בעיית גלישה ב-IPAQ

aviv193

New member
בעיית גלישה ב-IPAQ

יש לי בעייה באינטרנט אקספלורר בIPAQ שלי. כל פעם שאני נכנס לאקספלורר אני מצליח להתחבר לכל אתר שאני רוצה, אך בתוך האתרים עצמם אני לא יכול להכנס לקישורים, למשל להכנס לתוך כתבה בYNET. רק את הדף הראשי הוא מעלה לי, וכשאני נכנס לאנשהו באתר, אז הוא קופץ לי למסך הראשי של ה- IPAQ וסוגר לי את האקספלורר. למישהו יש פתרון אולי???

mikeoreli

New member
כנראה

התקנת תוכנה שמתנגשת עם האקספלורר, כי עכשיו בדקתי זאת ואין לי שום בעיה עם האתר למרות שהוא מלא בג'אווה וידוע שיש לPIE קצת בעיות עם זה. האם זה קורה לך גם באתרים אחרים?

aviv193

New member
כן זה קורה בכל האתרים. זה לא קשור

זה לא קשור לזכרון? אני רוצה לפרמט את המכשיר אבל איך עושים את זה?

mikeoreli

New member
HR

לחץ על הכפתור עם החץ (Itask) ועל כפתור לוח השנה (שניהם הכפתורים התחתונים) בו זמנית והכנס את החרט לחור הSR. כאשר המסך מחשיך עזוב את הכפתורים והוצא את החרט מהחור.

tal sh

New member
אני רואה את כפתור הITASK אבל לא את

אבל לא את לוח השנה. מדוע ?

mikeoreli

New member
יש לך 4 כפתורים בקדמת המכשיר

ITask Calendar Messaging Contacts. אם אתה עדיין לא מוצא - תסתכל בחוברת שקבלת עם המכשיר או בתוכנת הHow do I.

aviv193

New member
אוקיי הצלחתי לפרמט, אבל עדיין יש בע

עדיין יש בעיית גלישה. אני נכנס לאתרים בסדר, אבל לא מצליח להכנס לדברים בתוך האתרים כמו כתבות, קישורים וכו'. כל פעם שאני עושה את זה הפוקט יוצא לי מאקספלורר וחוזר לדף הראשי. עזרה...

mikeoreli

New member
ננסה משהו אחר

תפרט איזה מכשיר יש לך, איזו עברית ואילו תוכנות בדיוק יש לך כרגע על המכשיר.

aviv193

New member
פרטי המכשיר:

IPAQ 3715 של HP, עברית של PDAC, ופירמטתי את המכשיר עכשיו (HARD RESET) אז מה שיש לי זה רק WINDOWS עם תמיכת העברית יש לי עוד כמה דברים בIPAQ FILE STORE (כרטיס פנימי בתוך המכשיר) כמו שירים, אבל זה לא התקנות של תוכנות או משהו. בקיצור הMAIN MEMORY שלי פנוי כמעט לגמרי...

aviv193

New member
עוד קצת פרטים על הגלישה...

באתרים הבאים הצלחתי לגלוש, אבל אחרי זמן גלישה קצר (5-10 דקות) הוא יוצא מאקספלורר : YNET, NRG, GOOGLE. אתרים שבהם כלל לא הצלחתי לגלוש מעבר לדף הראשי : ONE

mikeoreli

New member
כלומר,

על המכשיר שלך יש רק מעכת הפעלה ועברית (מבחינת תוכנות)? בוא ננסה עוד משהו - תעיף לחלוטין את העברית ותמחק את כל הIpaq File Store. שהמכשיר יהיה עירום כאילו יצא מהמפעל. תנסה אז לגלוש. אם אתה מצליח ללא שום בעיה - תוריד את הגרסה הנוכחית שיש באתר של PDAC. אם לא - יש בעיה במכשיר ואז תפעיל אחריות. אין משהו שאתה יכול לעשות. לאחר הורדת והתקנת העברית (בהנחה שמקודם הכל עבד כשורה) תנסה לגלוש - לא עובד. סימן שהעברית בעייתית ולכן אני מציע לך לפנות לPDAC בעניין ולבקש ממשתמש אחר עם 3715 שאין לו בעיה זו לשלוח לך את קובץ ההתקנה שהוא השתמש בו. אם זה עובד ואתה גולש כשורה - תמשיך כך עם שאר התוכנות. המטרה היא להבין מה גורם לבעיה ובכך לדעת איך לפתור אותה שכן זו לא בעיה נפוצה. לאחר שניסית את כל זה אשמח אם תחזור עם תוצאות.

aviv193

New member
בקיצור, עשיתי את כל מה שאמרת...

