בעייה ושמה החמצות.

mcpross

New member
יש לי בעיה

קודם כל שלום לכל חברי הפורום. התחלתי משחק ליגה אנגלית + ישראלית ולקחתי את מכבי חיפה. עונה ראשונה אליפות + גביע טוטו. הפסד בגמר גביע לבית"ר בהארכה והגעתי לשלב הבתים בצ'מפיונס ליג. עונה שנייה עפתי מליגת האלופות (אינטר) הגעתי לשלב בתים באופא. סיימתי מקום אחרון. בליגה לקחתי מקום שני וגביע הטוטו , לא זוכר מה קרה בגביע. עכשיו הבעיה, מגרלשווילי טען שהוא עייף. הורדתי אותו ממשחקים (5 רצוף) ומאימונים והוא היה עדיין ג'יידד. אז איזה משחק הייתי חייב אותו ושמתי אותו בהרכב והוא קיבל 3. אז התעצבנתי דפקתי לו קנס על התנהגות לא מקצועית , ירדתי עליו בעיתון והורדתי אותו לנוער+ טרנספר ליסט. פתאום השחקנים התחילו להתעצבן עלי (בנאדו, בוקולי ועזריה), כשהאחרון דיסלייקס מי.את בוקולי מכרתי לסאנטוס אבל אף קבוצה לא רוצה את שלשיית ההגנה הכועסת שלי. איך אני מחזיר אותם לצד הטוב. אני בעונה השלישית ולא נראה לי שהיא תהיה משהו. מה אתם אומרים לעשות?

aviv_b

New member
נסיון להסביר

שיחקתי עונה אחת עם מכבי חיפה הבאת את EVANDRO RENCOTTO שחקן מצויין, אבל מה הוא לא היה מדהים בכל בקבוצה. עכשיו אני משחק עם ריאל מדריד, הבאת אותו לקבוצה והוא תותח כל משחק שער אחד לפחות. נ.ב הבאת את יניב קטן לריאל מדריד, תראו לבד את התוצאה.

Thierry Henry

New member
עוד עונה הסתיימה

שוב לא הצלחתי לקחת לחיפה את האליפות, הגענו למחזורים האחרונים עם אותו מספר נקודות רק שלי היה לוח משחקים קשה, יצאתי במשחק אחד בתיקו וחיפה ניצחה את כולם וזה בעצם ההבדל בסיום העונה. את העונה סיימתי עם גביע המדינה אחרי שהדחתי את הפועל תא,חיפה וביתר בדרך לגמר נגד..ביתר שמשון ת"א\רמלה
הגמר היה פשוט מצחיק..העלתי הרכב שני וניצחתי 4-0. לפני זה, בינואר ניצלתי את החוזים הלא מוגנים בישראל כדי להחתים את בוקולי,לוז, זנדברג וקירילוב (בלם נבחרת בולגריה). הקבוצה שלי חזקה מאוד עכשיו ועד מחזור 10 הייתי בלי הפסד אבל זה באה פציעה של שטראובר שבגללה נאלצתי לשחק עם שוער נוער חלש שגרם לי ל2 הפסדים רצופים, אחד מהם לחיפה ולכן הפער בצמרת שוב צמח, הפעם ל7. למזלי יש עוד 16 מחזורים לסיום. השאלה עכשיו היא איך לעצור את קטן שלא מפסיק להפציץ. נ.ב : צירפתי תמונה של הסגל שלי...כמה אירוני זה שכל מה שדריקס לא הצליח להביא למכבי, אני הצלחתי

Thierry Henry

New member
ד"א, מנג'ר בכל הנוגע למכבי ת"א

די מציאותי.. דגו שונא את נמני, עובד גם כשמשחק בליגה בוכה על זה שאני לא פותח איתו בגביע הטוטו ודורש הבהרות על מעמדו בקבוצה כל יומיים. כשרציתי לראות אם באמת כל הקבוצה שונאת את נמני, הצעתי לו פרידה הדדית סתם בשביל לראות, מיד כל השחקנים ניהיו UNH וכתבו שהם לא מרוצים מהיחס של המנג'ר לנמני. דגו, הפך לשמח
ראובן עובד נמכר בסוף למכבי פ"ת כשגם שם הוא לא משחק אחריי שלגיא לוזון פשוט נמאס ממנו, הוא קנס אותו כבר 7 פעמים בערך מאז שמכרתי אותו
אהה ודבר אחרון, ג'ון פנסטיל נמכר לברצלונה
2.5 מיליון

Dark Muse

New member
חחחחחחחחח פנסטיל? ברסה?

מה קשור חחח אבל כסף טוב עשית לפחות

Dark Muse

New member
דווקא אצלי מכבי חיפה לא כזאת חזקה..

בעונה הראשונה היא היתה אלופה, אבל בעונה השניה אני לקחתי את האליפות. בעונה השלישית כרגע המצב אצלי די צולע למרות שאני בתחילת העונה (רק 5 משחקים בערך) אז אולי זה ישתפר, ת"א וחיפה עדין החזקות בליגה... אני משחק עם הפועל (הלכתי ריאליסטי למה להפועל לא היה מאמן במציאות אז לקחתי אותם במנג'ר
)

OFIR 10

New member
גם אצלי !

בעונה השנייה כמעט כל השחקנים עזבו (דוידוביץ לסלטיק, קולאוטי, קינן ועוד) ובעונה השנייה היא סיימה רק במקום השני כי לא הביאו שחקנים טובים במקומם, ואפילו אני הצלחתי להשיג מהם 5 נק' בטוטאל כל העונה..

אני משחק עם מכבי חיפה עונה ראשונה

ודורס את כל הליגה יש לי 39 נקודות מ39 אפשריות ומאזן שערים 39-2. אני עולה עם הרכב שני בגביע הטוטו ועדיין דורס קבוצות. יש פה מישהו שמאמן מכבי חיפה שזה קורה גם לו????

yuvalf90

New member
אני עם חיפה

בליגה לפעמים אני פותח הרכב שני זכיתי באליפות כמה מחזורים לסיום כרגע מחזור 32 עבר אני עם 79 נק' הפרש שערים של: 83-16 3 הפסדים 4 תוצאות תיקו ואני פותח ב10 מחזורים האחרונים עם חצי הרכב כמעט כל משחק הם הפכו לשחקני הרכב קבועים אצלי גם באופא: רפאלוב ובן בסט הם טובים פה ורוסו לא משהו גם גוסטבו לפעמים מאכזב דירסאו תותח!!! קולאטי כבר לא אצלי כי הוא לא הסכים לבוא שוב בהשאלה אז הבאתי את אלידייר שבארסנל עכשיו בחינם ואת פרדי אדו בחינם אדו לא פותח הוא אפסון לפעמים

בוקולי תותח!!!!

רוסו מדי פעם מאכזב. רפאלוב וקטן באמת טובים פה. ד"א רוסו לא מוכן לחתום אצלי על חוזה חדש אז כנראה שהוא לא ימשיך לעונה שנייה. גם אצלך זה קרה???

yuvalf90

New member
אצלי

הוא לא הסכים אבל המשיך לעונה השנייה בלי חוזה ופרש הוא לא הסכים עדיין על חוזה הוא כבר לא שחקן גם ברקו פרש

Asify

New member
נונו גומז- תעשה alt+f11

תעשה alt+f11 והמגרש יגדל אם זה מפריע לך שהוא קטן...

למעלה