בעייה עם arcserve 9 עם נובל 6

• פותח הנושא erz1
  • פורסם בתאריך

erz1

New member
בעייה עם arcserve 9 עם נובל 6

היי מישהו ניסה כבר arcserve 9 עם נובל 6? (גירסה סופית) אני ניסיתי ויש לי אין ספור בעיות אם מישבו נתקל ופתר חלק מנבעיות אשמח מאד אם אקבל טיפים. קודם כל:הודעה ראשונה שהיתה:SERVER DOES NOT HAVE VALID JOB QUEUE OR QUEUE USER FOR PRODUCT BRIGHTSTORE ARCSERVE [-18] נפתר רק לאחר התקנת ARCSERVE 7 והתקנת ARCSERVE 9 "עליו" 2 הודעה שנייה:INVALID LICENSE FILE לאחר שאיכשהו זה ניפתר יש לי בעיה שקלטות הגיבוי ישמות (פג תוקף שנת 01 ולא הצלחתי בשום דרך כולל ERASE PLUS להאריך או לקבוע מחדש EXPIRE DATE ולכן לא נותן לפרמט בנוסף:התקנתי MANAGER בתחנה ים WIN2000 PRO ניסיתי להכנס ל DEVICE MANAGER כדי להגדיר GROUP (אחרת לא ניתן לגבות), חא הלחתי לבצע AUTHENTICATE (אימות) התןכנה פשוא לא קיבלה את ה USER והסיסמה הצילו! תודה מראש ארז

dadi99

New member
התקנה מחדש

אני מציע קודם כל להסיר את הגירסה הקודמת ולא לבצע שדרוג. בדוק האם ישנם עדכונים לגירסה זו. התקן במידה ויש. נסה זאת ואם ישנן בעיות נוספות ....השאר הודעה בפורום. dadi99

erz1

New member
התקנת ARCSERVE 9 בנובל 6

תודה אך לבסוף התגברתי על הבעיה מסתבר פשוט שלפני התקנת ARCSERVE 9 על נובל 6 יש להתקין NW6SP2 SERVICE PACK 2 לנובל 6 (כך רשום באתר CA ) רק 2 בעיות קטנות נותרו כרגע:לא בטוח שבמקרה זה יש להריץ REGIT מכיון שאין כזה PRODUCT NAME גם בהרצת REGIT הכי חדש מאצר CA ולכן לא ברור לי כרגע אם התוכנה תפסיק לפעול לאחר 30 יום. 2 לא מצליח מהתחנה שבה מוגדר MANAGER לבצע SUBMIT JOB אני נתקע בשלב LOGON למרות שאני רושם לפי הדרישה FULL DNS NAME .CN=ADMIN.O=YYY

dadi99

New member
נסה לרשום אחרת

נסה לרשופ ב- Syntax הבא (Relative): .admin.org dadi99

למעלה