בעיית הגדרה בwebconfig

בעיית הגדרה בwebconfig

יש לי את הקוד הבא בקובץ ההגדרות:
<authentication mode="Forms" > <forms name="MainLogon" loginUrl="~/login.aspx">​
ואני מקבל את השגיאה הבאה:
It is an error to use a section registered as allowDefinition='MachineToApplication' beyond application level. This error can be caused by a virtual directory not being configured as an application in IIS.​
אכן נכון הדבר, כל קבצי הASP.NET שלי נמצאים בתקייה אחרת ממה שמוגדר בIIS, האם יש אפשרות להגדיר את הנתיב ברמת הקוד של הwebConfig ולא ברמת הIIS? (אין לי גישה לIIS) תודה.

SweetGundy

New member
תפנה לתמיכה של שרת האחסון

הי, היתה לי בדיוק בעיה כזו אתמול. הם צריכים להגדיר (או להסביר לך איך, ואתה תגדיר - אם אפשר דרך ה- control panel שלהם) את התיקייה שלך כתיקייה וירטואלית. קח בחשבון שיכול להיות שהם לא מאפשרים להגדיר תיקייה אחרת כתיקייה וירטואלית, ומצפים לקבל את האפליקציה ב- root. זה מה שקרה במקרה שלי - התכנית שהלקוחה שלי שלמה עליה לא אפשרה הגדרת תתי תיקיות כתיקיות וירטואליות. האפשרות היתה או לשים את הקבצים ב- root או שהיא תשדרג את התכנית. היא כמובן לא רצתה לשלם עוד כסף - אז שמים את הקבצים ב- root. שרת האחסון שבו נתקלתי בבעיה הזו אגב הוא ברינסקטר.

אין אפשרות אחרת?

נשמע לי קצת מוזר.. מה שקורה הוא שבנתיב שמוגדר בIIS ישנה אפליקצית ASP ואני לא רוצה לערבב בין ה2 לכן יצרתי תיקייה חדשה של ASP.NET בתוך הASP (שזה עדיין בתוך הנתיב הוירטואלי) אבל שוב, זה לא ממש עובד. מה אין אפשרות להפעיל ASP.NET מתוך ASP?

EdotK

New member
אין אפשרות אחרת

אתה חייב להגדיר Root Dir נכון באפליקציות ASP.NET. או שתשים את האפליקציה בספריות הנכונות, או שתבקש מהתמיכה להגדיר עוד ספרייה וירטואלית. כמו כן, אין שום בעיה להפעיל ASP וASP.NET במקביל, רק שצריך, כאמור, להשתמש נכון בספריות.

למעלה