בעייה!!!!

mr lavi

New member
בעייה!!!!

התקנתי את WIN MEDIA PLAYER 11 על המחשב לפני איזה שבועיים ככה.. ניסיתי להריץ היום את אחד הקליפים שיש לי על המחשב, ו..זה לא עובד!! יש רק סאונד. אני שומע את כל השיר, בלי הפרעות, אבל לא רואים תמונה! ובצד (ימין) יש פאנל כזה שמראה את רשימת השירים (NOW PLAYING), וליד שם הישר יש X כזה לבן בתוך עיגול אדום. מה עושים?? אני לא יודע אם יש קשר לפלייר החדש (היה לי קודם 10), אבל נראה לי שכן. מה עושים? זה ככה עם 2 קליפים, של אותו זמר, שפעם ראיתי באיכות גבוהה מאוד, ועכשיו אני לא רואה תמונה. זה משהו בהגדרות של הפלייר? אם כן, איפה משנים את ההגדרות, מה זה יכול להיות??? בבקשה תנסו לעזור לי! ואם זה לא המקום המתאים (למרות שזה כנראה קשור לפלייר החדש-11, אז כתבתי כאן) אז אני אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים.

mr lavi

New member
ניסיתי להריץ את הקליפ בתוכנה אחרת,

וזו ההודעה שקיבלתי: אבל, מה לכל הרוחות חסר פה?? עד לא מזמן הרצתי קליפים בלי בעייה! מסתבר שזה בהרבה יותר משני קליפים.

Ambious

New member
ניסית להתקין חבילת קודקים (מפענחים)

חדשה? לפעמים זה עובד.

mr lavi

New member
יש מצב לקבל קישור?

זכור לי שבעבר התקנתי איזה קידקים למיניהם, אבל.. אני לא זוכר איזה בדיוק, ומאיפה. אז אני אשמח לקבל איזה קישור להורדת קודקים. אני לא יודע איזה אני צריך, איך בודקים? תודה!!

mr lavi

New member
תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

זה עובד עכשיו!! רק הקטע המעצבן הוא שזה שינה לי את האייקונים לאייקון של הקודק. איך משנים חזרה לאייקון הנורמלי והיפה (לדעתי) של הפלייר?

maya567

New member
קליק ימני על קובץ הוידאו

פתח באמצעות - בחר תוכנית סמן את ה-WMP11 ואז סמן V ב"השתמש תמיד בתוכנית...." ואישור,

Ligeiro

New member
לא לעשות דבר כזה!!

חבילות קודקים זה השטן, בחיי. קח תוכנה כלשהי בסגנון G-Spot, תראה בדיוק מה חסר, ותוריד בהתאם.

maya567

New member
ואם כבר בלי מקודדים -אז VLC

התוכנה הכי טובה בעולם בערך. אפילו אימג'ים היא קוראת כאילו זה מכשיר DVD רגיל.

למעלה