בעייה בערים

prizeta

New member
בעייה בערים

שלום לכולם יש לי בעייה: כול פעם שאני נכנסת לאחת מן הערים-של הקסם,סטודיו,דאון טאון וכו... זה יוצא לי מהמשחק-עכשיו זה קורה לי רק אצל מישהו אחד(רק אצל סים אחד-כול השאר זה בסדר אין בעיות) וחברה שלי אמרה לי שזה בגלל שהשתמשתי יותר מידי בקוד של הmove_object on ואז מחקתי את הסימס-שוב זה קורה רק בבית אחד! ניסיתי למחוק את הבית ולהעביר את הסימס לחלקה אחרת וזה לא עוזר לי,זה עדיין יוצא :( ואני כבר מיואשת אין לי מושג מה לעשות-הבית הזה ממש חשוב לי יש לי הרבה כוכבים וכסף של קוסמים... מישהו יודע איך להציל את הסימס? המון תודה מראש

המ!

בקשר ל move_objects זה לא נראה לי בכלל הורס! אבל בבקשה אם למישהו יש הוכחה שזה הורס תביאו לי! כדי שזה יהיה מוכח! אולי רק המציאו שזה הורס בשביל להרוס לילדים..

prizeta

New member
חחחחחח המציאו את זה בשביל להפחיד יל

דים הרגת אותי lolll בקחצור אני מקווה שהקוד לא עשה את הבעיה ויש דרך לפתור. אבל בנתים זה מתחבר לי עם המון דברים בגלל שבאמת רק בבית הזה השתמשתי בקוד אבל הקוד נראה לי הורס רק עם משתמשים בו למחוק תסים ואז שהכול יהיה ירוק,לא סתם כדי להזיז דברים-חפצים....

אני כל הזמן עם מוב אובג'קטס והמשחק

בסדר גמור. רק אסור למחוק מכוניות, ויש מן חפץ כזה בלתי נראה מאיפה שהשכנים מגיעים, גם את זה אסור, ונדמה לי שזהו.

prizeta

New member
אז למישהו יש מושג מה קרה לסים שלי..

למה זה יוצא לי רק אצלו???והאם יש לזה פתרון? חחחחח יש דבר כזה שהשכנים מגיעים משם-קולל!

sweeetom

New member
אסור למחוק את טיבת הדואר!

מאוד מאוד חשוב! אחרת כל הזמן יאקלו לכם דברים

למעלה