בעיית אבוקדו

s i g a l d

New member
בעיית אבוקדו

כל שבוע אנחנו קונים כמה אבוקדואים- אבל אנחנו זוכים להנות אולי משניים. הם כל כך קשים- ואנחנו נאלצים לרכך אותם ביד וכך יוצא שהם ממש לא בשלים בפנים וממש לא טעימים- אם אנחנו מחכים יותר מדי על מנת שהם יתרככו עצמאים- אנחנו בסוף מתייאשים וכאשר אנחנו פותחים אותם מסתבר שהם כבר שחורים בפנים ואז צריך לזרוק אותם לפח. יש למישהו טיפ בנושא? תודה רבה

silvey

New member
הי סיגל, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif (אני מוַעדת

קבלת הפנים
). זו הבעיה באבוקדו. כדי לרכך אותם יותר מהר שמים אותם בשקית נייר עם בננה בפנים. זה גורם לאבוקדו למהר ולהבשיל. אני משתדלת לבחור אותם כמה שיותר בשלים ואם אין אני לא קונה. מחכה לזן המחוספס (זה שיש לו שם אשכנזי כזה...) שהוא יותר ידידותי למשתמש... מישהו פעם כתב שאפשר לרכך אבוקדו במיקרו אבל 'תאמת לא ניסיתי. משאירה מקום לתשובות נבונות יותר

s i g a l d

New member
תודה רבה על קבלת הפנים

אני באמת אנסה את עניין העיתון ואדווח על התוצאות. תודה

yifatushc

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

את נוגעת כאן בנושא חשוב עד מאוד עבורי- האבוקדו! אחד הדברים היותר טעימים, שנהדר לרסק עם בצל קצוץ, לימון, מלח ופלפל שחור.... לאכול על לחם קלוי מקמח מלא, עם עגבניה...
אוקיי, ועכשיו אני אתעורר שניה מההזייה שלי: אנחנו, כמו הוגו, שמים את האבוקדו בנייר עיתון, והוא מבשיל די מהר- אך לא מהר מידי. זה מאפשר לך לעקוב אחריו, וכך תוכלי להנות ממנו בזמן, לפני שישחיר. נשמח לשמוע איך את אוהבת לאכול את האבוקדו, והאם יש לך מתכונים שונים הקשורים אליו (או לכל דבר שתרצי לשתף אותנו בו). לילה טוב!
יפעת

silvey

New member
זה סלט האבוקדו שלנו. כל שבת בעונה..

סלט אבוקדו - סילבי silvey / בישול לילדים 18:06 01/11/04 לפני למעלה מ-40 שנה הופיע על שולחננו פרי מוזר שלא ידענו, אז , מה לעשות איתו! בבית נתנו לנו לאכול אותו כפי שהוא, חתוך לשניים עם קורט מלח מפוזר מעל. כמה שנאנו את הפרי הזה...עד...שיום אחד אמא הכינה סלט דלעיל ומאז, לא היתה שבת בעונת האבוקדו שלא אכלנו אותו כך:- סלט אבוקדו -2 אבוקדו יפים בשלים -6 ביצים קשות (אפשר לוותר על 2 חלמונים למי ששומר..) -בצל ירוק פרוס כולו (לפי הטעם) -מלח -פלפל שחור גרוס טרי - 1-2 כפות מיונז/כמויונז אם יוצא קצת יבש (לא הכרחי). מועכים ביצים ואבוקדו במזלג, מוסיפים בצל ירוק ותבלינים וזהו. נהדר על פרוסת לחם, חלה, טוסט.

s i g a l d

New member
לא אומרים

איכס על אוכל
אבל אני לא מוצא את הקשר בין אבוקדו למיונז- אני מעדיף את המיונז שלי בתוך סלט תפוחי אדמה או בתוך הסלט ביצים, אבל שאר מרכיבי הסלט ביחד באמת יוצרים מוצר מוצלח.

yifatushc

New member
יאאאא....סילבי..... ../images/Emo9.gif

נראה יופי!! גם אנחנו לא נוהגים לשים מיונז, ובמקום בצל ירוק- בצל רגיל. אבל העקרון הוא אותו עקרון. תאווה לחך!
יפעת

למעלה