בעייה

בעייה

יש לי שאלה טכנית מאוד... לא יודע אם זה המקום לשאול... אבל אנסה: נאמר שיש איזושהי תמונה בגלריה שאני לא רוצה שאנשים יוכלו לצלם, איך אני יכול לגרום לכך שאם בכל זאת מישהו יצלם, התמונה לא תצא, ועדיין לא יהיה ניתן להבחין ללא מיכשור מתאים. הפיתרון שחשבתי עליו הוא להאיר את התמונה בתדר אור שיגרום לפילם להיות שחור או יעוות את הצבעים ועדיין לא יראה לאדם אולי אינפרא אדום... שאלתי היא איזה סוג אור אני צריך להאיר את התמונה ? אם יש דרך אחרת, אשמח לדעת עליה. תודה לכל העונים אורן

ted

New member
אפילו את המונה ליסה אפשר לצלם

אז אם יש לך יצירה כל כך יקרה, אולי אפשר לתלות וילון אטום מעליה...
רק מה שצריך את שתי העינים יחד כדי לצפות בתמונה (הולוגרמה למשל) אפשר לחסום בפני מצלמה.

זאת לא התשובה שחיפשתי

וואלה צודק, אבל הפיתרון שחיפשתי היה אמור להיות בלתי נראה... רגע... יש לי רעיון... 144.... המתפרה של שולה ורותי יבוא ושיווק בע"מ 09-775847 הזמנתי וילון בלתי נראה,הן הזמינו מלאי חדש מסין... פשוט לא מוצאים את הסחורה שהגיעה לפני החג. אבל זה יגיע עוד חודשיים... עד אז, יש עוד פיתרונות ??

rainmanone

New member
אינפרא אדום לא יעבוד

כי בהרבה מצלמות בימינו יש פילטר לאינפרא אדום. למה שלא פשוט תאסור להכניס מצלמות לגלריה ?

LazyGecko

New member
מסור קפיצי

תארגן מסור קפיצי עם חיישן שמזהה פלאש שיערוף עבריינים עם מצלמות. מה עושים במוזיאונים הגדולים בעולם ? מצלמות מותר אבל אוסרים על צילום בפלאש או עם חצובה.

למעלה