה אותה נורה עם 2 מגעים , תנסה לשים נורה חדשה לפני הכל. האיתות גם מפסיק לעבוד ?

מומלץ להתחיל מפירוק מכסה הבקליט ובדיקת המנורה

מומלץ להתחיל מפירוק מכסה הבקליט ובדיקת המנורה, המנורה של האורות דרך אחורי ואורות ברקס זו מנורה משותפת. לאחר מכן תבדוק בית המנורה: קורוזיה, חדירת מים וכו' . במידה ולא נמצאה מקור התקלה, תפרק את כל הבית מנורה ותבדוק חוטים ומגעים שמתחברים מאחור.

efii19

New member
ניפתרה הבעיה ב- 2 דקות עבודה,

מגע קצת חלש של המינוס לתושבת של הבקליט. (דהיינו הגוף עצמו). ובאותה היזדמנות אני רוצה להגיד תודה רבה לרועי שכיוון אותי לפתרון הבעיה יום ליפני. אדם משכמו ומעלה! תותח אמיתי

למעלה