בעייה בלהקה 9183

hheezzii

New member
בעייה בלהקה 9183

הסתיימה ההופעה ב"פאב שכונתי". 02 באוגוסט | 00:00 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס הייתה ₪ 80 עלות ההשכרה הינה ₪0 בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה זו הרווחת ₪208,והפסדת 924 מעריצים! כיוון שבחרת להשקיע ביחסי ציבור, נגבו ממך עוד ₪0 בנוסף לעלות השכרת המקום. מכיוון שלא היו לך מספיק מעריצים, התפוסה הייתה נמוכה, וודא כי פעם הבאה יש לך מספיק מעריצים שיכולים למלא אולם שלם. בעקבות הופעה זו מדד החזרות ירד ב 1 שעות. אנא עיזרו לי... אני אדם מתוסכל

מוזר...

תנסה להוציא קליפ שווה שיביא לך מעריצים למרות שמוזר שלא היה לך מספיק מעריצים לחמישים מקומות של פאב... תעשה פעם הבאה על מאה עשרים לדעתי.. משום מה דווקא שמעלים את המחירים זה תמיד תמיד מצליח.... מניסיון:)

hheezzii

New member
אבל זה לא הולך!!!!!

אחי בבקשה תעזור לי!!!אני אדם נואש! כל פעם אני עושה קליפ זה מוסיף לי ואז אני עושה הופעה והכל יורד!! מה לעשות???

gox1

New member
לאאאאאא

תעשה ב40 שח!!!!!!!!!!!!!!!! עם הזמן תעלה את המחיר!!!!!!!!!

hheezzii

New member
לא אחייייייייי תראהההההההההה

ההופעה בפאב שכונתי 30 ביולי | 22:00 מקום ההופעה מכיל 50 מקומות כשעלות כל כרטיס היא ₪40. עלות ההשכרה הינה ₪0. בחרת שכן להשקיע ביחסי ציבור. בהופעה הזו הצלחת להרוויח 260 ש"ח ו--1413 מעריצים! נראה שעדיף, בהופעה הבאה, ללכת על אולם קטן יותר, או לפחות לדרוש פחות כסף על כרטיסים... אחי לא משנה אני כבר בדיכאון עמוק ואני לא יודע מה לעשות... אם אתה יכול בווקשה תעזור לי אניבמצב נואש... אני רואה את הסוף(של הלהקה...) ופשוט קשה לי... hhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllpppppppppppppp

תעשה

שוב הופעה אבל ב40 ש'ח עם יח"צ לאט לאט תעלה את המחיר... תוציא סינגלים קליפים רינגטונים וכ'ו... בהצלחה

למעלה