בעיית אקנה

בעיית אקנה

מלווה אותי מספר שנים. את גיל ההתבגרות סיימתי, והאקנה אמנם כבר לא מוגלתית ורק פעם בכמה זמן יוצא לו פצעון, אבל עדיין הכתמים נשארים. אז מה אפשר לעשות איתם? הבעיה העיקרית היא שבגלל שזה הורמונלי פעם בחודש, וגם אם אני לא מקבלת, אזור מאוד ספציפי פשוט אדום, ולפעמים גם עם מוגלה. לכן יכולה להיות תקופה רגועה יחסית, שבה הפצעים פחות אדומים, ופתאום בום. כרגע אני לא לוקחת שום תרופות למיניהם, וניסיתי בעבר תרופות שונות שרובן עשו לי רע- רע מאוד. הטיפול שלי הוא על בסיס מוצרים קוסמטיים, וכעת אני שוקלת לוהסיף גם שמנים/צמחי מרפא ואני מתלבטת. הייתי הולכת לפגישה אצל הומאופטית, אבל בהומאופתיה אני לא כל כך מאמינה, וגם כרגע אין לי תקציב לזה כל כך. אשמח לעצות. יש לי עוד בעיה שאני לא יודעת אם היא קשורה לזה, שבזמן האחרון אני מתעצבנת מהר כמעט על כל דבר. הבעיה הזו היתה לי כבר, וזו אחת הסיבות שאני לא מנסה להיות מורה למחשבים למשל, אבל עכשיו זה מחמיר. לא מדובר על הפראקטיביות אלא פשוט עצבים על כל מה שלא הולך לי בפעם השלישית שאני מנסה לעשות אותו. בבדיקת דם, שתוצאות הבדיקה החוזרת שלה עוד לא ידועים לי, הטרמבוציטים שלי היו על 75,000, אם זה קשור ויכול לעזור. אשמח לתגובות ועצות

shloמי

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה דון קישוטה

היי מצרף קישור מפורום זה על אקנה
הרבה בריאות בברכת אור ואהבה שלומי

אקנה..

אני בכל זאת מפנה אותך לטיפול אצל רופא עור מומחה. או לנטרופת שיתאים לך תזונה או ניקוי רעלים. בדרכ כשאקנה לא עוברת מעצמה בגילך זה אומר שהגוף צבר יותר מידי רעלים . אני לא חושבת שטיפול חיצוני יעזור לך כל כך כי ברור לי שהתפרצויות הללו נובעות מחסר הורמונלי לא סדיר. מה לגבי רופאת נשים? אני חושבת שכדאי שתשקלי גם ביקור אצלה. בהצלחה.

רופא עור

כל התרופות והאנטיביוטיקות השונות שעברתי נתן לי רופא עור. רופאת נשים.. ניסיתי לקחת גלולות ולא ממש התמדתי. ברור שהטיפול הוא פנימי ולכן הקישור שנתנו לי כאן לא כל כך רלוונטי. עדיין לא ברור לי לעומק ההבדל בין הומאופטיה לנטורופטיה. אשמח אם מישהו יכול להסביר לי. תודה :)

הומופאתיה מול נטרופתיה...

הומופאתיה - זוהי שיטה רפואית שמעוניינת לרפא בהתאם לחוקי הטבע של ריפוי ומשתמשת ברפואות המורכבות מחומרטים טבעיים : חי צומח ומינרלים. אך היא שונה בתכלית השינוי מהארומתרפיה המטפלת ע"י הרחה , מריחה ובליעה. נטרופתיה - קישור מצורף אנטיביוטיקה כמה שהיא תרופת פלא בשימוש לא נכון איתה היא פשוט רעל לגוף. החידקים הרעים והטובים "הולכים לפח" ואחכ צריך לעבוד קשה כדי שהגוף יחזור לאיזון.

shloמי

New member
../images/Emo39.gif דון קישוטה, כנראה שלא קראת

את כל התגובות. מצרף את אחת התגובות לטיפול פנימי. ויטמין B6 : נשים שמצבן מחמיר בימי הטרום ווסת צריכות לקבל תוספת של לויטמין זה חשיבות בחילוף החומרים הנורמלי של הורמונים סטרואידים . אבץ: חומר חשוב ביותר לחטטת, מעורב בפעילות הורמונלית מקומית ריפוי פצעים, פעילות מערכת החיסון, שליטה בדלקת וחידוש רקמות . ויטמין A סלניום: ויטמין E מווסת את רמות ויטמין A . דיאטה: הגבלת הצריכה של מאכלים עתירי שומן ופחמימות, חלב, מוצרי חלב מרגרינה, שומן אפיה ושמני ירקות רוויי מימן, הגבלת צריכת החלב(בגלל תכולת ההורמונים הגבוהה שבו) . קיפודנית שרועה - ( Echinacea angustifolia ) הצמח מעקב דלקות, מעודד רפוי פצעים, מזרז את מערכת החיסון וקוטל חיידקים . סילוק רעלים מהמעיים: הגדלת תזונה של סיבים( הסיבים מחסלים רעלנים רבים על-ידי ספיגתם ) . סילוק רעלים מהכבד: צריכת שן ארי( Taraxacum officinale ),מעודד את זרימת מיץ המרה . גדילן מצוי: ( Silybum marianum ), מגן על הכבד ומסלק ממנו רעלים . המלצות: להמנע מתרופות המכילו ברומידים או יודידים . להמנע לשמנים וחומרי סיכה להמנע מהשימוש במשחות שומניות או בתכשירי קוסמטיקה שומניים . לנקות מידי יום את הפנים ביסודיות עם סבון ציפרני חתול(קלנדולה) . לפנות לקוסמטיקאית שתנקה חטטים לפחות פעם בשבוע . לגשת לרופא עור, כדי שינקז מוגלות על פי הצורך .
הרבה בריאות בברכת אור ואהבה שלומי

saritsh

New member
מאמינה או לא מאמינה - זה השאלה ../images/Emo12.gif

את לא מאמינה כ"כ בהומיאופתיה - ומצד שני את לא יוגעת בדיוק מה זה- אז איך אפשר לא להאמין או כן להאמין במשהו שלא יודעים מהו????????? בכל אופן - הנה קישור על הומיאופתיה ועל נטורפתיה ויש גם כמה וכמה פורומים בנושאים האלו ברחבי הנט בעברית.

למעלה