לא יודע אם זה מנחם אותך
אבל אני משחק עם יובה ויש משחקים שהם פשוט מחמיצים המון. שלושה חלוצים - זלאטן,סנטה קרוז, דל פייר ויש לי גם את פיזארו. בנוסף אליהם יש לי שלושה קשרים תוקפים, נדבד, אוליביירה ויאנקוב. מסיים משחק עם שלושים בעיטות לשאר ומתוכן עשר למסגרת. משחקים כאלו יכולים להגמר ב0-2. משגע. העונה אני לא כל כך פוגע (עונה שנייה), לא יודע למה. הפסדתי לפיינורד בדל אלפי בליגת האלופות בשלב הבתים. שכבתי להם על השער וזה נגמר 0-1 להם. איך שהתרגזתי. לא יאמן. הבאתי את ואן-בומל בהעברה חופשית, יש לו יופי של נתונים, וכשהוא משחק אני מגדיר אותו כפליימייקר (בד"כ אני משחק עם פליימייקר). כל משחק הוא בועט איזה שבע פעמים לשער ורק בעיטה אחת נכנסת למסגרת. נראה לי שאני צריך להפסיק עם השינויים האלו ולהשאיר את אמרסון כפליימייקר. קיבלתי הצעה בתחילת העונה לאמן את אתלטיקו מדריד, והחלטתי לדחות אותם. חשבתי לעצמי, הבאתי שחקנים חדשים, בוא ותשחק איתם קצת. בינתיים אני לא רווה נחת. אגב, מכרתי את טרזגה לרומא ב-27 מיליון פאונדים. מוזר, הוא רצה ממנו משכורת של 110,00 שלא יכולתי לספק לו. מכרתי אותו לרומא והוא קיבל את אותה המשכורת שהוא קיבל ממני - 60,000. הבאתי את פיזארו במקומו. יש מצב שאני אתחיל עונה חדשה עם בטיס. אהבתי לשחק איתם עוד במנג'ר של 97/98, עם אלפונסו, פרננדו (ככה קוראים לו? היה קשר שמאלי) והקשר הימני הזה, ברח לי השם, אבל הכינוי שלו היה "הקאובוי" או משהו כזה, אה, נזכרתי, פינידי ג'ורג'. אחרי חצי שנה תמיד הייתי מקבל הצעות מבארסה על פרננדז הזה, הצעות בגובה של 20 ומשהו. אף פעם לא מכרתי אותו, כאב לי הלב. אקיצר וואלה, היו ימים. פתאום נזכרתי איך פעם שיחקתי עם חבר בליגה האנגלית במנג'ר של 95-96, שיחקנו כל הלילה, אני מנצ'סטר והוא ליברפול. שיחקנו כל הלילה עד שבחמש בבוקר הלך המחשב. התחיל להעלות עשן. היה מצחיק.
אפרופו נוסטלגיה, במנג'ר התחלתי לשחק לפני עשר או תשע שנים, במנג'ר של הליגה האיטלקית. ביובה שיחקו אז ראבאנלי, ויאלי, דשאן, היה את פאדאבאנו. זולה שיחק קשר בפארמה, איזה מספרים היו לו, זה היה לא יאמן. אף פעם לא הצלחתי לקנות אותו. הצעתי עליו את המקסימום, 20 מיליון ופארמה אף פעם לא הסכימו לי. היו ימים.