בעיית באוטומט

RozwareZ

New member
בעיית באוטומט

היום נסעתי ופתאום גיליתי בעייה מוזרה מאוד האוטומט כיאלו לא נותן קיקים, אני יכול להכניס את כל הגז אבל הוא לא ממש מגיב האוטו כן יסע יותר מהר אבל לא יעלה את הטורים שלו למשל את העלייה לבית שלי שהיא עלייה יחסית גדולה הוא עלה עם כל הגז על 2500- טורים במהירות 70 בערך מה שבדרך כלל הוא על 3500-4000 במהירות 80-90... אם אני משחק עם המוט הילוכים בהילוכים 3 2 1 הוא כן מגיב ויכול לעלות את הטורים(כן מוריד תהילוך) וגם זה לא קורה כל הזמן לפעמים הוא כן נותן קיקים ולפעמים לא יש למישהו מושג למה זה לפני שאני הולך למוסך?

ceyal

New member
בדוק את כבל הקיק דאון

פתח את מכסה המנוע ועקוב אחרי הכבל שיוצא מהגיר ומגיע למצערת. - הוא מתלבש על מעין גלגלת כזאת ויכול מאד להיות שהוא יצא מהמסילה שלה או שהבורג שמהדק אותו התפרק. אתה אמור להרגיש את הפעולה של הכבל אם תלחץ לאט על דוושת ההאצה כשהמנוע כבוי. ההרגשה היא של מעין "מדרגה" או קושי קל בדוושה. אם הכבל התנתק לא תרגיש את זה.

שי ז.

New member
הוא אומר שזה לפעמים

אז זה לא הכבל אבל יכול להיות שהוא נתפס בדרך או בכניסה לגיר. צריך לבדוק שהוא זז בחופשיות.

RozwareZ

New member
כן זה הבעייה זה קורה לפעמים

יענו זה יכול לקרות ושתי שניות אחרי זה שפתאום זה יהיה בסדר זה ממש היה לי מוזר היום ותודה רבה אני יבדוק יש אולי עוד דברים שיכולים להיות?

Rשף

New member
תבדוק שהשטיח לא נתפס מתחת לדוושה

לי זה קרה ב 307

RozwareZ

New member
זהו שעל זה חשבתי

למעשה זה באמת קרה, אבל אחר כך הוצאתי את השטיח לגמרי וזה עדיין קרה ובדקתי הוא נותן קיקים גם שהשטיח מתחת לגז כי זה שטיח בשקל האורגינל ממזמן לא שם(שטיח דק)

למעלה