אני לא יודעת באיזו ארץ אתה נמצא
אבל הייתי מייעצת לך לחפש פסיכולוג סימפטי (ואני נוקטת במילים אלו כי, אם למשל אתה בארץ, אתה יכול בקלות להתקל בפסיכולוג עם מנטליות של ימי הביניים - אולי אז דרך האגודה, או מכון פסיכולגי סימפטי לגייז למשל). אני מתארת לעצמי שזה עדיין סף יותר מידי גבוה בשבילך לעבור, כי אחרת לא היית פונה קודם לפורום עם הבעייה שלך. אני ממליצה לך לא לדחות את זה, כי אתה עדיין צעיר, וככל שתשאיר את זה, ככל שזה יקשה וככל שיגברו ההזדמנויות להסתבך בצורה שאי אפשר לתקן. תחשוב על זה שמיום ליום אתה מתבגר ומתרחק מקבוצת הגיל המועדפת עליך. אני באופן כללי מאוד פתוחה לצורות שונות של ביטוי אהבה, גם אם אינם מועדפים על ידי אישית. אבל פה יש חוסר שיווי משקל ביחסי הכוח. מדובר פה בילדים. אתה גם עדיין לא מבוגר, אבל יחסית לקבוצת גילים זאת, הפער עצום. אתה נותן מעט מאוד פרטים, ולכן קשה להסיק מסקנות, ליעץ בצורה יותר מעמיקה וקולעת למטרה. אבל כאן לא המקום שתוכל לקבל עזרה בנושא, וגם לא בפורום נוער. חשיפה בציבור כזאת יכולה להוביל לתגובות מאוד בוטות, וכל תגובה כזאת תגרום לך פחות לרצות לדבר למישהו אחר, גם אם הוא או היא מקצועים. יש דברים רבים שיתכן שעיצבו את ההעדפה המינית שלך, אבל, שוב, כאן לא המקום למצוא אותם. זה חייב לקרות במסגרת טיפול אישי, כי סתם לחטט לבד יכול לגרום נזק בל יתואר. בתור פסיכולוגית, אפילו שכל מה שאמרתי פה הוא לא בגדר יעוץ מקצועי, אני לא מוכנה אפילו להעלות השערות כלליות כל עוד אתה יושב לך לבד ומבלי תמיכה בצד השני של המסך. אני כן מוכנה להגיד לך ללא היסוס שאתה חייב לגשת לטיפול. אני לא מתחייבת שזה ישנה משהו ברגש שלך, אבל אולי זה יעלה את המודעות שלך ואת ההבנה שלך, ויעזור לך למצוא דרך אלטרנטיבית יותר מקובלת לחיות את חייך ללא לפגוע באחרים ובעצמך. זה לוקח אומץ לכתוב את מה שכתבת. אם כבר עברת את זה, אז תנסה לאזור אומץ לקראת הצעד הבא. חיבוק מימני.