בעייה

dc2002

New member
בעייה

יש לי פיירוול של kerio ואני עובד תחת xp ,משום מה חלונות נסגרות לי פתאום מבלי שבכלל סגרתי אותם,מישהו יכול להסביר לי אם פרצו לי למחשב ואם כן אילו הגדרות אני צריך לשנות,או בכלל איך אני יכול לפתור את הבעיה אם זו לא פריצה דרך אגב,אני עובד ברשת של שני מחשבים אך המחשב בשני כרגע לא מצליח להתחבר לאינטרנט בגלל הפירוול תודה דורי

uzi2

Active member
אוקיי

לגבי האם זו פריצה, זה בהחלט יתכן. אם כן זה אומר שבטעות הגדרת לפיירוול לאשר תקשורת לעכברוש. תבדוק, האם חלונות נסגרים גם כאשר החיבור לאינטרנט מנותק. אם כן, אז זה לא פריצה. לגבי קינפוג הפיירוול כדי שגם המחשב השני יהיה מחובר. אני מניח שהחיבור בין המחשבים הוא דרך ICS. הכי טוב, זה אם אתה יכול לבדוק מה מס´ ה- IP הפנימי של המחשב השני. (דרך הפקודה winipcfg). 1. הקשה במקש ימני על Kerio ובחירת administration 2. advanced -> miscellaneous, ולסמן is running as a gateway. וברשימת ה- custom address, לבחור single address ולרשום את הכתובת שקיבלת מהמחשב השני (סביר להניח שזה נמצא בתחום:
192.168.x.x 10.x.x.x 172.16.x.x - 172.31.x.x​
כאשר x יכול לקבל כל ערך בין 0 ל- 255. בחוקים, כל חוק שתצטרך לעשות, תוכל להתייחס ל- custom address ככתובת של המחשב השני (זה ש- Kerio לא מחובר אליו). יכול להיות שההסבר שלי לא ברור, נסה להבין אותו, ואם לא אז חזור לפורום.

dc2002

New member
פיירוול

קודם כול תודה אך יש לי בעיה עם מציאת האיפי של המחשב השני הפקודה winipcfg לא עובדת המחשב השני עובד תחת חלונות 2000,אולי יש פקודה אחרת שתיתן לי את האי פי תודה שוב

Bender Unit 22

New member
ב- Win2000,

גש ל- Start->Run, רשום "cmd" ולחץ על OK. בחלון שיפתח רשום "ipconfig" ולחץ על Enter.

dc2002

New member
עכברוש

איך אני יכול לדעת אם הגדרתי תקשורת לעכברוש,ואיך אני משנה את זה

למעלה