בעיית ווישרים

ben etzion

New member
בעיית ווישרים

חיפושית שנת 74 גרמנית בעייה במגבים החלפתי מנגנון של ווישרים בגלל שהמנגנון שלו התעקם היה לי מנגנון עם מנוע כסוף מרובע עם מהירות 1 החלפתי למנגנון עם מנוע עגול יש לי מפסק בדשבורד מהירות 1 חיברתי את המנוע והוא עובד אבל הווישרים לא חוזרים ברגע שאני מכבה את המפסק למפסק אצלי מחוברים 3 חוטים ומהווישרים יוצאים 5 חוטים מישהו זוכר את הצבעים ומוכן לעזור לי מספיק לי רק מהירות 1 אני רק רוצה שהווישרים יחזרו ויעבדו כמו שהיו תודה

ben etzion

New member
אהה ועם אפשר להתייחס לחוט

שייתן לי את המהירות הכי גבוהה

BIGBUG69

New member
וישרים

תוריד מאתר כמו .THESAMBA את שירטוט החשמל לפי השנה שלך ותוכל לראות הכל בבירור מולך כולל את כל הצבעים וכולל את מספרי החיבורים שמופיעים גם על המנוע וגם על המפסק כמו שאני זוכר יש את הירוק למהירות גבוהה ושחור עם צהוב למהירות רגילה חום לגוף ושחור ירוק לחזרה אבל הכי בטוח עם שירטוט שגם יעזור לך גם בעתיד

ben etzion

New member
אני מסתדר עם סרטוטים

אני צריך רק את זה בבקשה עם מישהו יוכל להגיד לי מה לחבר למה

BIGBUG69

New member
חיבורים

מספרי חיבור במנוע עגול: ירוק -53A צהוב-שחור - 53B שחור- 53 שחור-אפור - S3 חום - 31 מספרי חיבור על המפסק: שחור-צהוב - 53B ירוק -53A חום-31B שחור-אפור - S3 שחור-53 תפרק את המפסק החוצה ותנקה אותו ותראה את המספרים בבירור ותודא שהחום מחובר היטב לגוף והחיבור לפיוזים טוב המפסק מקורי או שהיתה ידית על ההגה לפני כן?

nirdek

New member
שאלה

איך ניתן להגביר את המהירות של הוישרים ? שיורד גשם חזק אני לא רואה כלום

ben etzion

New member
עוד שאלה 1

איזה 2 חוטים מבין ה5 חוטים שיוצאים מהמנוע אחראיים על המהירויות?

ben etzion

New member
ותודה רבה לערן עזריאלי

הבנאדם ממש עזר לי הוא פשוט פתח את כל הסרטוטים והכין לי תשובה מה לחבר איך ולמה בצורה הכי מפורטת שבעולם באמת שלא הייתי מסתדר בלעדיו הצלת אותי תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה רבה תודה גם לביגבוג 69 תודה על ההשקעה

למעלה