בעייה בעייתית

ליאור ג

New member
בעייה בעייתית

אני בן 17 ומשום מה יש לי משיכה מיענית מסויימת לבני 10-14 אבל לא יותר גדולים או קטנים אני לא מאמין שאני פדופיל או משהו משום שאני לא אוהב אנשים מסויימים וגלאים מסויימים 1) מה אני? 2) יש מצב שאני אהיה פעם אחת בהסכמה עם מישהו כזה? 3) תנו עצות תעזרו וכו'

witchchild

New member
אל תיעלב

אבל לדעתי אתה כן פדופיל..... זה מחלה ולא משהו שאתה יכול לשלוט בזה ורק שתדע יש לזה גם טיול תרופתי .... ככה או ככה אני ממליצה לך לא להתעסק עם ילדים בני 10 או אפילו 14 , ייש חוק נגד זה ויש סיבה לכך . ילדים בגיל כזה לא בוגרים למשהו כמו מין ובמיוחד לא עם כל התסבוכות של מין בין שני גברים ... (אפילו עם בגיל 10 אתה יודע שאתה הומו המרחק בין זה לבין לעשות משהו מיני עם גבר הוא עצום)... לא יודעת מה להגיד לך ...אולי תנסה פסיכולוג או משהו ?...(אולי יש לך איזה טראומת ילדות שאתה מדחיק?) .... מקווה שלא פגעתי בכך כי זאת לא היתה הכוונה בכלל ....

shachafz

New member
יש טיפול תרופתי????

אתה בטוח במה שאתה אומר??? למיטב ידיעתי, הטיפול היחיד שיש לפדופילים הוא נוראי- טיפול שמשתק להם את כל המשיכה המינית ומשתמשים בו רק לאנשים שאנסו או משהו כזה. עד כמה שאני יודע גם גיל 14 כבר לא נחשב פדופיליה. זה אמנם לא חוקי, אבל לא מוגדר כפדופיליה.

ro99

New member
זה נקרא סרוס כימי

וזה לגמרי לא רלוונטי במקרה הזה. יש ארצות שטיפול תרופתי כזה הוא תנאי לחזרה בהדרגה ובפיקוח לתוך החברה, אבל זה רק בהתנדבות וזה רק למקרים שבהם אין אופציות אחרות. טיפול פסיכולוגי, במיוחד במקרים שמושרשים שנים רבות לא ידוע באחוזי ההצלחה הגבוהים שלו. יחסים בין בן 17 ובן 14 הם לא בגדר הלא מקובל. אבל פה מדובר (לפי עדותו עצמו) בגיל 10-14, והמשיכה נשארת רק בגדר הקבוצה הזאת. ממה שהבנתי אין פה תזוזה, וההתפתחות היחידה היא שבן ה-17 הולך ומתבגר ומתרחק מקבוצת גילים זו. וככל שהוא מתבגר, ככל שגובר חוסר שיווי המשקל שקשור ליחסי כוח בין אנשים עם רמת בגרות שונה, יכולת להחליט מבלי להיות מושפע לגמרי ע"י מישהו יותר מתוחכם שיכול לשחק בבילבול הבילתי בוגר שלך. ואמנם בארצות רבות מבדילים בין רמות שונות של בגרות של בני עשרה בקשר לקיום יחסי מין עם בוגרים יותר, אבל זה מדורג בצורה די מורכבת, שונה מארץ לארץ, וגם תלוי ברמת ההשפעה ו/או השליטה שהובילה לקשר. זה עניין מאוד מורכב. אפילו בהולנד המתקדמת, גיל 12 ומטה נחשב לילד ואין הכרה בנתינה של הסכמה מלאה ממישהו עם רמת הבגרות הנפשית של הגילאים האלו. מעל 12 ועד 14 למשל, מתחשבים בגורמים שונים, כמו גיל הפרטנר היותר מבוגר (ושוב, כל עוד זה נעשה בהסכם מלא). אבל, מנסיון אישי, לא נשארים בני 17 לתמיד, וככל שהבדל הגילים גובר, כך פוחתת רמת ההבנה של החברה ושל החוק. מכל כוון שמסתכלים על זה, זה עניין בעייתי. ועובדה שהוא מרגיש את זה מספיק כדי לבקש עזרה. זה צעד בוגר ונבון, ואני מקווה שיעשה משהו בנידון, כל עוד יש אפשרות לנווט איזושהי פשרה בעיניין. נשמע קליני, אבל life's a bitch

Yaniv-DC

New member
יקירי...

