בעיית אוכל?

N a d a v 1 6

New member
בעיית אוכל?

אני מרגיש שהאוכל שאני מביא לחמוסים שלי הוא לא טוב..... הפרווה לא ממש נעימה והצואה לא משהו,שהם אכלו "רויאל קנין" זה היה אחרת מזה שהם אוכלים "סייאנס דיאט". הוטרינר טוען שהשלושה בריאים כמו סוסים,ושאני יכול להחליף להם את האוכל. לכן אני חושב להחליף להם את האוכל,האוכל הכחול שהראו פה תמונות שלו..ראיתי שק קטן ב33 ש"ח,שק גדול ב100 ש"ח.(האוכל המיוחד לחמוסים) רציתי לדעת מה דעתכם(אלו שמאכילים),על האוכל הזה..האם הוא טוב?. תודה רבה.

Sweet Fantasy

New member
לדעתי הוא לא הכי טוב שיש

בחול יש אוכל לחמוסים הרבה יותר איכותי, לא הייתי מסתמכת עליו בלבד. בקשר לפרווה, זה קיץ, נורמלי שהפרווה עכשיו לא נעימה.

N a d a v 1 6

New member
אחלה ועוד שאלה קטנה..

שלום לכולם אני אח של נדב שרון. כידוע לכם החלטנו לבסוף לאמץ חמוס,קינמון(זכר) ולסרס אותו. רצינו לדעת האם יש הבדלים?, בין סייבלים?,לקינמונים?, ואם המחיר שלהם יקר?,מה תווך המחירים של חמוס זכר קינמון?,האם יש קינמון בהיר\כהה ומה יותר "נדיר". תאחלו לנו המון בהצלחה(לי ולאשתי). אני כ"כ מקנא באחי שיש לו את החמוסים שלו,אגב למי שלא יודע טיפלתי בהם שבוע,אוו ליתר דיוק 8 ימים. חמודים להפליא. אני נוכח דיי הרבה בבית שלנו,לכן החמוס שיגיע לא יהיה בודד והוא יהיה פה גם דיי הרבה. עם החברים. (כאשר אגיע הבייתה,אתחבר מהניק שלי ואצ'וטט איתכם). שרון.

N a d a v 1 6

New member
ואני יכול לאחל לו רק בהצלחה..

זה נדב,תאחלו לו בהצלחה..ואם תוכלו לעזור לו זה יישמח אותו מאוד, זה אומר שללולה זיגי וסוניק,הולך להצטרף בן דוד! אוו דוד אוו אחיין? קרוב משפחה כלשהו. איזה כייף תיהיו בטוחים שאני הולך ללוות אותם בקנייה. אך אשמח עדיין אם תענו לו.....כי אין לי מושג בקשר לקינמונים. אגב שהוא התכוון לבית הוא התכוון לבית הוריו,משמע כאן. החמוס ייבקר פה דיי הרבה..אבל הוא יהיה שלהם. ויגור שם כמובן. אבל כמובן שהוא גם שלי
.

Sweet Fantasy

New member
כידוע לנו? לא ממש

(וטוב לדעת שאח אחר משתמש בסימי פיסוק
) הבדלים? חו מצבע הפרווה אין ממש, אולי הפרווה של הקינמונים נעימה יותר (קצת יותר רכה) בהמלטה שהייתה אצלי, לקחתי על קינמון 300 ₪ ועל סייבל 250 ₪ לא כולם עושים "קיטלוג"
לכל צבע יש בהיא עד כהה.. אין פה נדיר ונפוץ, יכול לצאת בהמלטה קינמון כהה וקינמון בהיר, כמו שקרה אצלי, קינמונים פחות נפוצים בארץ, אבל הם לא נדירים, פשוט בהמלטות הצבע שיותר תופס הוא הסייבל. בקשר לכהה\בהיר, כבר בחירה אישית, אני למשל מעדיפה את הבהירים. בהצלחה לכם.

למעלה