בעייה עם המצלמה

גון בי

New member
בעייה עם המצלמה

ה 740C שלי נכבת באקראיות בלי להתריע אפילו כול פעם שאני מכניס לה סוללה נטענת של GP מסוג ספציפי וזה אני לא מבין למה??

תנסה עם סט סוללות אחר

דיגיטלית יכולה 'להתנהג כמשוגעת' גם במקרה של: סוללות לא תקינות, כרטיס לא תקין. צריך לדאוג שתהיה כבויה בעת הכנסת הסוללות,ולהדליק רק אח"כ. להפעיל אותה,לאחר שמורידים את המכסה הקידמי של העדשה.

גון בי

New member
טעות סליחה

כול סוללה שאני מכניס למצלמה הכוונה גם הליטיום שקיבלתי איתה גורמת למצלמה להכבות אחרי כמה שניות שהיא נדלקת וזה שהסוללות אחרי טעינה כמובן

פלטרון

New member
איפה קנית את המצלמה ומתי ?

אני לא מבין גדול בדברים האלו , אבל במקומך הייתי הולך ומתייעץ עם בעל החנות שממנה קנית ( בהנחה וקנית בארץ וזה היה לא מזמן ) . מכיוון שיש לך אולימפוס C740 , מצלמה חדשה יחסית, אני מניח שהיא עדיין בתוקף האחריות ובתוקף ה"ללכת לחנות ולשאול למה זה ככה " . מה לא סיפרת לנו ... 1. כמה זמן הבעייה הזו קיימת ? מאז שקנית? .. רק בזמן האחרון ? 2. האם ניסית לקנות רביעיית בטריות חדשות עם שם מוכר ( נניח - אנרג'ייזר.. עליהן אני תמיד סומך בעיניים עצומות ) - ולנסות במצלמה .. האם גם אז קורה הבעייה ? 3. מכיוון שאתה מספר שזה קורה גם בבטריות חדשות - הייתי מציע בחום שתבדוק אם אתה מכניס את הבטריות נכון ... אולי אתה בטעות הופך את אחת הבטריות ולכן המצלמה משתגעת ... במקרה הכי גרוע - יחליפו לך מצלמה , כי מצלמתך לא תקינה . אם הייתי צריך לנחש - הייתי אומר שכנראה הכנסת את הבטריות לא נכון, או שכנראה המצלמה לא תקינה . אם הייתי צריך לייעץ לך - הייתי מייעץ לך ללכת לבעל החנות ולשאול אותו. אם קנית שלא בארץ , אז לך לבעל חנות אחרת שגם מוכרת אולימפוס ותשאל אותו. אני מאמין שהוא יישמח לעזור, למרות שלא קנית אצלו . מקווה שעזרתי - פלטרון

למעלה