בעייה AKA אהבה

Ka Dargo

New member
בעייה AKA אהבה

אז קודם-כל נראען את זיכרונכם: יש ילדה מהכיתה שלי שאני אוהב...העניין הוא שאנחנו כמעט 4 שנים באותה כיתה, ואף פעם לא דיברנו באופן רציני...אז כמובן ששאלתי חברים מה עושים בשביל להתחיל את הקשר, ועלו מספר דברים: חבר אחד אומר להתקשרק עלייה ולהתחיל את זה לאט לאט דרך הטלפון החבר השני אומר שאם לא נוצר קליק מיידי (ואת זה אני בעצמי לא יודע אם יש או אין) עדיף בכלל לא לנסות. לעומת זאת אני הייתי מעדיף ישר לגשת אלייה ולשאול\להציע לה חברות. לשני החברים יש יותר ניסיון ממני הבעייה פה היא האם להקשיב ולפעול בהתאם לחברים, המנוסים ממני, או ללכת בדרך שאני הייתי רוצה לעשות את זה???

אפרתתת

New member
להציע חברות?

חשבתי שכבר עברנו את זה מאז היסודי... לדעתי אתה פשוט צריך לנסות להתקב אליה יותר. אתם הרי באותה הכיתה, נכון? אז יש לך מיליון אפשרויות לפתוח בשיחה! אם היא יושבת ועושה שיעורים - תשאל אותה אם היא צריכה עזרה, תדבר איתה על הבגרויות ומשם תעבור לנושאים אחרים. אם היא קונה אוכל בקפיטריה/קיוסק/מה שיש לכם בביצפר, תבקש להלוות שקל (גם אם אתה לא צריך) וככה יהיו לך שתי הזדמנויות לפתוח בשיחה - גם כשתבקש, וגם כשתחזיר. אם היא בועדה של ספר מחזור/טקס סיום - תנסה להצטרף גם ואז לא יחסרו לכם נושאים משותפים. פשוט תמצא את הדרכים להגיע אליה. ברגע שיהיה לכם קשר של יותר מ"היי" ו"ביי", כבר יהיה יותר פשוט להתחיל לצאת. לגבי החבר שהציע לך לדבר איתה בטלפון... אם היה מתקשר אליי ילד מהכיתה שאני כמעט ולא מדברת איתו, זה היה נראה לי די תמוה (ולכן גם הכוונות שלו די שקופות...) לדעתי אל תעשה את זה. לגבי הקליק - זה די נכון. אם אין קליק אז אין, אבל צריך קודם לבדוק אם יש או אין. מלבד זה, הרבה מערכות יחסים מתחילות בידידות. בהצלחה!

Ka Dargo

New member
אוקי תודה

בקשר ל"להציע חברות" - לא היה לי שם אחר לזה...קראתי לזה ככה. יש לך אולי הצעות איך לקרוא לזה?
שוב תודה

אפרת ילדה חכמה.

תשמע כן מה להציע חברות מה אתה רוצה שהיא תתחיל לפחד ממך? תשב לידה בשיעור תתחילו לקשקש על סתם שטויות אז כבר יהיו יותר אופציות להמשך הדרך אבל תמהרררררר השנה ניגמר.....!ת

meital17

New member
הכי טוב זה להתחיל קשר מידידות

הרי רובנו יודעים ש-90% מהידידויות לא נשארות אפלטוניות בסופו של דבר

למעלה