איפה קנית את המצלמה ומתי ?
אני לא מבין גדול בדברים האלו , אבל במקומך הייתי הולך ומתייעץ עם בעל החנות שממנה קנית ( בהנחה וקנית בארץ וזה היה לא מזמן ) . מכיוון שיש לך אולימפוס C740 , מצלמה חדשה יחסית, אני מניח שהיא עדיין בתוקף האחריות ובתוקף ה"ללכת לחנות ולשאול למה זה ככה " . מה לא סיפרת לנו ... 1. כמה זמן הבעייה הזו קיימת ? מאז שקנית? .. רק בזמן האחרון ? 2. האם ניסית לקנות רביעיית בטריות חדשות עם שם מוכר ( נניח - אנרג'ייזר.. עליהן אני תמיד סומך בעיניים עצומות ) - ולנסות במצלמה .. האם גם אז קורה הבעייה ? 3. מכיוון שאתה מספר שזה קורה גם בבטריות חדשות - הייתי מציע בחום שתבדוק אם אתה מכניס את הבטריות נכון ... אולי אתה בטעות הופך את אחת הבטריות ולכן המצלמה משתגעת ... במקרה הכי גרוע - יחליפו לך מצלמה , כי מצלמתך לא תקינה . אם הייתי צריך לנחש - הייתי אומר שכנראה הכנסת את הבטריות לא נכון, או שכנראה המצלמה לא תקינה . אם הייתי צריך לייעץ לך - הייתי מייעץ לך ללכת לבעל החנות ולשאול אותו. אם קנית שלא בארץ , אז לך לבעל חנות אחרת שגם מוכרת אולימפוס ותשאל אותו. אני מאמין שהוא יישמח לעזור, למרות שלא קנית אצלו . מקווה שעזרתי - פלטרון