בעיית בכף הרגל

Mikel20

New member
בעיית בכף הרגל

שלום חברים, אני בן 25 ולפני כחצי שנה החלטתי להתחיל לרוץ באופן סדיר, 3 פעמים בשבוע..בהתחלה הכל היה בסדר גמור, אך לאחר כ 3 שבועות התחילו כאבים נוראיים בכף הרגל שהתפשטו עד הברכיים, בהתחלה לא יכלתי לרוץ, אח"כ הבעייה עברה גם כן להליכה, כשרוב הכאבים מתמקדים בכפות הרגליים, כל פעם באיזור שונה שם. הייתי אצל אורטופד של קופ"ח במשך כחודשיים, עשיתי מיפוי עצמות, אולטראסאונד, ופיזיוטרפיה...הכל עלה בתוהו, לא הייתה אבחנה חד משמעית, בסוף נאמר לי שזה כנראה סוג של "דלקת" וזה יעבור עם הזמן... הכאבים אמנם פחתו אך כבר עבר זמן רב, לא עשיתי שום מאמץ עם הרגליים ועדיין, יש כאבים בכפות הרגליים..גם מדרסים לא פתרו את הבעייה ואני כבר אובד עצות. האם כדאי ללכת לרופא מומחה בבעייה שכזאת? אם כן, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על רופא בתחום מאיזור המרכז. האם יש סיכוי שאלו בכל זאת שברי מאמץ שהמיפוי לא זיהה ופשוט לוקח להם המון זמן להחלים? אשמח לתשובה בנושא. מיכאל

כאבים בכפות הרגליים

שלום מיכאל, אין לי דרך לומר מהי הבעיה ללא בדיקה. נראה כאילו עברת בירור מקיף בהקשר לתלונותיך. לא בכל בירור כאבים בסופו של דבר נמצא מקור ברור. קרוב לוודאי שעם הזמן הכאבים יחלפו כפי שהופיעו. בברכה,

למעלה