בעייה קשה ב WIndwosXP

shay2001

New member
בעייה קשה ב WIndwosXP ../images/Emo18.gif

אני לא יודע למה למרות שאני מאוד אוהב את WindowsXP יש לי בו בעייה קשה מאוד: אחרי כמה ימים שה Windwos פועל כמו שצריך קורה שכאשר אני מדליק את המחשב אני רואה את הלוגו הנחמד של WindwosXP Pro בהתחלה ואז המחשב פועל מחדש וככה זה נמשך עד שאני לא מכבה את המחשב בעצמי, מישהו מוכן לספר לי מה פשר הבעייה הזו כי אפילו בתמיכה של מיקרוסופוט לא הבינו מה הגורם לבעייה (בתירוץ שזהו קשל חומרה לא ידוע ושעליי לפנות ליצרן המחשב שלי!!!).

זה נשמע כאילו דרייבר מסויים לא

מצליח להיטען. זה יכול לקרות בכל גירסא של windows (לי אישית זה קרה עם 98se)- בד"כ זה סימן שהקובץ של הדרייבר נפגם. אם נתקלת בבעייה לאחר התקנת כרטיס מסויים (או התקן חומרה אחר) במחשב - רצוי מאד שתוציא את הכרטיס הבעייתי בטרם תפעיל שוב את המחשב. כך תמנע את טעינת הדרייבר הבעייתי. נסה להפעיל את ה- Recovery mode או איך שקוראים לזה שם (משהו שכדי להפעיל אותו לוחצים על F2 בהתחלה..). אם שני הדברים לא עזרו - הבעייה כנראה איננה דרייבר אלא קובץ שקשור במערכת ההפעלה עצמה. במקרה כזה אין כמעט מנוס מלהתקין את כל המערכת שוב - אלא אם כן הצלחת לגלות באיזה קובץ מדובר ואז תוכל להעתיק אותו למקום הנכון מתוך הדיסק של ה- XP.

shay2001

New member
הבעייה קשה יותר ממה שכתבתי../images/Emo18.gif

כי אפילו ל SafeMode הוא לא נותן להיכנס ואפילו ל Last Know Good Config הוא לא נכנס אלא ממשיך להפעיל את המחשב מחדש שוב ושוב...

אני ממליץ להשיג דיסק איתחול של win

win98/se ולהריץ ממנו Scandisk. קרוב לוודאי שזה לא יפתור לך את הבעייה - אבל לפחות תדע איזה קובץ(ים) גורם לבעייה ותוכל לשחזר אותו.

shay2001

New member
כן אבל אז

אחרי שאני מתקין מחדש (כאילו מתקן את ההתקנה הקודמות על ידי Repair) יש איזהו קובץ מערכת מעצבן שדפוק ואז בכלל ה WindwosXP לא עולה (אבל הוא לפחות לא מפעיל מחדש כל פעם)

אז עזוב אותך משטויות... תמחק את כל

הספריה של ה- Windows XP (כולל כל השטויות שהוא שותל במקומות אחרים) ותתקין מחדש... אין מה לעשות...

shay2001

New member
אבל אתה לא חושב שנמאס לפרמט כל שבוע

ואני ממש לא רוצה לחזור ל Windows הישן כי XP כזה יציב

תשובה

מכיוון ש-XP היא מערכת הפעלה חדשה שלא דומה לקודמות ישנם כמה בעיות כלליות!! מערכת זו עובד בשיטה חדשה לגמרי, אז כאשר מתקינים אליה תוכנות טיפה ישנות מה שקורה שהיא מתחילה לקרוס מכיוון שהתוכנות אינם תומכות ב-XP הם פועלות כרגיל אבל המערכת שלכם מתחילה לעבוד נורא. אז לפני שאתה מוריד או סתם מתקין כמה תוכנות על ה-XP כדי שתבדוק האם התוכנה תומכת XP או האם היא מספיק חדש!!

למעלה