בעיית בוילר

אלוניס

New member
בעיית בוילר

שלום ליושבי הפורום. אשמח לקבל כל עצה. כל עוד יש שמש טובה בחוץ אין לי שום בעיה עם המים החמים. אתמול לא הייתה שמש ולכן הדלקתי את הבוילר. זה דלק יותר משעתיים והמים בקושי נהיו פושרים (וכן - התמלאה כמעט אמבטיה שלמה בלי שהגיעו מים שאפילו מתקרבים לפושר סביר). איפה לפי דעתכם הבעיה? בדוד? בטיימר? להביא חשמלאי עולה איזה 150 שקל כדי שהוא רק ייכנס בדלת ואני לא רוצה שיעבדו עליי. תודה,

Rשף

New member
פעל לפי הסדר הבא

1. אם יש טיימר וודא שהוא עובד ולמספיק זמן 2. כשהדוד דולק (והטיימר עובד) בדוק בשעון החשמל שהצריכה באמת עלתה והגלגל מסתוב מהר יותר, אם זו בעיית חשמל תיאלץ מן הזמן להזמין חשמלאי. 3. הזמן מתקן דודים להחליף את גוף החימום...

מאגר

New member
אם אתה גר בבית משותף או פרטי

האם אתה מחובר למערכת סלולרית בבית משותף או למערכת פרטית?

roy269

New member
הבעיה לא בחשמל

תופעה מוכרת של קרקעית דוד מלאה באבן ובוץ. במשך השנים מצטברת אבנית ושוקעת בתחתית הדוד הדבר גורם למעבר חום גרוע מגוף החימום למים שבדוד לכן, למרות הדלקת הדוד ואפילו המונה מסתובב וישנה צריכת חשמל חימום המים אינו מספיק טוב. הפתרון לפתוח את הפלנ'ג בתחתית הדוד (המקום דרכו מכניסים את גוף החימום) כמובן שכדאי לפני זה לוודא שהמפסק מנותק ועוד יותר כדאי להכין דלי גדול כדי לאסוף את הבוץ שישפך מהקרקעית. בהצלחה

dadi1

New member
רוי צודק-אך בנוסף

אני בטוח שגם גוף החימום שלך מכוסה כולו באבנית- דבר שמצריך ניקוי די אגרסיבי שבדרך כלל לא מצליח במאה אחוז- הייתי מציע להחליף גוף חימום לאחר שאתה מנקה את תחתית הגוף בצורה יסודית. בהצלחה דדי

למעלה