בעייה עם החברה

moise2

New member
בעייה עם החברה

בפעם הראשונה שחברה שלי ואני התחלנו לצאת זה היה לפני 4 שנים וזה נגמר תוך חודש - שנינו לא היינו בעניין. אני הייתי אחרי פרידה מקשר והיא התחילה עבודה במשמרת ועברה ללמוד.

לאחר כחצי שנה התחלנו לצאת שוב והיינו במשך שנתיים וחצי ביחד, כאשר אני הייתי במרכז והיא בצפון (עקב לימודים), כך שהתראינו בעיקר בסופי השבוע. לאחר שנתיים וחצי, יצאנו לחופשה ומספר ימים אח"כ היא נפרדה ממנה.
מספר חודשים אח"כ חזרנו לצאת ביוזמתה ועכשיו אני כבר ביחד למעלה משנה וגרים ביחד מספר חודשים.

אתמול בערב ניהלנו שיחה במהלכה היא אמרה לי שהיא מרגישה שאנחנו מתרחקים, וחיי המין אינם טובים (לדבריה, עושים מעט מדי סקס, אבל כשעושים הוא טוב). במקרה הטוב אנחנו שוכבים פעמיים בשבוע, למעט שבוע אחד בחודש שהוא בעייתי בגלל המחזור (מספר ימים לפניו, במהלכו ואחריו). כמו כן, מפעם לפעם (כל 3 חודשים בערך) היא אומרת לי שהיא לא כל כך נמשכת אליי בגלל שהבטן שלי "בולטת". אני רוצה לציין שדוגמן קטולגים אני לא (5-7 קילו עודפים) אולם גם היא לא בדיוק מייגן פוקס. שנינו אנשים ממוצעים, עם פנים נאות וגוף ממוצע.
דבר נוסף שעלה במהלך השיחה הוא שהיא יצאה בשבעו שעבר עם חברות ובחור אחד התחיל איתה. לטענתה היא אמרו לו שיש לה חבר אבל הוא היה חמוד, והיא מרגישה לא נוח עם זה שהיא הרגישה שהוא היה חמוד.

היא אומרת שחסר סקס - אמרתי לה שאני תמיד רוצה (95% מהזמן אני בעניין). היא ביקשה יותר חיבוקים ומגע רך - אני מנסה. מדי פעם אני מנסה ליזום אבל אין לה כח, היא מנומנמת וכו' או שאנחנו מתחילים והיא חצי בעניין ואני מתחיל להרים ידיים. כמה אפשר לנסות ולקבל דחיה?

היא מבחינתה אמרה לי כמה פעמים שהיא רוצה להתחתן, אולם אתמול היא אמרה לי שמפחיד אותה הרעיון של לשכב כל החיים עם בחור אחד.

קיצר, אני לא מבין מה היא רוצה. אני תוהה מה לעשות?

סטנגה Joe

New member
נראה

שבין השורות אתה לא בדיוק החלום שלה.
לא נמשכת אליך ....
מתלוננת על מחסור בסקס ....
מסרבת לך ...
לשכב רק איתך כל החיים ....

אם אני במקומך (ואני לא) הייתי נפרד ממנה לשלום.

moise2

New member
תודה על התגובה..

ומה היית אומר אם היא הייתה אומרת לך שהיא אוהבת אותך ולא יכולה בלעדייך? שלאבד אותך תהיה הטעות הגדולה של חייה?
האם היית מאמין או שאתה חושב שמדובר רק על קניית זמן, ושהיא ממתינה לזמן שיהיה לה נוח?

סטנגה Joe

New member
הייתי אומר לך

שיש דבר כזה מילים ללא כוונה.
יש אנשים שממש טובים בזה.
לומר דברים בצורה מאוד משכנעת מבלי שיהיה משהו מאחורי מילותיהם.

מריוס זכריה

Member
מנהל
דעתי

ממה שאתה מתאר, נשמע שמי נותן את הטון בקשר זו היא. היא נפרדת, היא יוזמת חזרה, היא אומרת שיש בעיות וגם מה יהיה ומה לא יהיה. אני לא אומר שאתה פסיבי או שפוט - אבל אתה לא הצד המוביל.

לכן השאלה היא האם אתה רוצה שיהיה אחרת. אם אתה רוצה להוביל, אני הייתי מציע להוביל לכיוון של פרידה.

אם אתה לא מעוניין לעשות שינוי כזה, אני לא רואה טעם לייעץ לך, כי ממילא לא אתה זה שיקבע מה יהיה. כלומר, מתי יהיהי, כי ה"מה" כבר ברור - לא תהיו יחד לנצח נצחים. השאלה היא רק בעיתוי.

moise2

New member
תודה על התגובה. אבל..

