בעייה !!!

קינמוני

New member
בעייה !!! ../images/Emo10.gif

היי! יש לי שאלה די דחופה , מקווה שתוכלו לעזור לי. היום התחלתי להזריק לעצמי את הדפרלין וזה היה פשוט סיוט. לא הצלחתי לשאוב עם המחט את כל החומר מהאמפולה ומה שלא ניסיתי, תמיד נשארה טיפה בקרקעית. חוץ מזה כשניסיתי להוציא את בועות האויר, יצא קצת חומר החוצה וגם נשארה מן בועת אויר קטנטונת. גם כשניסיתי להפוך את הבקבוק ולשאוב עדיין נותרת לה טיפה מעצבנת, ועדיין נשארת לי בועת אויר קטנה. האם זה תקין? מה עושים? יש לציין שמכיון שאני כבר מנוסה בהזרקות (יש לי נסיון עם הגונל) הרי שלא ביקשתי מהרופא הוראות הזרקה לאחיות, ועכשיו אני לא יכולה אפילו לפנות אליהן והרופא שלי בחו"ל עד יום חמישי בערב. חייבת תשובה בהקדם. תודה קינמוני

matan10

New member
דיפרלין

קינמוני. גם לי היו תקלות בהתחלה עם הדיפרלין, הוא באמת מעצבן. הכי טוב זה להשתמש במחט לבנה. מזריקים את הממיס דרך המכסה לבקבוקון. ממיסים את כל האבקה. הופכים את הבקבוקון ומתחילים לשאוב את הנוזל, נוצר ואקום במזרק ששואב את הנוזל איתו. בפקק בפנים יש חריץ קטן ולרוב שארית הנוזל מתנקזת לשם בגלל הואקום. אם נותרת טיפה קטנה דיינו. אחרי השאיבה מחליפים מחט לכתומה ומזריקים. בועות אויר, הכי טוב זה לדפוק בעדינות על המזרק והבועות משתחררות למעלה או להפוך את הנוזל כלפי המחט, ובעדינות לשפוך בחזרה למטה , לרוב זה משחרר את הבועות.

קינמוני

New member
תודה על תשובתך...

לצערי עשיתי כל מה שאמרת ועדיין נראה לי שיש קצת חומר שאינני מצליחה להגיע אליו. השאלה היא אם זה בסדר או לא? קינמוני

matan10

New member
הי

תזכרי בסה"כ החומר מומס, וגם אם את רואה טיפה, החלק הפעיל הוא הרבה יותר קטן ממה שרואים בעין. מתן

קינמונית שלי ../images/Emo24.gif

מצטערת שרק עכשיו אני עונה לך . קודם כל אני מצרפת לך קישור להודעה שלי לגבי הענין הזה ואליה מתלווים הסברים פשוט מעולים לגבי זה (ותודה לכל מי שכתבה לי אז). אני עשיתי בדיוק כמו שהסבירו לי והלך בסדר , אבל גם לי תמיד נשארה טיפה או בועה שלא יצאה ונתקעה בדופן של האמפולה , אין מה לעשות , אז ויתרתי עליה (ולא קרה כלום כי תמיד יש יותר ממה שצריך באמפולה )אבל זו טיפה קטנטונת הרבה יותר ממה שנשאר לי אם לא הייתי נוקטת בשיטה שהוסברה לי. מקווה שעזרתי
דנדוש

לא יודעת למה כל ההסברים לא מופיעים

יש איזה בעיה זמנית עם המנוע חיפוש , אני אנסה לשחזר יותר מאוחר . דנדוש

הרמוניה

New member
תנסי להזריק קצת אויר לתוך המזרק

לפני שאת מכניסה לתוכו את הממיס. לפעמים (כשיש לו מצב רוח טוב) זה פותר את בעית הואקום. (לאחיות אין פיתרון יותר טוב- זה פשוט ענין של מיומנות) בהצלחה הרמוניה

קינמוני

New member
תודה לכן דנדוש והרמוניה....

ניסיתי היום שוב אך עדיין הטיפה המעצבנת נשארה תקועה בקרקעית ובנוסף כשהוצאתי את המחט החוצה, כמה טיפות השפריצו. מקווה שזה לא קריטי להצלחת הטיפול .(פעם האחות אמרה לי שבכל אמפולה יש קצת עודף). קינמונית

למעלה