בעייה עם שעון קיץ

einat-z

New member
בעייה עם שעון קיץ

השעון ב-ipaq לא מוכן לעבור לשעון קיץ. לא מצאתי שום מקום בהגדרות שבו ניתן לסמן משהו שקשור לשעון קיץ. שיניתי את השעון ידנית, אבל עם כל סינכרון, הוא חוזר לשעה הקודמת. במחשב שמולו אני מסנכרנת, לא הייתי צריכה לעדכן שעון קיץ, מסומן לו אי שם בהגדרות לעבור אוטומטית לשעון קיץ, והוא אכן עשה זאת מיידית, אין לי מושג מול מה. מה עושים? ipaq: דגם HP 1950rx עם windows mobile 5 מחשב: windows XP pro 5.1 תודה!

AYELET1

New member
חיפוש קליל בפורום היה פותר את הבעיה

היו דיונים רבים על כך. בעקרון למיקרוסופט ישנו טלאי לבעיה. יש לצלצל אליהם לטלפון ‎09-7625400‎ והם ישלחו לך טופס עליו עליך לחתום (שהם-לא-אחראיים-לכלום-בלה-בלה) ואז ישלח אליך הטלאי להתקנה.

einat-z

New member
צודקת...

חיפשתי רק שנה אחורה משום מה. אבל קראתי אתה המאמר ב- PDACE ומצאתי את הפתירון שעובד. תודה!

einat-z

New member
פתרון

היו של מיני שלבים של "או זה עובד" ומייד אחרת... קיבינימט הבעיה היא גם חוסר הסינכרון של השעה, וגם פגישות של יום שלם שזזו, והסיבוך הוא שלפני כמה שבועות תיקנתי ידנית חלק מהן... אז הורדתי את ה patch, ב- outlook, סימנתי לא להתייחס לשעון קיץ אבל כן לקחת זמן מאינטרנט כיוונתי ידנית את הזמן וסימנתי לא לסנכרן את הזמן בינו ובין המחשב.

einat-z

New member
תיקון שגיאות כתיב...

היו כל מיני שלבים ... ומייד אח"כ....

YosMan1

New member
ממליץ לך לקרוא את הדיונים המפורטים

מהשבועיים האחרונים, וכך תביני יותר טוב את האפשרויות וההשלכות של פתרון. לכל פיתרון חוץ מהתקנת הפאטש ל PDA בשילוב עם השארת שעון קיץ ב XP, יש חסרונות משמעותיים.

למעלה