אז למעשה לדעתך אין מה לעשות בנושא?
לפי מה שאני מבין זה או שאני גומר את זה היום או שעוד X זמן זה יגמר?
גם אם היא אומרת לי שהיא אוהבת אותי ושהיא לא יכולה בלעדיי? שהטעות הכי גדולה שהיא תעשה זה לאבד אותי?

מריוס זכריה

Member
מנהל
זה מה שנקרא להוציא דברים מהקשרם

היאאמנם אמרה שהיא אוהבת אותך, אבל זה בין אמירות הפוכות לגמרי.
אבל אתה בוחר לשמוע רק את מה שנעים לך לאוזן.

nirity1

New member
היא יצאה עם חברות

ראתה שיש עוד גברים שווים בשוק והם עוד רוצים אותה. איזה יופי לה. למה שהיא " תתקע " עם הגבר עם הכרס....
אל תכנס למגננה, גם אני רחוקה מלהיות בר רפאלי ואתה לא צריך להיות דוגמן כדי לנהל מערכת יחסים טובה
נשמע שהיא רוצה להריח קצת חופש ולהתנסות בקצת דברים אחרים
יש לה איזה שהיא פנטזיה שהגבר החתיך מהמועדון יקח אותה הביתה ואז עוד יכיו לה ארוחת בוקר במיטה. ואתה יודע מה ? לכולנו יש את הפנטזיות האלו אחרי שנמצאים עם אותו בן אדם הרבה זמן...אבל היא מתחילה כבר לטפטף לך את מה שהיא רואה לא נכון במערכת יחסים שלכם. נשמע שהיא מחפשת דרך החוצה ולא נעים לה להגיד לך...

רוצה אבל לא בטוחה

Moise2 יקר,
אתה מתאר קשר עם בת הזוג שנע כמטוטלת בין הרצון להיות ביחד, לבין החשש, האמביוולנטיות וחוסר ההחלטיות שלה. ללא ספק קיימת כאן חוסר סימטריה והדדיות, שכן בעוד אתה בטוח שהיא האחת והיחידה בחייך, גם אם אינה מתחרה בדיוק על אותם תפקידים ושערים מול מייגן פוקס... היא לעומתך, למרבה הצער, אינה רואה בך את האחד והיחיד, ומבוהלת רק מהרעיון, שיום אחד תתעורר ותבין שפספסה את אהבת חייה. גם אם היא מבינה ומכירה באיכויות שלך, יודעת שאתה גבר מוצלח, נעים, וברוך כשרונות, הגוף ואולי גם הרגש שלה אומרים משהו אחר, ואלו באים לידי ביטוי בדרך בה היא מתרחקת, דוחה אותך, מבקרת, בודקת עוד אפשרויות.

לא פלא שאתה לא מבין, שכן גם היא נשמעת כמי שאינה מבינה מה היא באמת רוצה. וכך אתה נותר יחד איתה יושב על הגדר, לא לכאן ולא לכאן, ומחכה בסבלנות שהיא סוף סוף תבחר בך. ייתכן והידיעה שלה שאתה שם, אוהב, מסור, נאמן, מנסה שוב ושוב לרצות, לא באמת מאפשרת לה לבחור, ולנסות לבדוק מה נכון עבורה. באופן מובן, המצב שבו מי מבני הזוג נתפס ע"י האחר כמובן מאילו, אינו רצוי. ייתכן והיא עדין לא בשלה לזוגיות בוגרת שבה האהבה היא תוך תוכו של התפוח, אבל גם לתפוח יש קליפה...

מה עושים? שאלה לא פשוטה, להחליט לעזוב זו אופציה אחת אבל כלל לא בטוחה שאתה נמצא שם. אני חוששת שגם את היית מחליט לקבל את העיצות שניתנו לך כאן, לקום ולהמשיך הלאה, ולחפש את זו שתראה בך האחד והיחיד, הרי היית מרגיש שפספסת והפסדת את אהבת חייך, ובמו ידיך החרבת את הסיכוי לאהבת אמת. עם זאת, אולי נכון היה לבדוק עד כמה הזוגיות הנוכחית ממלאת אחר הצרכים שלך, עד כמה אתה מרגיש בה בטוח, נאהב, עד כמה אתה חושב שאתה מקבל את מה שנחוץ לך במסגרת הזוגית. כפי שכתבו לך לפני, ספק אם עתידו של הקשר נתון בידיך, ולכן קח בחשבון, שייתכן והיא תקבל את ההחלטות עבור שניכם.

הרבה כוחות ובהצלחה!

ד"ר גלית לזר

למעלה