בעייה מוזרה

• פותח הנושא toao
  • פורסם בתאריך

toao

New member
בעייה מוזרה

יש לי חבר שמתפקד כאינפוזיה הטלפונית שלי בלילות... אני מתקשר אליו בלילה אחרי שרוב האנשים ישנים, והוא מלווה אותי ברוב השעות ההזויות של הלילה, כשאני עדיין לא טורח לנסות ולהיאבק בנדודי השינה... החל מההתלבטויות של "מה לאכול" וכלה בבהייה שלי בטלוויזיה... זה נורא יעיל... וכמובן שחוש הומור זה מכנה משותף אינטגרלי עבור השיחות הללו... בכל מקרה, הוא טס הלילה לארה"ב לשבועיים, ואני לא יודע עם מי לדבר בלילה... ניסיתי לבקש מאחרים שיחליפו אותו, אבל מסתבר שהרוב ישנים בשעות האלה, וקשה לי למצוא בנאדם עם אותה מנטליות שיחה... לא כיף :/ במידה ויש אחרים השותפים לבעייה שלי - מה אתם עושים?

דנטל

New member
אולי החוסר באיש שיחה

זה מה שיגרום לך לנסות לישון בשעות האלה. התופעות שמלוות נדודי שינה עשויות להשתנות עם הזמן, כך שיכול להיות שאחרי תקופה בה לא יכולת לישון כל הלילה, תגיע תקופה שקצת יותר קל אולי להרדם בה. הענין הוא שלפעמים אנחנו כבר מוצאים לעצמנו הרגלים מסוימים שבגללם לא נדע אם התופעות השתנו כי הם מחזיקים אותנו ערים ומונעים מאתנו לנסות ללכת לישון קודם, כמו שיחות הטלפון שלך. מה שלדעתי הרבה אנשים עושים זה לגלוש. ישנם אלה שמצ'וטטים, ישנם אלה שגולשים בפורומים, ישנם אלה שמשחקים. אני מאלה שמשחקים אחרי שסיימו לגלוש בפורומים. צ'אטים אני לא סובלת וזה לא שבאמת קל למצוא שם שיחה שלא מתחילה במלים "את חמה? יש לך מצלמה?". המשחקים מעבירים לי את הזמן בכיף. כלומר, תלוי איזה משחק כי יש המון שהם לא הטעם שלי, אבל בקישורי הפורום יש מבחר ממש גדול, כך שגם לטעם שלי יש שם מענה.

למעלה