בעייה מעצבנת עם Databinding

בעייה מעצבנת עם Databinding

אהלן, יש לי טופס לעריכת רשומות אותן אני בוחר לפי שם מפקד listbox אני יכול לערוך ולמחוק רשומות ללא שום בעייה, אולם אני רוצה להשתמש באותו טופס, גם להוספה של רשומה חדשה. כלומר לפתוח רשומה קיימת, לערוך אותה קצת, ובמקום לעשות Save אני רוצה לעשות Add New הכל טוב ויפה, והרשומה החדשה אכן מתווספת, אולם הרשומה אותה ערכתי, משתנה גם כן, ומקבלת את העריכה על עצמה. האם יש דרך לנטרל את התופעה? (די בטוח שכן, אבל גוגל לא ממש עזר לי למצוא אותה) או שאין ברירה ולהשתמש ב-2 טפסים נפרדים (לעריכה ולהוספה) תודה!

rnan

New member
../images/Emo189.gif !#@$#@$

אתה חייב ליצור משתנה שיגיד לך באיזה MODE אתה נמצא ! גם אצלי בתוכנית יש משתנה STRINע שיש לו מצב EDIT או ADD הבעיה אצלך זה שאתה מפעיל 2 שאילתות על מצב של ( " אי ברור מצב ") . ברגע שאתה לוחץ על ADD NEW אתה מעביר את המערכת למצב של ADD ואז אתה לא מפעיל את שאילתת UPDATE אלא רק את INSERT !!! ולהיפך ברגע שאתה לוחץ "עדכן" אתה נכנס למצב של EDIT ואז מפעיל רק את השאיעלתה של UPDATE עדכנני..

rnan

New member
../images/Emo189.gif האם

האם אתה משתמש ב UPDATE של ה DATAADAPTER ????? או ב UPDATE שלך ידני ? עדכנניי (3)... בכל מקרה בשביל לקצר זמן 0506783827 רועי

המממממ

DataRow NewRow = appDataset.Tables["tblName"].NewRow(); appDataset.Tables["tblName"].Rows.Add(NewRow); appDataset.WriteXml(FileName, XmlWriteMode.IgnoreSchema);​

rnan

New member
../images/Emo189.gif לא ענית לי

אתה יכול להראות את הקוד קצת יותר רחב ? \זה שאתה מעדכן את ה DS זה סבבה אבל אני רוצה לראות את הקוד שלך שאתה עושה כתיבה ל DB שם הבעיה לפי דעתי. ולכן שאלתי : האם אתה משתמש ב DATAADAPTER ואז מפעיל את ה UPDATE שלו או שמא יש לך שאילתה ידנית שאתה מפעיל על מנת לעדכן ל DB

למעלה