בעיית הליפה

• פותח הנושא dott
  • פורסם בתאריך

dott

New member
בעיית הליפה

טוב, אז ככה לי יש קוצים ועכשיו הם כבר בשלב די מתקדם מה שאומר שהן ארוכים ! הבעיה היא שאין לי כוח כל פעם לשים ג`ל וכאלה וזה ממש מטמטם לך את המוח לנסות כל הזמן לשמור על הקוצים ושלא ירד הג`ל ואם אין ג`ל אז זה פשוט ליפה כזאת ואני עוד בתור בנאדם עם שיער חוק כזה וקל לטיפול עם ליפה על הראש זה פשוט לא מסתדר לי. אז החלטתי למרוד בעולם ופשוט ללכת עם הליפה המכוערת הזאת כי נידיתי את הג`ל אז אם תראו ברחוב פעם מישהי נמוכה כזאת עם ליפה על הראש תדעו זאת אני סתם זה לא מעניים אבל זה מתפתח לנושאים מה לא? יאללה ביי

sharon91

New member
מממ..

יש לי ידיד אחד שבדרך כלל הולך עם ספייקים.. אבל ראיתי אותו יותר מפעם בלי.. וזאת בהחלט ליפה ליפתית.. חוצמזה, את יכולה ללכת עם תסרוקת לשיער קצר שהיא לא קוצים ולא סתם ``ליפה``. וחוצמזה, זה מזכיר לי את כל הבנות האלה שיש להן שיער נוראי והן פשוט לא שמות עליו כלום.. וזה פשוט לא נעים להסתכל עליהן.. כאילו.. זה גורם ככה לרחם עליהן כזה.. לא יודעת.. אבל האמת שאני כבר לא נתקלת הרבה בכאלה... ומה עוד אני שונאת? את אלה שהשיער שלהן נראה מעולה (מן הסתם, אחרי הפן של אתמול), אבל הן כל כך רוצות שיחמיאו להן עליו אז הן מתחילות להגיד: ``יואו.. אני לא מאמינה.. תראו איך השיער שלי נראה.. אני לא מעיזה להסתכל..`` כשמישהי אומרת לי את זה, אני בדרך כלל אומרת לה משהו בסגנון: ``דווקא השיער שלך לא מבולגן כל כך הרבה.. או, דווקא אין לך המון חשמל סטאטי..`` סתם, שלא יתלהבו.. ופעם אחת שאמרתי את זה למישהי.. את הקטע על החשמל הסטאטי.. היא אמרה: ``מה?1 יש לי חשמל סטאטי?! אני לא מאמינה!`` איזה טמטום.

שלומצי

New member
איזה צרות...

אני חייבת לציין שזה ממש אחלה לגלות שהצרות הכי גדולות של כוכבות הפורום הן ה...ליפה על השיער!! וגם אם הן לא באמת ה-צרות.... זה נחמד לדבר גם על הדברים הלא חשובים של החיים, שביננו הם גם מעסיקים אותנו נורא..

למעלה