בעיית אוזניים

בעיית אוזניים

הסיפור שלי הוא כזה: כבר שנים רבות (אני בת 34 והסיפור התחיל כשהייתי בצבא...) אני סובלת מנוזלים באוזניים. זה נגרם מתוך כך שפעם, כשהייתי בצבא וכאבו לי האוזניים ניסיתי לשים טיפות אבל מכיוון שלא ידעתי איך לשים טיפות, כנראה שמתי לא טוב או יותר מדי וכך נסתמו לי האוזניים. עד היום פעם בכמה זמן קורה שאני סובלת מכאבי אוזניים חזקים ולעיתים הן נסתמות, דבר שפוגם בשמיעה שלי. ברפואה המערבית אומרים לי שאין כל כך מה לעשות בעניין כי הזנחתי את זה שנים רבות וכבר מאוחר מדי. יש גם רופאים שאפילו לא מצליחים לראות את הגודש שיוצר את הסתימה באוזניים. שמעתי לאחרונה על נרות הופי. האם זה משהו שעשוי לעזור לי או שזה דווקא לא מומלץ? האם הטיפול כואב? ואם זה לא מתאים, האם יש טיפול אחר ברפואה המשלימה שיכול לעזור בעניין?

yoelnd

New member
אוזני

הי הייתי מליץ על שילוב של טיפול בנרות הופי עם תמצית צמחי מרפא למצב זה. במקביל מנסה לראות את הפן הרגשי והתזונתי שיכולים להשפיע מאוד על הנושא. הטיפול בנר הופי אינו כואב אם מטפל עושה את העבודה (ולא לבד בית.....). אשמח להיות לך לעזר. בבריאות טובה.

עוז46

New member
בעיית אוזניים

לפעמים תרגילים פששוטים עם הלסת משחררים את הסתימה. פיהוק ענק, ואפשר לנסות למשוך את הלסת קדימה כמה שיותר,ככה שהשינים התחתונות יבלטו קדימה, ואפשר תוך כדי משיכת הלסת קדימה להזיזה לצדדים. או להפך, לקחת את הסנטר פנימה, לא, לא, לא, לא להוריד את הסנטר לכיוון החזה אלה להכניס פנימה ולשחק הצידה עם הלסת. בהצלחה, ובוקר מקסים

oversensitived

New member
לדעתי התגובה היחידה ששווה פה

אפשר להבין בבירור מהתיאור שלה שמקור הבעיה לא באוזניים, אני לא אתפלא עם כמעט הרב המוחלט של הרופאים אמרו לך שאין לך כלום באוזניים.

נוזלים באזניים

שלום בבעייה כרונית ומתמשכת של נוזלים באוזניים, כדאי לטפל באופן מקיף ואצל מטפל מוסמך! נרות הופי יכולים להיות חלק מהטיפול אבל צריך להבין למה האוזניים מתמלאות בנוזלים וזה יכול להיות בין השאר בגלל וירוס שנשאר במערכת, חוסר איזון פנימי כלשהו בגוף, טפילי מעיים שנדדו לכיוןן האוזניים ועוד... חבל לסחוב את הבעיה שנים ,אפשר לפתור אותה אחת ולתמיד

תודה לכולם

לגבי הסיבה שזה קרה, כאמור זה התחיל מסתם כאבי אוזניים שבעקבותיהם שמתי טיפות אוזניים שנתנו לי, ששמתי יותר מדי ובצורה לא נכונה. כדי לטפל בזה, בזמנו רופאים רק נתנו לי עוד ועוד טיפות מה שהחמיר את הבעיה.. בכל אופן אני באמת אבדוק ואפנה לטיפול. שוב תודה.

דנית2010

New member
כאבי אוזניים

נטע שלו0 אין דבר כזה סתם כאבי אוזנים, הגוף שלנו זוכר כל דבר שקרה לנו החל מרגע ההתעברות שלנו, ולכן צרך לבדוק מה היה הגורם הראושני שבגללו התחילו הכאבים, כאבים שחוזרים על עצמם שוב ושוב אינם סתם ואכן לפעמים הרופאה המערבית אינה מצליחה לאתר את מקור הבעיה. הייתי מליצה לך לפנות לרפואה המשלימה - קינסולוגיה למשל, שמטפלת במקור הבעיה ולא רק בסמפטום, אשמח לענות לך על שאלות נוספות

לגבי הכאבים

אלה לא היו כאבים שחזרו על עצמם שוב ושוב, פשוט סתם הייתי מצוננת וחלק מהסמפטומים של ההצטננות היו כאבי אוזניים. הרופאה (בצבא) נתנה לי טיפות ומשם התחילו כל הצרות. בדיעבד היה יותר טוב אם הייתי נותנת להצטננות לחלוף ואיתה גם לכאבי האוזניים אבל מה שהיה היה...

