**ואז היא תסגר בקלות היתה בעיה כזאת גם אצלנו. אפשר גם לסגור דלת ממ"ד ללא נעילה, וככה זה לא ידפוק.
ס סקיפי New member 24/5/12 #6 **ואז היא תסגר בקלות היתה בעיה כזאת גם אצלנו. אפשר גם לסגור דלת ממ"ד ללא נעילה, וככה זה לא ידפוק.
א איה תפוס New member 25/5/12 #7 לא לחינם קראו לזה גיל טיפש עשרה כיוון דלת עולה 350 ש"ח. זה נשמע לי המון. מה דעתך ?
א איה תפוס New member 25/5/12 #16 אני אנסה תודה. היא לא חורקת מהצירים אלא מהמנגנון של הסגירה. אנסה ליצור קשר עם רב בריח אבל יש לי הרגשה שהם עושים קופה על האנשים :-\ לא יאומן כמה עולה למשל להחליף את הגומיה של הדלת....250 ש"ח !!!!
אני אנסה תודה. היא לא חורקת מהצירים אלא מהמנגנון של הסגירה. אנסה ליצור קשר עם רב בריח אבל יש לי הרגשה שהם עושים קופה על האנשים :-\ לא יאומן כמה עולה למשל להחליף את הגומיה של הדלת....250 ש"ח !!!!
נ נומלה New member 25/5/12 #17 את מזכירה לי שאלי כדאי שגם אני אסתכל בדלת של הממ"ד שלא בדקתי מאז שנכנסנו לגור בבית....
פ פיטנגו4 New member 25/5/12 #20 הסגירה זה מפגש חזק של מתכות לא יכול להיות שקט. את בטוחה שזה רב בריח? לא פלרז?
ש שרון דרורי New member 26/5/12 #32 צילמת בדיוק את מה שצריך. זו דלת של למעלה מ - 10 שנים. דגם ברטון של רב בריח. נכון יהיה לפנות אליהם עם שם הדגם: "ברטון" שרון
צילמת בדיוק את מה שצריך. זו דלת של למעלה מ - 10 שנים. דגם ברטון של רב בריח. נכון יהיה לפנות אליהם עם שם הדגם: "ברטון" שרון
א איה תפוס New member 26/5/12 #33 תודה רבה ! שמת לב לתשובתי זו ? כאן עכ/שיו שמתי לב שהדבק שהדבקתי לא החזיק ושוב הגומיה יוצאת כל פעם וגם יש נקודה מסויימת שהגומיה כאילו חצויה. למה הם גובים כ"כ הרבה כסף ?!
תודה רבה ! שמת לב לתשובתי זו ? כאן עכ/שיו שמתי לב שהדבק שהדבקתי לא החזיק ושוב הגומיה יוצאת כל פעם וגם יש נקודה מסויימת שהגומיה כאילו חצויה. למה הם גובים כ"כ הרבה כסף ?!
ס סקיפי New member 28/5/12 #34 אבל מה זה יעזור לך? דלת שטורקים אותה עושה רעש. תגידי לבן שלך שלא יטרוק.
א איה תפוס New member 28/5/12 #35 אכן הדיון הוסט במהלכו גיליתי שהספוג קרוע כך שממילא מצריך טיפול. לא קשור לרעש. הוא משתדל, בעקבות שיחתנו, לסגור אותה בעדינות ורק כשהוא חייב.
אכן הדיון הוסט במהלכו גיליתי שהספוג קרוע כך שממילא מצריך טיפול. לא קשור לרעש. הוא משתדל, בעקבות שיחתנו, לסגור אותה בעדינות ורק כשהוא חייב.