בעיית התורות

בעיית התורות

אני מנחה קבוצת Vampire. כל דמות היא אינדיבידואלית ולא בקשר קרוב עם שאר הדמויות. בלית ברירה, אני מנחה עם כל שחקן (או זוג שחקנים) בנפרד, כך שנוצרים תורות. השחקנים מחכים הרבה זמן לתורם ומשתעממים עד אז. אי אפשר לצרף את כל הדמויות ביחד בלי להדיף ריח רקוב של חוסר היגיון והפרת השהיית הספק. אמשח לעצתכם (כולל אתה, Tarash שחקני הנאמן).

backdoorslam

New member
הפצע המגרד של מ"ת

אין הרבה מה לעשות, אתה מנחה יחיד ויש לך כמה שחקנים. המקסימום שתוכל לעשות זה לקבוע עם השחקנים זמני פגישה שונים. מה שיותר יועיל לקבוצה שלכם זה שתכוון אותם לקראת עבודה קבוצתית משותפת - באופן כזה שלא יוכלו להמנע ממנו. במצב קיצוני אני כמנחה הייתי שובר את השהיית הספק - זה עדיף על הפרה בהנאה השוטפת. באקזלטד פתרו את עיניין הקבוצה האיחדה באופן נחמד למדי עם כל תורת הcircles שלהם. נורא נקי. לסיכום, אני מציע שתחשוב על שינוי באמצעים עלילתיים ולא לוגיסטיים לפתרון הבעיה.

עמית ו

New member
עצתי היא:

וומפייר אמרת? אני אניח שכל הדמויות משחקות משהו בין child ל neonate? יש להם בוסים. והרבה. יש את הsire, את הנסיך, ארכונים למינם, סתם ערפדים גדולים ומפחידים, מועצות משונות - תכריח אותם אינפליי לעבוד אחד עם השני. תשלח אחד מהם כגיס חמישי בתוך הקבוצה. יש לך המון דברים. הם יכולים להיות באותו מקום אבל אחד נגד השני. זה ממש כיף.

tarash

New member
רק אל תשים שלט ניאון..

גדול וזוהר (באין פליי) שאומר :"דש"ים יקרים השה"ם רוצה להתקדם אז...[ממומן ע"י חברת ווש(והמבין יבין)]...

DIDGIN

New member
אופס

התכוונתי לכתוב את זה על התגובה של טאראש

למעלה