בעייה נוראית!

בעייה נוראית! ../images/Emo4.gif

היי, דבר ראשון, תודה על קבלת הפנים החמה. עכשיו, השאלה: קורה לי הרבה פעמים שאני פשוט יושבת עם עיפרון ודף ורק חושבת מה לצייר אבל לא מצליחה למצוא רעיון! זה מרגיז. הרי אני מחוברת מאז הוולדי לציור, זה אמור לבוא לי אוטומטי... בקיצור- אני לא מצליחה למצוא רעיון לציור אף פעם, וכשכן- אני מציירת אותו, הוא לא מוצא-חן בעיני, ואני זורקת אותו! Tell me what to do זה קורה גם לכם לפעמים?

הו.. כשהראש חסום ../images/Emo13.gif

מוכר. אני שונאת את זה, בעיקר שזה נמשך יותר מדי זמן. קודם כל, אפשר פשוט לרשום כל מה שבא ליד, פירות, עפרונות וכל מיני חפצים, פשוט כדי לאמן את העין. את גם יכולה לאסוף לעצמך כל מיני תמונות שמעניינות אותך, עיתונים, סיפורים, דברים שתתחילי לצייר "מתוכם", כלומר.. כל מיני דברים שיכולים לעניין אותך ולגרום לך לעבוד איתם, עליהם, מתוכם, בהשראתם וכו´ וכו´..
.

FreeFeeling

New member
ל - הכובענית המטורפת ../images/Emo13.gif

מה שנכון נכון. נישמע שאת מאוד מתמצת ! אשמח מאוד לראות עבודות שלך !!! (אם הסבר או בלי
) FreeFeeling

שרופילה שלי.....

הפיתרון הוא מחברת סקיצות...בימים עתיקים כשלמדתי...(נו מה לעשות אני זקנה...
)המורה שלי אמרה לי לקחת מחברת סקיצות לכל פינה ולצייר אנשים ודברים בלי הפסקה...עם הזמן חלק מהסקיצות הביאו לי חשק והפכו לציורים וחלק לא, אבל זה אימן את העין למצוא אובייקטים ואת היד ברישום והיה י נפלא! תנסי ובהצלחה - וחסר לך כמובן שלא תראי לנו דברים!
אפרת

SC

New member
לא נעים להתייבש לפעמים

זה מדכא ומתסכל. לפעמים כשזה קורה לי אני פשוט קם, מניח את המכחול לפעמים ליום יומיים ולפעמים לחצי שנה, אבל אני לא דוגמא בקטע הזה. תנסי להפעיל את הדימיון שלך ע"י מתן גירויים חיצוניים לעין וגם לאוזניים. מוסיקת רקע קלאסית מעולה, או כל מוסיקה אחרת. תחפשי משהו שמרגש אותך מאוד. אבל, אם יצא לך משהו והוא לא מוצא חן בעינייך.......אז אל תזרקי אותו בשום אופן, אלא קחי אותו, ציירי שנית, נסי לצייר בהגדלה פרט מתוך הנושא, תתאמני על זה. בכלל ציורים לא זורקים ! קחי תמונה שלך משנה שעברה וקחי תמונה שלך מהיום, למשל, השתפרת, נכון ? אז בהצלחה !!!

למעלה