אסתר84

New member
הי נטע

הטיפות היו טריגר ש"פתח" שם משהו. לא אמור לכאוב לך . כאב בא להתריע על משהו לא תקין.. על צורךבלתקן משהו. סתם כאנקדוטה לא קשור אלייך אך אולי תוכלי להפיק מזה משהו... לי כל החיים היה קושי ברעש. אני מאוד רגישה. הרגישות שלי כ"כ חזקה שאני אף חשה את השכנים מעליי עוד לפני שפורצת שם מריבה.. כשיש מה שנקרא בשפת העם שקט מתוח. עד כדי כך לא רציתי לשמוע .. "באורח פלא" לפני כשנה בערך התחילו להופיע חרשים בחיי.. התחלתי להכיר חרשים. כמתעסקת ברפואה משלימה ברור לי .. שכאשר אנחנו "מבקשים" משהו המח מבצע.. לכן חשוב לבדוק את בקשותינו. לי הזדמן קצת לפני שהמח נתן פקודה להוריד את השמיעה לראות מבחוץ מה זה להיות חירש. תבדקי ביסודיות בחייך מה עשוי לגרום לאוזנייך לכאוב. תרשי לעצמך לצלול גם למקומות הכי הזויים בענייך. לא תאמיני אבל דווקא שם לעיתים לא רחוקות בכלל .. התשובה נמצאת. אסתר

יעל ND

New member
לנטע

נרות הופי זה דבר טוב, אבל לא תמיד מספיק. עדיף להשתמש בנרות הופי בתור טיפול עזר, ולטפל בבעיה בעזרת הומאופתיה, דיקור או שילוב של שניהים. אם את רוצה, הנה לך מאמר על דלקת אוזניים ומאמר על טיפולים טבעיים בהם. מקווה, שזה יעזור לך לבחור כיוון טיפולי. חשוב מאד גם לשמור על תזונה מתאימה, קודם כל להוציא את חלב ומוצריו מהתפריט שלך לחלוטין, כי חלב גורם להצטברות נוזלים בגוף, כך שאם את צורכת אותו, קשה לך להיפתר מנוזלים באוזניים. תזונה היא מרכיב חשוב של כל סוגי הטיפול. בכל מקרה, אם יש לך נוזלים באזניים, אני ממליצה לך לא לדחות פנייה לטיפול, כי נוזלים באוזניים יכולים לגרום לאיבוד השמיעה.

שוב תודה לכולם

עכשיו השאלה שלי היא איך לבחור מטפל? איפה אני יכולה לקבל המלצות אובייקטיביות על מטפלים? האם יש כאן אנשים שהייתה להם בעיה דומה וטיפול עזר להם? כאמור אני מחפשת המלצות של מטופלים, אחרי שבעבר הייתי בטיפול נטורופתי (בגלל בעיה אחרת) שגרם לי נזק, עכשיו אני רוצה לפנות לטיפול לא לפני שאקבל המלצות על המטפל ואוכל להיות בטוחה שאני "בידיים טובות" ושלא נפלתי על נטורופת חובבן כפי שקרה לי לפני שנה- שנתיים.

המלצות על מטפלים

לדעתי, הטוב ביותר הוא לקבל המלצות על מטפלים ממטפלים. מטפלים מקבלים המון טיפולים מהקולגות, הם לרוב יודעים מי רק עושה רושם של מקצועי ומי מקצועי באמת. מאיפה את בארץ ואיזה סוג טיפול את מחפשת? אנסה לעזור, את יכולה לכתוב לי למסרים או למייל דרך האתר שלי. המון בריאות רינת

0 אור 0

New member
../images/Emo45.gif עצה נבונה מאד

אני הרבה פעמים שולחת אנשים למטפלים אחרים (למשל ברפואה סינית בה איני עוסקת), אז בנוסף להכרות אישית עם המטפל ועם הרקע שלו, אני לעתים קרובות גם מקבלת פידבק על הטיפול מאותו אדם ששלחתי.

למעלה