בעייה

soulbird

New member
בעייה ../images/Emo32.gif

מאמר בהארץ. אב מאלל מציג את הצד שלו . האם לאדם כזה זכות להציג את הצד שלו?

soulbird

New member
הינה עוד מאמר מעניין

זרה בתוכם המהפחה הפמניסטית ועולם ההלכתי.

אורלי_ל

New member
ממש עצוב

לא רק שהוא לא מבין את העוצמה של מה שהוא עשה, נראה לי שגם הבת חיה בסביבה שמנסה לגרום לה לשכוח, ולהמעיט את מה שקרה לה. בן זוגה לא מבין למה היא עוד מתעסקת עם זה כשהאחיות שלה כבר עזבו את זה. כאילו משהו טריוויאלי קרה פה, מה שהיה היה וזהו. האבא מצטייר פה כמו ילד שגונב ממתקים, ואז מישהו נותן לו מכה ביד והוא מפסיק. הוא גם לא עשה משהו כל כך נורא לדעתו כי הוא לא חדר אליהן. והוא עוד כועס על הבת שלו כי סיפרה לילדות שלה.

girlcott

New member
כתגובה על הכתבה

לכל בנאדם יש את הזכות להביע את הצד שלו...אפילו לאנשים כאלה. קראתי את הכתבה וכמי שמתסעקת עם מאמרים ומקרים כאלה יחסית הרבה (במיוחד לגילי) היא דיי אופיינית מבחינת התוכן. האב מוצג כמי שעוד לא "החלים", ודרך ההצגה הזאת היא מה שהופכת את הכתבה ללגיטימית. מה שהפריע לי יותר מכל בכתבה זה התירוץ של האב. "אז לא קיבלתי מנה מספקת של מין מאשתי ומה שעשיתי לילדות גרם לי להרגיש גבר..." אחד הסטריאוטיפים המאוסים עליי ביותר הוא הסטריאוטיפ שהגבר צריך מין. שהגבר לא מסוגל לשלוט בעצמו בלי מין. שהגבר הוא לא גבר בלי מין. זהו סטריאוטיפ שאני חושבת שמאוד חשוב להילחם בו כי הוא אחד מהתירוצים הנפוצים ביותר להתעללות ואונס וכי הוא מנציח דיכוי מיני של נשים בכך שהוא מציג מין כדבר שהכרחי לגברים...להיותם גברים... מה דעתכן?

soulbird

New member
הכתבה היא בעייתית

החברה נוטה להאמין שלתוקף אין זכות להסביר את עצמו . ושהוא אכן מנסה להסביר היא מתרגזת ומוחה איך נותנים לסוטה לדבר בכלל?? קשה באמת להביעה עמדה

girlcott

New member
אבל בכל זאת...

אני חושבת שאם האב היה מסביר את עצמו באופן יותר מבוסס והגון עוד היו איכשהו מקבלים את זה. אבל כשהטענה המרכזית שלו היא שהוא תקף את בנותיו "כי אישתו לא נתנה לו"...אז משום מה הוא יוצג באופן מטופש...ובצדק.

soulbird

New member
הכתבה בעניי קצת בעייתית

האב מסביר שהוא לא שכב עם בנותיו רק ליתף ורק הושיב אותם על הברכיים שלו. ורק ורק ורק. מצד אחד ההסבר שלו הגיוני אבל מצד שני ... זה מזכיר לי את האנשים שאומרים "אני מעשן אבל לא לוקח לראות" ציפור

למעלה