בעייה עם ערוץ הFX

Metal fingers

New member
בעייה עם ערוץ הFX

פתחתי ערוץ FX חדש כדי לשים אפקט על ערוץ מידי אבל כשחיפשתי אותו בSENDS (כמו שמוסבר במדריך של קונדרה) השם של האפקט או של הערוץ לא היו ובמקום היו כל מיני אפקטים קבועים (שלא קושרים לערוץ הFX) עוד בעיה קטנה, הצלחתי, איכשהו להעלים באינספקטור בצד את ההגרות של המידי (ווליום פאן וכל השאר, אבל נשארו לי הסנדס, צ'נל נוטפד ועוד כל מיני) מישהו יודע איך אני יכול להחזיר אותו? בתודה מראש, אנוכי

HeavenlyB

New member
תשובה

1. ערוץ FX מתייחס לערוצי אודיו, לא מידי. 2. בפינה השמאלית למעלה יש לך שורה של כפתורים שפותחים חלונות או מראים לך עוד אפשרויות. כמו מה שנעלם לך. נדמה לי שזה צריך להיות הכפתור השני משמאל.

Metal fingers

New member
תודה!! אבל עוד שאלה קטנה...

אין לי אפשרות לשים על ערוץ מידי אפקטים אחרים? חוץ מאלה שמופיעים בסנד

HeavenlyB

New member
לא בטוח

יכול להיות שיש אפקטים אחרים שמיועדים למידי. אבל אתה צריך לזכור שהאפקטים שאתה מנסה לשים מיועדים לאודיו. מידי זה לא סאונד, לכן אתה לא יכול לשים את האפקטים האלה על מידי.

כמובן שאפשר

גם באינסרט וגם בסנד לך למיקסר לכל ערוץ מידי יש את הערוץ המקביל אליו שאיתו אתה יכול לעבוד ממש כמו בערוץ אודיו

HeavenlyB

New member
לא בדיוק נכון - תיקון

לאף ערוץ מידי אין ערוץ אודיו. אבל לכל כלי VST יש ערוץ אודיו. זה הבדל קטן אבל משמעותי.

dorgolan

New member
רגע רגע הצלחתי להתבלבל

אבל בטח שאפשר לשים ארוץ fx על מכשיר vst ואני עובד עם הכל במידי אז למה אמרו שאי אפשר מה הולך פה?

למעלה