ראשית, אני לא חושב שזה הפורום המתאים לנושא הזה. הייתי ניגש לקישור במעלה הדף של "גאווה צעירה". מה אתה? לא יודע מה אתה על סמך 3 שורות, ואין לי את ההכשרה לדעת מה אתה. יש מצב להסכמה? מבחינת החוק זה לא משנה. גם אם יהיה מין בהסכמה, מבחינת החוק זהו אונס. גם בארץ, גם בארה"ב, לא יודע מה לגבי שאר העולם, אבל אני מניח שזה משהו דומה. עצות? פסיכולוג. אני יודע ומכיר את כל הקונוטציות השליליות של המילה, אבל כאחד שביקר אצל פסיכולוג אחד או שניים, אני יודע כמה זה יכול להרגיע, לעזור, למצוא את שורש הבעיה ולטפל בה.

Yaniv-DC

New member
יקירי...

ראשית, אני לא חושב שזה הפורום המתאים לנושא הזה. הייתי ניגש לקישור במעלה הדף של "גאווה צעירה". מה אתה? לא יודע מה אתה על סמך 3 שורות, ואין לי את ההכשרה לדעת מה אתה. יש מצב להסכמה? מבחינת החוק זה לא משנה. גם אם יהיה מין בהסכמה, מבחינת החוק זהו אונס. גם בארץ, גם בארה"ב, לא יודע מה לגבי שאר העולם, אבל אני מניח שזה משהו דומה. עצות? פסיכולוג. אני יודע ומכיר את כל הקונוטציות השליליות של המילה, אבל כאחד שביקר אצל פסיכולוג אחד או שניים, אני יודע כמה זה יכול להרגיע, לעזור, למצוא את שורש הבעיה ולטפל בה.

ro99

New member
אני לא יודעת באיזו ארץ אתה נמצא

אבל הייתי מייעצת לך לחפש פסיכולוג סימפטי (ואני נוקטת במילים אלו כי, אם למשל אתה בארץ, אתה יכול בקלות להתקל בפסיכולוג עם מנטליות של ימי הביניים - אולי אז דרך האגודה, או מכון פסיכולגי סימפטי לגייז למשל). אני מתארת לעצמי שזה עדיין סף יותר מידי גבוה בשבילך לעבור, כי אחרת לא היית פונה קודם לפורום עם הבעייה שלך. אני ממליצה לך לא לדחות את זה, כי אתה עדיין צעיר, וככל שתשאיר את זה, ככל שזה יקשה וככל שיגברו ההזדמנויות להסתבך בצורה שאי אפשר לתקן. תחשוב על זה שמיום ליום אתה מתבגר ומתרחק מקבוצת הגיל המועדפת עליך. אני באופן כללי מאוד פתוחה לצורות שונות של ביטוי אהבה, גם אם אינם מועדפים על ידי אישית. אבל פה יש חוסר שיווי משקל ביחסי הכוח. מדובר פה בילדים. אתה גם עדיין לא מבוגר, אבל יחסית לקבוצת גילים זאת, הפער עצום. אתה נותן מעט מאוד פרטים, ולכן קשה להסיק מסקנות, ליעץ בצורה יותר מעמיקה וקולעת למטרה. אבל כאן לא המקום שתוכל לקבל עזרה בנושא, וגם לא בפורום נוער. חשיפה בציבור כזאת יכולה להוביל לתגובות מאוד בוטות, וכל תגובה כזאת תגרום לך פחות לרצות לדבר למישהו אחר, גם אם הוא או היא מקצועים. יש דברים רבים שיתכן שעיצבו את ההעדפה המינית שלך, אבל, שוב, כאן לא המקום למצוא אותם. זה חייב לקרות במסגרת טיפול אישי, כי סתם לחטט לבד יכול לגרום נזק בל יתואר. בתור פסיכולוגית, אפילו שכל מה שאמרתי פה הוא לא בגדר יעוץ מקצועי, אני לא מוכנה אפילו להעלות השערות כלליות כל עוד אתה יושב לך לבד ומבלי תמיכה בצד השני של המסך. אני כן מוכנה להגיד לך ללא היסוס שאתה חייב לגשת לטיפול. אני לא מתחייבת שזה ישנה משהו ברגש שלך, אבל אולי זה יעלה את המודעות שלך ואת ההבנה שלך, ויעזור לך למצוא דרך אלטרנטיבית יותר מקובלת לחיות את חייך ללא לפגוע באחרים ובעצמך. זה לוקח אומץ לכתוב את מה שכתבת. אם כבר עברת את זה, אז תנסה לאזור אומץ לקראת הצעד הבא. חיבוק מימני.

למעלה