בעייה מהתחת..

MexMex

New member
בעייה מהתחת..

באמת. מה שנקרא באינגליזית MONKEY BUTT... שילוב קטלני של מידות גוף צנומות משהו, עם חליפה שתוכננה, איך להגיד זאת בעדינות? לבעלי תחת גדול, עם כיסוי מושב "גריפר" ורכיבה מסיבית..השילוב הנ"ל גורם לחליפה להידבק למושב, ואילו לתחת לזוז המון בתוך החליפה עצמה. בשבת רכבתי כל היום, נטו כשעתיים אני מעריך, וביום ראשון עוד 30 דקות אימון + 2 מירוצים. והתחת שלי שורף! מה עושים? יש המלצות מחו"ל לשים וזלין, אבל צ'טער, לא יכול להביא את עצמי לעשות את זה
רעיונות פחות אומואיות יש?

יש תחתוני בוקסר שקניתי מלייקרה

מאווררת למניעת שפשפות מיוחדים לעוסקים בספורט,מנסיון - הן מעולות ועושות את העבודה מצויין,הן כמו בטנה אני מאמין שהן יעשו עבודה טובה. ניסית לטלק את החליפה מבפנים ?

MexMex

New member
ניסיתי...

אכן משפר את המצב, אבל רק של "אחרי" בהתאמה... מחפש למנוע, כי לא מת על בוטנים
M.

45degrees

New member
למה אתה לא יכול להצר את החליפה?

זה תהליך יחסית פשוט. אופציה אחרת היא להצר את החליפה. האופציה האחרונה היא להוסיף ריפוד באזורים הגדולים מדי. העניין הוא שהריפוד חייב להיות מאחורי הבטנה אחרת ישבנך הענוג עשוי להיתקל בצרות מצד הריפוד. אם אתה משתמש בספוג רך לריפוד - שים לב שהדבר הזה יכול לאגור כמויות מפגרות של חום (טמפרטורה) כשהוא זז, עד לרמה של תחושה של כוויות. לכן, אם אתה בוחר בספוג הרך - תעטוף אותו במשהו כמו סקאי או עור דק. כמובן שהאופציה של המילוי תגרום לך להיראות כמו חבית משהו.... אופציה שלישית היא שימוש במכנסי מגינים של אופני שטח/אקסטרים. המכנסיים האלה מגדילים מאוד את מידת המותן/ירכיים, יושבים צמוד לגוף, והמגינים חוצצים בין הישבן לחליפה. את המכנסי מגן תצטרך לבדוק יחד עם החליפת עור כדי לדעת אם הם פותרים את הבעיה או שהם סתם הוצאה כספית מיותרת. ל 661 יש כאלה מכנסיים במחיר סביר. אי אפשר ללבוש מכנסיים אלה ישר על הגוף ברכיבה על אופנוע כי הם עשויים ממין רשת כזו ש"קורעת" את הגוף באזורי הלחץ - הישבן. כלומר - צריך ללבוש מכנסי רכיבה רגילים או תחתון מתחת למכנסיים הממוגנים, ואז את החליפה מעל. לי יש כאלה מכנסיים מסיבות אחרות.

אפשר גם את ספוגי הצד של מכנסי MX

יש כאלה ל-FLY ואצ'אביס... המשולשים עם הסקוטש שנצמדים לפנים צידי המכנס.

LY 192

New member
למי שיש MONKEY BRAIN

יהיה מן הסתם גם MONKEY BUTT הפתרון פשוט , בדוק ומתחלק ל-2 1. מכנסי טייץ דקות ,עדיף שחורות ומיד תבין למה. אני אישית ,כפי שמיד תראה לפי התגובות, לא רוכב הן בחליפת שטח והן בעור , בלי טייץ. 2. שפשפות - רעיון שנגנב מרוכבי סוסים מקצועיים ועובד מצוין- "ליידי ספיד סטיק" -מורחים שכבה נדיבה(להבדיל מווזלין -ללא מגע יד אדם) ובאחריות אין שפשפות.דיאודורנט רגיל ,שורף-נסו ותיראו ולגבי הצבע השחור של הטייץ - באחריות , מנסיון ,כולם יצחקו עליך שאתה נראה כמו רקדן בלט ויתכן שאפילו תקבל הצעות מגונות - לרובן אגב, מומלץ לסרב. תאר לך מה יקרה אם תלבש טייץ לבן או וורוד או...או...או.

MexMex

New member
כאמור, טייץ יש...

ליידי ספיד סטיק גם כן מעורר חלחלת משהו....אבל אולי נצליח להתגבר

MexMex

New member
לא דורש עבודת מומחה?

אחרי הכל, רבאק, חליפה של 700 דולר...

שחרלרט יוכל לענות

לך תשובה מקצועית יותר. יש לבחור ניסיון לא מועט בתחום. אגב, דרך נוספת אפשרית היא לפנות ליצרן החליפה. על הדרך בבקשה לציין שאתה משתתף איתה מתחרויות ושהיא מצולמת לעיתונות ולרמוז שאתה שוקל לעבור לחליפה אחרת אם לא ימצא פתרון.

MexMex

New member
חליפה של ק.ט.מ.

מיוצרת על ידי מישהו באוסטריה.. נראה לי שזה יעניין להם ת'תחת

אחוות ישבנים.

גם התחת שלהם... גם שלך... חגיגתחת. אני משער ש"בעל מקצוע" יוכל לעשות עבודה טובה. היא עולה 700$ כי היא של ק.ט.מ. לא כי כי היא טובה

למעלה