בעייה בעת סינכרון

gilimix

New member
בעייה בעת סינכרון

שלום לכולם, כאשר אני מחבר את הקומק שלי למחשב ובעת שהסינכרון מתחיל שי לי הודעת שגיאה של המחשב....! מצ"ב תמונה... מה עליי לעשות..? תודה ושבת שלום :)

BravoMan

Active member
דבר ראשון,

לחץ על הלינק (הטקסט הכחול בחלון השגיע) כדי לקבל עוד מידע כגון מספר השגיע.

gilimix

New member
ממ אז ככה...

כשאני פותח את האקטיסינק בלי הפוקט זה לא עושה בעיות אבל ברגע שאני מחבר אותו יש בעיות הפוקט גם תמיד אחרי שהוא עולה ניתקע לי אולי פורמט יעזור למכשיר? אם כן אז איך עושים זאת?

מה זה / מי זה קומק?

סתם סקרנות ולעינייננו - לפני פורמט וצעדים דרסטיים עשה Reset למכשיר ולמחשב ואז נסה שוב, אם שוב עולה הודעה זו לחץ בהודעה על השורה הכחולה "לחץ כאן" והעתק את הפירוט שתקבל. אגב - איזה Activesync יש לך?

gilimix

New member
אכן קומפק

עשיתי ריסט למחשב שלי למחשב כף יד, יש לי אקטיבסינק חדש שהורד היום מאתר וינדוס מממ והנה השגיאה

זה משהוא עקרוני אצלך?

אחרי שכולם כתבו לך בפרוש ללחוץ בהודעה על השורה הכחולה "לחץ כאן" ולהעתיק את הפירוט שתקבל, מה מונע ממך לעשות זאת סוף סוף? הדת שלך אוסרת עליך? אנו עדיין מחכים בנפש הומייה.

אז ככה...

קודם כל - בתוך ה Activesync לחץ על file ושם על Connection Settings ובדוק שהשורה Allow USB connections מסומנת. אם היא כן מסומנת אז חוששני שתצטרך לזרוק את ה Activesync ולהתקינו מחדש. במקרה כזה ודא שאתה משתמש בגרסא האחרונה מהכתובת הזו. אני מניח שזה יפתור את הבעיה. אם לא אז העתק לכאן את תוכנם של שני הקבצים הללו - C:\Documents and Settings\YOURNAME\Local Settings\Temp\e4e2_appcompat.txt C:\Documents and Settings\YOURNAME\Local Settings\Temp\WCESCOMM.LOG כמובן ש YOURNAME הוא שמך כפי שמופיע בתוך תיקיית Documents and Settings בהצלחה

Y. Welis

New member
ההודעה שלעיל היא תוצאת הלחיצה.

נראה שה-DLL האשם הוא חלק מהאקטיב סינק. הייתי מסיר אותה ומתקין מחדש, או מסתפק בגירסה מוקדמת יותר (4.2).

למעלה