בעייה עם הiaudio\cowon a3

phrizer

New member
בעייה עם הiaudio\cowon a3

לפני כמה זמן חיברתי אותו למחשב וזה עשה מסך לבן שהפסיק כשניתקתי וזה הסתדר מעצמו. היום אני שכחתי אותו דלוק (מחובר למחשב) וכנראה שהסוללה התרוקנה כי הוא לא הראה את מה שיש על המסך כשהוא מחובר למחשב, ניתקתי מהמחשב וניסיתי להדליק אבל זה לא עבד. חיברתי למטען שלו וזה עשה שוב את המסך הלבן הזה, ניתקתי וחיברתי וזה המשיך. אבא שלי אמר להמשיך להטעין ככה בכל זאת. כשחזרתי ראיתי שזה עדיין ככה ושהמנורה שנדלקת כשהוא נטען לא דלוקה. ניסיתי לנתק אותו אבל המסך נשאר. ניסיתי לנתק ולחבר, לכבות ולהדליק, ללחוץ על הריסט, להעביר מצבים, לחבר למחשב וכו' - שום דבר לא עוזר, המסך נשאר. מישהו יודע מה לעשות?
רבה מראש

phrizer

New member
...

כנראה לא לחצתי מספיק טוב על הריסט, לחצתי עכשיו וזה נכבה אבל כשאני מדליק או מחבר לטעינה או למחשב זה חוזר. אני משאיר את זה כבוי בינתיים, למישהו יש פתרון? אני אשמח אם תוכלו לענות מהר כי יש לי נסיעה ארוכה מחר בבוקר...
רבה רבה מראש

phrizer

New member
שכחתי להזכיר

שאני נמצא במלון (בארץ) שהחשמל בו לא משהו (הטעינה של מכשירים אחרים הרבה פעמים לוקחת הרבה מאוד זמן ולוקח הרבה זמן עד שהיא מתחילה) ואף פעם לא הטענתי בו את הMP לפני שזה קרה.. יכול להיות שיש קשר?
רבה מראש

tweeg

New member
אממ

http://www.cowonglobal.com/zeroboard/view.php?id=B15&page=1&sn1=&divpage=1&bmenu=support&category=21&sn=off&ss=on&sc=on&select_arrange=headnum&bmenu=support&desc=asc&no=548&bmenu=support אם המחשב מזהה אותו הייתי מעדכן (כדאי לבדוק יציאות usb אחוריות או כמה מחשבים) אולי שווה להריץ בדיקת שגיאות לפני(ראה קישור) אם אין זיהוי/עידכון לא עובד,הייתי שולח לתיקון

למעלה