בעייה בספר..

שמר6

New member
בעייה בספר..../images/Emo58.gif

• טעות בספר אולי...
לגבי אוצרות המוות: הם אמורים להיות יחידים במינם ובסוגם שאין דבר שדומה להם וכמותם לפי הסופרת, אז איך זה שבספרים הקודמים אנחנו יכולים לראות שהיו לפחות עוד 2 גלימות העלמות חוץ מלהארי פוטר. האחת: לעין הזעם מודי יש גלימה כזאת בספר החמישי מסופר במפורש שהוא הלווה אותה למנגדנוס בשביל השמירה (ואיפלו קודם) השנייה: למשפחת קראוץ´ הייתה אחת כזאת שבעזרתה הם הסתירו את הבן הסורר

gelrad

New member
היא יחידה באיכות שלה...

שאר גלימות העילמות לא מושלמות כמו של הארי, וגם הם מתבלות עם השנים בניגוד לגלימה של הארי...

לא נכון,../images/Emo58.gif

הגלימות של מודי למשל, הוא אומר משהו כמו: "מנדנגוס לא החזיר לי את גלימת ההיעלמות, מזל שהוא לא לקח לי את הטובה.." ועושה רושם שיש לו אותה כבר מיומו הראשון בתור הילאי או משו...
לא נראה לי שמודי היה מסתפק בגלימה שמתבלה אחרי כמה שנים. חוצמזה, מתבלה או לא- זו עדיין גלימת היעלמות. גמאני לא הבנתי מה הקטע של זה.

אנה92

New member
והגלימה של הארי גם ../images/Emo58.gif

מגינה מפני לחשים.. מתי שאוכלי המוות מזמנים את הגלימה היא לא זזה אני מניחה ששאר הגלימות כן היו.

ascolto

New member
../images/Emo58.gif

הגלימות של מודי ושל קראוץ' הן גלימות שהטילו עליהן לחש העלמות או איך שלא תרגמו את זה בעברית, ככה שמי ששם את הגלימה נעלם מתחתיהן, אבל בתכלס הן גלימות רגילות עם לחש שנחלש עם הזמן. הגלימה של הארי עברה מדור לדור כבר שנים והיא עדיין מעולה, וגם המרקם שלה[מתוארת כמו מים סרוגים] שונה ומיוחד. קיצר הגלימה של הארי שונה משאר הגלימות.

למעלה