בעייה רצינית!!!

בהביבו

New member
בעייה רצינית!!!

טוב.. שךום לכולם יש לי בעייה שמאד מטרידה אותי!!! 1.נגיד שאני לא נמצא יותר משעה באחד מהפורומים של תפוז אז אני יוצא אוטומטית מן המערכת!!זה אחד!!! 2.נכון שבכל פורום אפשר לבחור של לדלג על העמוד הראשי?!נכון, אז מה שקורה זה שלא משנה כמה פעמים אני ייעשה את זה תמיד עוד פעם אחריי כמה זמן זה חוזר לי לעמוד הראשי.כלומר אחריי כמה דק´ שאני לא נמצא באותו הפורום אז שאני נכנס זה קודם מעביר אותי לעמ´ הראשי!! כל הבעייות שציינתי להנ"ל בעבר לא היו קיימות!!! אבקש את עזרתכם, ותודה לכל מי זעוזר! כבוד.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

ככל הנראה התקנת לאחרונה תוכנה חדשה, או ביצעת פעולה במחשבך שגורמת למחיקת הקוקיז מדי זמן. נסה לבדוק אם יש לך תוכנה מסוג זה.

בהביבו

New member
אז ככה:

הורדתי את המסנג´ר החדש!!! האם הוא פוגע וגם אם כן מה אוכל לעשות שהכל יהיה תקין בלי למחוק את התוכנה?!!?!? איך שהקוקיז יישארו!?!? תודה.. כבוד.

בהביבו

New member
עוד משהו...

נכון שיש את הפורומים האישיים????!אז מה הקטע, פעם נגיד הייתה לי את הרשימה והיא עקרונית הייתה נשארת תמיד עם אותם פורומים היות ואליהים נכנסתי..עכשיו לדוגמא הייתי נכנס הכי הרבה לפורום Y אז כמובן שהוא היה הראשון וככה באים האחרים אחריו!!עוד פעם, עמו שאני אומר זה כאילו משחק מס´..אם הייתי עובר במס´ הכניסות את הפורום ה"הוא" למשל אז ה"הוא"היה ראשון!!! מה שקרה לי בנוסף לצרות שהתחילו לי ופירטתי אותם בנפרד, התחילה לי בעייה שנגיד הייתי נכנס לפורום כל שהו אז הפורום שהיה מדורג אחרון פשוט אף מן הרשימה!!!!!! מקווה שהבנתם את הבעייה שלי ואם כן אז פעגסוס?זה קשור למה שאמרת לי שאולי זה בגלל התוכנה המסויימת????? ואם כן אז נגיד שאני יימחוק את התוכנה שהיא מסנג´ר אצלי אז הכל יחזור לקדמותו אוטומתי או שאני ייצטרך לסדר איכשהו..??????????????? תודה לכל מי שעונה ולך פגעסוס...

בהביבו

New member
אני מתפוצץ!!!!!!!!

זה הפך לדבר משוגע!כל פעם שאני נכנס לאתר הבית שלו שהלא הוא "תפוז" ישירות אני מנותק מן המערכת!!!!!!!! מה אני עוד יכול לעשות?!!?!? תגידו.. אני הורדתי את הגירסא החדשה ביות של המסנג´ר לאחר ואם הישנה לא הייתה לי שום בעייה.. אתם יודעים אם אולי יש בעייייה בגירסא הזאת?! פשוט לא להאמין, פגעסוס, המסנג´ר החדש זאת התוכנה האחרונה שהורדתי!!!!!! שאני יחזור לגירסא היישנה????. סליחה על הצפת ההודעות אבל אני פשוט לא יכול יותר!!! המערכת שלי משתגעת!!!! עזרה בדחיפות ככל המהר

Reznik

New member
אני הורדתי את הגרסה החדשה

של מסנג´ר והתקנתי אותה ואחרי זה הורדתי אותה מהמחשב שלי ואז התקנתי שוב ולא היתה לי אף בעיה כזו כנראה שיש לך תוכנה אחרת שמשבשת את הכל

בהביבו

New member
כנסו בקשה.....

אז בבקשה תנסו לעזור לי!!! אני לא מבין מה זה יכול ליהיותת דבר אחר!!!1 לא עזר לי כל-כך המ שאמרת אבל תודה על הניסיון!!! פגעסוס אולי אתה יודע

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

צר לי... נראה שרבים חווים את הבעיה הזאת לאחרונה. עוד לא מצאנו משהו מסויים שגורם לה. זה אפילו יותר קשה כי לי זה לא קורה אז אין לי אפילו אפשרות לבדוק עצמאית...

בהביבו

New member
כנס רק פגעסוס...

יש אפשרות שמה שעושה אצלי את הבעייה היא תוכנה שהורדתי לפניי כמה ימים לעריכה בשם"paint shop pro 7"??? תודה.. והמשך יום טוב.

בהביבו

New member
לא..חס וחלילה..

פשוט ישכאלה שלא יודעים על מה אני מדבר ופכעסוס כבר יודע.. כל מי שיכול לעזור הוא מבורך!!! וכדי שהבנות לא ידיור מה איתנו אז: כל מי שיכולה לעזור מבורכת!!! סורי..
יום טוב.

פגעסוס

Well-known member
../images/Emo26.gif

1. כל מי שקורא את השרשור יודע על מה אתה מדבר...
2. לא סביר להניח שמדובר ב PAINT SHOP PRO. הנושא קרה למספר אנשים, כך שאינני בטוח שאכן מדובר בתוכנה. ייתכן וזו בעיה זמנית במערכת. בכל אופן, יידעתי את ההנהלה בנושא.

בהביבו

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תודה רבה על העזרה!!! מקווה שזה באמת ייפתר! יום טוב לכולם..

למעלה