בעיית "הטחורים"

סנדי 33

New member
בעיית "הטחורים"

לחברתי יש בעיית טחורים, היא בת 32 ועברה 2 לידות מאז הלידה השניה יש לה בעיית טחורים שלא ניפטרת בקלות הפצע פנימי, היא מדממת באופן קבוע מפי הטבעת , וכמעט בכל יציאה היא שואלת אם יש פיתרון לבעיה איך אפשר למנוע בעיית טחורים ללא ניתוחים ע"י תזונה ותרופות הומהופטיות היא משתשמשת עם נרות "המו" וטוענת שגם זה לא כל כך עוזר אודה לכם על העזרה

בעיית "הטחורים"

שלום רב, ניתן בהחלט לטפל בנושא של טחורים ודימומים רקטלים ע"י הומאופתיה קלאסית. האם הבעיה החלה לפני או לאחר הלידה? האם יש משהו אשר מחמיר את הבעיה או מטיב עימה? האם היא סובלת מבעיות רפואיות נוספות? בכדי להתאים לה את הרמדי ההומאופתית יש צורך לברר פרטים נוספים על המצב הרפואי ומצבה המנטלי-אמוצניולי של האדם, ולכן הדרך הנכונה והטובה היא לפנות למטפל/ת באופן אישי ולהתחיל בטיפול תוך כדי מעקב. בכבוד רב שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית

סנדי 33

New member
הבעיה.........

הבעיה החלה לאחר הלידה, עד כמה שידוע לי היא סובלת מאנמיה ומתחים קלים בגלל שהיא לא עובדת ויש לה חיי ויכוחים תמדיים עם בן זוגה (שהיא לא תעזוב לעולם) אני כל הזמן רואה אותה ישנה (איבוד דם גורם לה לעיפות כרונית) אני דואגת לה מאוד ורוצה לעזור לה לטפל בעצמה היא לא אוהבת רופאים והחוסר אמון שלה באנשים וברופאים גורם לה לא לטפל בעצמה המתח בחייה יכול להשפיע ולגרום טחורים? איזה תרופות יש ומשחות להקלה? מקווה שנתתי לך את האינפורמציה הדרושה לנתינת התשובה

טחורים המשך..

שלום רב, כל מחלה יכולה לנבוע מבעיות נפשיות / מנטליות או מכל מצב אמוציונלי אחר, כך זה בדלקות שונות, בחבלות, סרטן וגם טחורים. השאלה היא האם רוצים להקל או לפתור את הבעיה בצורה רצינית? האם חברתך מעוניינת בכלל בטיפול אלטרנטיבי? אם התשובה היא שהיא רק רוצה הקלה, פשוט להיכנס לכל בית מרקחת ולקנות את המוצר שהרוקח ימליץ עליו. אם היא רוצה לפתור את הבעיה בצורה עמוקה יותר, עליה לפנות למטפל/ת באופן אישי ולהתחיל בטיפול. רפואה שלמה שלומי.

סנדי 33

New member
"טחורים"

עד כמה שידוע לי היא רוצה משהו מהיר ועכשווי לגביי טיפול ? אני מקווה שהיא תעשה משהו בנידון , על כך אני אמורה לשוחח איתה ולשכנע אותה בכלל לטפל בעצמה תודה , אתם אנשים מקסימים ויש לכם פורום מעניין מאוד

מתח בהחלט יכול לגרום להפרעות עיכול

ובכללן, גם לטחורים. האנמיה, והחולשה הנובעת ממנה רק מחריפה את המצב הכללי. הפני אותה בדחיפות למטפל הוליסטי שעוסק גם בתזונה. שתגיע עם תוצאות של בדיקות הדם הבאות: ת.ד.ש. = תמונת דם שלמה (ספירת דם) ברזל + טרנספרין (אולי יעשו עם פריטין) FA - חומצה פולית (Folic Acid) B12 כימיה כולל כבד, כליות ושומנים שתן: כללית + תרבית מה שדרוש לה זה כמה דברים: טיפול תזונתי דחוף לאנמיה ולשיקום מערכת העיכול לבדוק אם היה דיכאון אחרי לידה ולטפל בו איתור גורמים אחרים למתח וטיפול מיידי להפחתתו. ללמד אותה לבקש ולקבל עזרה. היא במצב טוב משל אחרים - יש לה חברה טובה
הפני אותה לטיפול מתאים

סנדי 33

New member
מה שכן אני מאשרת ש.....

היא חוותה דיכאון לידה קשה שהשפיע על חייה אני רואה שמבעיית טחורים אתם מגיעים לנקודות יותר מעמיקות שזה אומר שלכל מחלה יש את שורש הבעיה שלה אני אישית אוהבת את ההומהופטיה , אמא שלי היא רפלקסולוגית לנשים בלבד (היא דתיה) בכלל כל התחום הזה מעניין מאוד הייתי מוכנה ללמוד משהו בתחום אבל ,,,, אני אם ל-4 ועבודה ובית וקניות וחוגים , זה מספיק לי חחחחחחחח,,,,,,, שיהיה שבת שלום לכולם

רפי עשת

New member
אחת מהסיבות לטחורים: יציאה קשה -

הפתרון הפשוט, הזול והנוח ביותר - לשתות מיץ ממלפפון, בבוקר, לפני הכל. פשוט מכניסים למכונת גזר, סוחטים ושותים מיד. נשמע איכס?? לא נורא ומתרגלים מהר והתחושה מאחור
- מהממת... ** מי שלא שותה - שוטה

סנדי 33

New member
מיץ מלפפון? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

מה יש במלפפון שעושה יציאות קלות ? ספר ספר לי על כך .........

רפי עשת

New member
לא יודע בדיוק מה אך - לפני פנייה

לטיפול מעמיק, יקר ומסוכן מעט, למה לא לנסות משהו טבעי, שעזר לי (למדתי זאת מאשתי), עזר לה ופשוט לנסותו. המלפפון שוטף את הקיבה "על הבוקר" וקל לנסותו (כמיץ, עם הקליפה!!)

סנדי 33

New member
כן, מבינה ...........

כל שנותר לי עכשיו זה לשכנע אותה ללכת לטיפול מעמיק ושוב תודה לכם

למעלה