בעייה ב-ASP.NET על השרת...

MotiAd

New member
ASP.NET ו-databinding...

היי חברים שוב, יש לי בעייה קטנטונת. בדף ASPX שכתוב ב-VB (אלא מה?) אני יצרתי BIND למאפיין טקסט של פקד טקסט בוקס. את הערך הראשון הוא מציג מצויין. השאלה שלי האם יש פונקציה שאני יכול להפעיל (למשל בלחיצה על כפתור) כך שהערך בשדה הטקסט יקודם לשורה הבאה בטבלה וכן הלאה? אשמח לתשובה. שאלה נוספת, האם שינוי הערכים בשדה הטקסט משנה את התוכן בטבלה המעבר לשורה הבאה? אם כן איך? אם לא איך אפשר? שלכם, מוטי.

MotiAd

New member
בעייה ב-ASP.NET על השרת...

שלום לכם חברים. יש לי מסד נתונים וכל הקוד שהעלתי לשרת נבדק אצלי בבית ומותר להגיד שהכל עבד מעולה. אמא מה? כשאני מעלה אותו לאתר הכל עובד פיקס אבל כשאני מריץ את הקוד שאמור לעבוד מול המסד נתונים (הקוד הוא חלק מדף ASPX) מתקבלת השגיאה הבאה:
The Microsoft Jet database engine cannot open the file 'XXXXXXXX.mdb'. It is already opened exclusively by another user, or you need permission to view its data​
למרות שאין שום בעייה לגשת אל המסד הזה באמצעות דפי ASP שנמצאים על אותו השרת ובאותו אתר. מה גם אני שם לב שבתיקיית המסד נוצר קובץ LDB יעני קובץ נעילה. איך מטפלים בעסק הזה? בדף ASPX אני יוצר רק פעם אחת התחברות למסד ואח"כ משתמש בפקודות שונותת כדי לעבוד איתו. מוטי.

MotiAd

New member
חשוב לציין...

שקראתי כבר המון המון דוגמאות קוד, אבל שום דבר לא עזר לי.

יש לך Connection פתוח במקום אחר

תבדוק שיש לך Connection.Close() בכל מקום שבו סיימת לעבוד איתו. הסיבה שאצלך בבית זה עובד כי כל שרת מקונפג אחרת מבחינת מספר החיבורים שהוא מוכן לפתוח בו זמנית.

MotiAd

New member
זה מה שמצחיק...

יש סגירה לקישור בכל מקום, בדקתי את זה ואפילו עשיתי משהו אחר, כל פונקציה שבעבר יצרה התבחברות בתוכה עכשיו מקבלת כפרמטר את החיבור שנוצר בפונקציה הראשית ועובדת איתו. לא עזר.

תבדוק שוב...

מנסיון - לא תמיד רואים את החיבורים שנשארים פתוחים, ואז יש נטיה להאשים את ספק האיחסון. שים לב - אם אתה עושה Response.Redirect, אתה חייב לסגור את החיבור לפני!

אז אולי מישהו שיחק עם השרת ופתח חחח

סתם... אז אין לי מושג, אבל מה שבטוח שזה פתוח .

MotiAd

New member
זהו שלא, עכשיו בדקתי שוב...

העברתי את הקובץ תיקייה והכל מצויין, אל תשכח שדפי ASP עבדו מצויין במקביל עם המסד נתונים הזה.

MotiAd

New member
לא הגיוני...

בדקתי את זה, זה לא אפשרי כי עשיתי בדיקה של כל מיני אפשרויות חיבורים. מה שמצחיק הוא שזה נמשך כבר כמה ימים, חחחחחחח מעניין מי כ"כ רוצה לסרוק מסד של כמה שורות בודדות כמה ימים.

MotiAd

New member
זה נפתח במכוון בתור ת'רד נפרד...

בגלל השוני התוכני. אבל אקח לתשומת ליבי.

itzikbs

New member
קבל עצה מבעל ניסיון ...

אל תעבוד עם אקסס !!! עדיף כבר לשמור בקבצי טקסט ... האקסס OLEDB מוגבל מבחינת מספר Connections ולכן המון פעמים כאשר ההגבלה תיעשה , תתקע לך ההודעה הנ"ל עד לאיפוס האפליקציה. כמו כן, הדבר נובע לעיתים מבעיית אבטחה ו"קינפוג" לא נכון של ספריית האיחסון

MotiAd

New member
שמתי לב לצערי,...

הדברים שאתה אומר נכונים לחלוטין. לא הייתי מתנגד לעבוד עם MSSQL או אורקל או MYSQL/POSTGRE אבל זה מה שכופים עליי. אם כבר היה עדיף לעבוד מול קבצי XML הרבה יותר מעניין.

למעלה