בעיית הבעיות

Haiott

New member
בעיית הבעיות

אהלן חבריי האנונימיים, התייעצות קטנה עמכם ..

אני בן אדם צעיר (לא עברתי את ה24 עדיין) וש לי חברה יותר מ3 שנים. במהלך ה3 שנים האלה היינו הראשונים אחד של השנייה, לא ידענו אף אחד/ת אחר/ת.

הסקס היה מעולה, שנינו הרבצנו עבודה. אני אפילו הופתעתי מהיכולת (היינו לפעימם עושים 3 פעמים ביום ועמד לי כמו שצריך) והכל טוב ויפה אחלה בחלה.

אבל .. פתאום בחודשים האחרונים, הוא מסרב לעמוד! אנחנו מגיעים לאקט ויש פעמים שהוא עומד בהתחלה ויש פעמים שבכלל לא. לפעמים אפילו הוא עומד ובאמצע חדירה מתרכך והורס את המומנט ... שום דבר לא השתנה, לא מבחינה חיצונית, לא מבחינה מינית (עם אותו קונדום, דיי אותן תנוחות) אבל ההוא מסרב לעבוד..
העניין הוא שגם שאני רואה פורנו, שתמיד היה עוזר לי, הוא פשוט לא עומד..

קרה לי בעבר שזה קרה אבל מיד בסקס הבא הכל הסתדר. ופה זה ככה כבר כ3-4 חודשים. מקרה ממש מבאס בגיל שזהל א אמור לקרות ואני לא יודע ממש יודע מה לעשות עם העניין הזה ..

יש למישהו פה רעיונות ? הצעות ? נסיון אישי (מצטער אם כן) ..

הפרטי שלי פתוח גם כן.

תודה מראש לכם ויום טוב !

Haiott

New member
תודה על התשובות חברים

אני לא נמצא בשום מועקה ריגשית או בעיה כספית או שומכלום שיכול להעיד על דבר כזה .. באמת, לא מצליח לחשוב אחורה על שום דבר ..

Haiott

New member
אוקיי

תודה , הנחתי שזה יגיע לתשובה הזאת בסופו של דבר .. גם אני בטוח הייתי הולך לרופא אם זה ימשיך (לא עלינו) בחודשים הקרובים ..מקווה שיש כאן מישהו שאולי יש לו איזשהוא רקע רפואי או שהיה לו משהו בסגנון שאולי יוכל לשפוך אור על הפרשה חח ..תודה !

תראה,

זה יכול להיות משהו שמפריע לכלי הדם לפעול כראוי, משהו שמשפיע על שיחרור הורמונים (באשכים או במח) ושוב, יתכן וזו בעיה נפשית שאתה מדחיק היטב.
&nbsp
אל תוותר לרופא עד שיעשה בדיקה מעמיקה-
ונשמח אם תחזור לעדכן.

פופאפ

New member
בסקס אסור להתאמץ

סקס עושים מתוך חשק וצורך. לפעמים הגוף במחזוריות של גל הפוגה והתאוששות
בכל גיל ההפוגה וההתאוששות מתארכים אך היא דרושה גם לצעירים.
התנזרות של שבועיים לפחות רצוי בחופשה אחד מהשני ובלי עודף ציפיות שמטבעו מלחיץ..

Haiott

New member
תודה לכם על העזרה

לצערי הרב בכל מהלך הזמן הארוך שאנחנו ביחד וגם עכשיו אנחנו לא נפגשים הרבה (מרחק וכד') כך שיוצא שיש לנו הפסקות של שבועיים ואף יותר אחת מהשנייה ולמרות זאת במהלך החודשים האחרונים גם לאחר ההפסקות הארוכות והתשוקה העזה הוא עדיין בוגד בי :(

ככה שכן, כל האפשרויות מצביעות לצערי על איזושהיא בעיה רפואית .. ואני ממש מקווה שזה לא כך .. ואם זה באמת ימשיך כך אני אפנה לאורולוג .. רק רציתי התייעצות לראות מה דעתכם בנושא :)

לא מותק

אל תחכה ש"ימשיך כך".
תקבע כבר מחר תור לאורולוג!
&nbsp
אחת הבעיות הגדולות ב"מחלות גברים" זה שהם באים לרופא מאוחר מידי.. אם חס וחלילה יש שם בעיה רפואית שדורשת טיפול- כדאי לטפל בה בהקדם. אל תזניח את הגוף שלך!!

Haiott

New member
תודה רבה לך על הדאגה

באמת מחממת לי את הלב.

מחר ערב חג כבר לא אפשרי, אבל אלך בהקדם.

למעלה