בעייה

בעייה

שלום לכווווולם. יש לי בעיה שאני מנסה להתמודד איתה כבר המון שנים. אני בעלת מקצוע חופשי ומאוד מוצלחת בתחומי. מסיבה שאיני מבינה, אני חווה "עוני", על אף הצלחתי. אני עומדת להקים משפחה ולא כל כך ברור לי כרגע איך זה יתאפשר כלכלית. אני מנחשת שמדובר בהלקאה עצמית שלי על טעויות ובאמונה שלא מגיע לי להרוויח. איך מתגברים על הבעיה ?

אפשר פירוט?

כלומר - נשמע קצת מוזר שאינך מבינה את הסיבה ל"עוני", דהיינו התנהלותך הכלכלית (?). למה התכוונת ב"הלקאה עצמית"? איך זה מתבטא מעשית? פשוט קצת קשה לי להבין את המצב, לא כל שכן להציע פתרונות...

De-Panther

New member
נראה לי שהיא מתכוונת שהעבודה שהיא..

עושה היא עבודה טובה לדעתה אבל היא לא מסוגלת להגיד לקונים שמגיע לה יותר על אותה עבודה... כי לה זה כנראה נראה פשוט מכדי שיצתרכו לשלם לה על זה הרבה נניח שהיא מתכנתת של פרוייקטים והיא עצמאית... והיא עושה פרוייקטים גדולים שאחרים היו לוקחים עליהם יותר אבל זה בעצם הכיף שלה לעשות את הפרוייקטים האלה... וזה לא לוקח לה הרבה זמן כמו לאחרים... והיא עושה את זה בקלות אז נניח במקום לקחת על פרוייקט 50 היא לוקחת 10 או משהו בסגנון

למאי יולי

המדובר בכך שאני ביקורתית מאוד כלפי עצמי דבר שנורא קל לחוות ממני כאשר אני מותשת מרוב עבודה או לחץ בעבודה ואז זה משבש את קבלת השכר המגיע. דבר שני הוא מה שחולחל מינקות שכסף קשה להרוויח במיוחד כיון שאנשים שמים לך רגל במקומות העבודה. תודה מראש.

למעלה