שלום. היום פירקתי את הגלגל לראשונה כדי לההחליף פנימית. כשהחזרתי אותו שמתילב שרפידה אחת התקרבה לרוטור והשינית התרחקה. נסיתי להרכיב אותם מחדש ולשחק קצת אך כלום עזר. מישהו יכול לתת טיפ ? האם צריך לשחרר קצת את הכוכב הגדול? תודה.
קח מברג שטוח ופשוט בעזרתו תצמיד את הרפידות לקאליפר .. ואז שים את הגלגל .. עם הרוטור כמובן ושהכול בפנים תלחץ על הברקס וזה נקרא: מרכוז. אתה ממרכז ככה את הרפידות. מקווה שהבנתי נכון את הבעיה וזה עזר. בהצלחה
האופניים נשארו הפוכים כמה שעות. עשיתי לאחורי בלידינג...הידית היתה פוגעת בגריף, פימפמתי דקות ספורות... אך עדיין יש חיכוך מוגזם על אחת הרפידות. יש עוד טיפ ? ההייז המכאניים "8 שהיו לי עד לפני שבוע מרגישים יותר טוב מהסיינט, לצערי.
זה די פשוט. תוציא רפידות וגלגל כמובן. תלחץ קצת על הברקס ותראה אם שתי הבוכנות יוצאות בצורה אחידה. תחזיק את זה שזז ותלחץ בעדינות. זה ישחרר את הבוכנה התקועה. עכשיו לנקות עם דגריזר ולשמן קצת עם שמן מינארלי ולדחוף אותה חזרה למקום. תחזור על התהליך עד שהכל יזוז חלק ותהנה עם ברקס מעולה.