פירמטתי את כל הIPAQ FILE STOREGE , עשיתי למכשיר HARD RESET אחרי שהסרתי את כל התוכניות כולל העברית. המכשיר ערום לגמרי, ויש את אותה הבעיה: אני יכול אמנם להגיע לכל האתרים, אך באתרים כמו www.one.co.il והאתר של בנק הפועלים ששם אני מנסה להכנס לחשבון שלי זה קופץ לי וחוזר למסך הראשי וסוגר את האקספלורר. בONE אני מנסה להכנס לכתבות וזה גם קופץ לי. בשאר האתרים זה דווקא בסדר (קופץ רק אחרי כמה דקות). הייתי שמח אם היית יכול לנסות להכנס לONE ולבנק הפועלים (רק להכנס לקטע שצריך להכנס לחשבון, לא יותר מזה) ותגיד לי אם הצלחת (מהפוקט כמובן...) אני עומד כבר להתייאש, אבל תודה בכל מקרה... אביב

dds22

New member
רעיון לא כל כך הגיוני אבל אצלי סידר

גם לי הייתה בעיה למרות שאני עובד עם אירון. לאחר שהתכנתי את הmacromedia flash זה היסתדר ואני גולש בכל האתרים תנסה ותראה -(אגב זה לא הגיוני כי מה הקשר בין פלאש לגאווה אבל רק אלוהים ומי שהמציא את המחשבים מבין איך הדברים אצלם עובדים אז זה מסתדר )

aviv193

New member
אוקיי חבר'ה אחזור אלייכם

אבדוק מה קורה... ואנסה להעיף עברית .. אם זה עדיין ממשיך אני אפנה לאחריות ואבקש שיחליפו מכשיר או יתקנו... כי יש לו עוד בעיה מוזרה ממש! (קרה גם אחרי HR) שלמעלה איפה שיש את החצים של התקשורת , של התחברות לאינטרנט אסור לי לגעת בזה מפני שאם אני לוחץ על החצים האלה הוא עושה לי ריסט , מעצבן שמשקיעים ככה 2300 שקל ולא מקבלים הכל חלק

obo1956

New member
יש תיקון לבעיה.

עם אתה משתמש בעיברית של אירון, שלח להם מייל ותבקש את התיקון(קיבץ קטן), הם נחמדים ועונים מהר

obo1956

New member
קובץ תיקון

התכוונתי לבעיה שלמעלה איפה שיש את החצים של התקשורת אסור לגעת מפני שאם לוחצים על החצים האלה הוא עושה ריסט

aviv193

New member
וואלה? אז מאיפה אני מוריד פלאש לפוק

אז מאיפה אני מוריד אלי לפוקט פלאש?

aviv193

New member
התקנתי פלאש, אבל עדיין אותה הבעייה.

עוד פרטים על הבעייה: כשאני נכנס לאתרים הבעייתיים, אז כל פעם קופץ לי חלון שאומר : "לחץ OK להמשך הורדת התכנים של עמוד זה", ואז אני לוחץ OK וזה חוזר איזה 3-4 פעמים ואז עולה האתר. זה קורה רק באתרים הבעייתיים שציינתי (ONE ו- בנק הפועלים)...

mikeoreli

New member
חוץ מההדועה הזו אתה מצליח להיכנס?

גם אני מת להעיף את ההודעה הזו - היא כנראה הוכנסה בשביל אלו שגולשים דרך GPRS שעולה כסף. אני הצלחתי להכנס לכתבות, אם אתה מצליח גם כן וזו הבעיה היחידה שיש - אז אין לך בעיות משמעותיות. עכשיו נסה להתקין את התוכנות אחת אחת...

למעלה