בעיית הקיצורים

oneman2

New member
בעיית הקיצורים

אני יודע שכבר היה דיון על זה. אבל שמתי לב שכשאני קורא כאן הודעות, אני עוצר לפעמים לזמן ארוך בשביל לנסות להבין מה זה BTBBH (למשל). ואז בדרך כלל אני מוותר אחריי כמה דקות, ממשיך לקרוא, לא מבין כלום כי אני לא יודע על איזה שיר מדברים ומתעצבן. אז אולי נעשה איזה מילון קיצורים, שכולם יוכלו להבין מה קורה פה?

חרטושה

New member
רעיון מצוין, אבל

מילון כזה בטח יופיע בטאגליינס, או באיזה דף נסתר אחר בפורום שאנשים פשוט לא טורחים לפתוח ושבמילא קשה להגיע אליו. ורק בכדי לבסס את הטיעון: יש פה איפשהו כבר הסבר קצר כזה עם פירוש של כמה קיצורי מפתח.

ואיפה היית מציעה לשים אותו?

הוא נמצא ב"שאלות נפוצות", אגב.

Tinty

New member
מצד שני, הסקר מראה רוב די ברור

לטובת מתנגדי הקיצורים...

RoieL

New member
אבל אני לא אתחיל לכתוב

Bring The Boys Back Home [וזה, אגב, הפירוש לקיצור שהביאה מי שפתחה את הטופיק], יש לפלויד שמות מאוד ארוכים. כדאי לפתוח דף עם מאמר ושכל חבר פורום "ייתלבש" על דיסק או שניים ויוציא את כל הקיצורים האפשריים [כמו STC ו- STCFTHOTS], והמאמר יפורסם בהודעה המנהלתית שבצד הפורום.

זה פרוייקט נחמד, רועי

ואני בעד זה - אבל לצערי אנשים לא יזכרו את מרבית הקיצורים, מלבד אלו בהם משתמשים לעיתים קרובות, ולכן אין מנוס מכתיבת השמות במלואם.

RoieL

New member
אבל אם כל אחד זוכר את השירים

שהוא אוהב לא נתקדם לשום מקום. כדאי להכניס לתודעת הפורום כמה שיותר קיצורים, בטווח הארוך זה חוסך הרבה מאמץ..

אל תשכח שיש הרבה אנשים שגולשים

כאן רק לפעמים, וגם הרבה חדשים, שלא יכירו את הקיצורים.

FuryUri

New member
אז יש לי רעיון...

בס"ד. ככה. כולנו באים לבית של מתנדב מהפורום ומביאים מספר שקלים. צריך שלמתנדב יהיה תנור בבית(יבואר בהמשך). בנוסף למספר השקלים, באים עם בגדים בלוי'ים ומרופטים. בעזרת הבגדים, יושבים בתחנה המרכזית בעירו של המתנדב, ומושיטים את היד בתנועה מעוררת חמלה ורחמים. ומקבלים מספר שקלים מעוברי אורח תמוהים גם הם. בעזרת כל השקלים, קונים חומרים: לימון,סוכר,קמח,ביצים,קקאו,מגב יד,סבון,דלי וכו'. מתחלקים לשלוש קבוצות. קבוצה אחת מכינה עוגיות בביתו של המתנדב, והולכת למכור אותן. קבוצה שניה למכור לימונדה, קבוצה שלישית תעמוד בצמתים ותנקה מכוניות עוברות(אך לא תוך כדי שהן עוברות-ממש מסוכן!). וככה נהיה במצב שהרווחנו מספר שקלים. נמשיך ונעבוד באותה דרך שבה עבדנו בפיסקה הקודמת, רק בהרחבה, מכיוון שכבר ברשותינו יותר שקלים מפעם הקודמת. כעבור כמה זמן, יהיה ברשותינו מספיק כסף. עם הכסף הזה, נשכור מתמחה למחשבים שיתכנן עבורינו תוכנה, שבה מכניסים קיצור ויוצא השם המלא של השיר, כולל מידע עליו (דיסק,שנת הדיסק,אורך וכו'). בעזרת שאר הכסף שהשגנו, נשכור שרת שיחזיק את התוכנה הכבדה עד מאד, ופעם במספר חודשים נחזור וניפגש ונשיג כסף באותו אופן בו השגנוהו מלכתחילה.

dali412

New member
אני יכול לבנות תוכנה כזאת

בתמורה לתשלום פעוט(בואו נדבר על 150 שקל) :p

אני מתנצלת אם פגעתי בך,

בגלל שאני אינני מאמינה בשום דבר שקשור לאלוהים של התנ"ך, לא הייתי מודעת לפגיעה... אני מתנצלת, ומקווה שהטעות לא תחזור שנית... אין ולא הייתה בכוונתי להעליב אותך על דעותייך, ואני מודעת לדעות ואמונות שונות משלי, אך לא ידעתי שתגובתי יכולה להעליב אותך, כי בסך הכל הבעתי את דעתי, הנני מצטערת, ובאופן רשמי מבקשת את סליחתך אם פגעתי... תודה ציףציף על שהארת את עיני... אני מקווה שהטעויות האלה לא יחזרו שנית, בהבעת סליחה גדולה, נעמה

RoieL

New member
אפשר רמז?

סליחה, טעות טועים טעינו.. פעם ראשונה שאני טועה אתך

V e g

New member
עכשיו הודיעו בחדשות

שרוה"מ יתייחס עוד כשעה לבעיית הקיצורים, בנאום מיוחד לאומה, עכשיו כשאין יותר בעיות. ע"פ מקורות שונים עומדת להתגבש הצעת פשרה של האו"ם של ארה"ב וצרפת, לפיה יהיה מותר לומר SSOSFAGTICAGWAP במקום השם הארוך ההוא באומגומה. גם STCFTHOTS יהיה חוקי. בתמורה, תוגבל מכסת שימוש היומית בשמות שירים שמכילים פחות מ-5 אותיות, כגון "Time", "Money", "Pigs", "Bike". כמו כן תיאסר הזכרת השיר "If". ההצעה תאושר בממשלה ותיכנס לתוקף מחר ב-8:00.

למעלה